Şimdi Ara

Avustralya'da iki yildir yasiyorum (Kanguru eti fotografi ekledim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
105
Cevap
9
Favori
7.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dunyadaki cennet amerikadan sonra dunyanin dogal olarak en güzel ülkesi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Cusackyoutube
    Damo and Darren 3 - 'Centrelink'
    https://youtu.be/s96drQkfpPI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

IELTS'ten 7 üzeri aldığımda gerekli puanı toplamış oluyorum srv'de. IELTS korkutuyor beni ama, İngilizcem iyidir speaking dışında 7 puan çıkarabileceğimi düşünüyorum, speaking için de hazırlıklar yapabilirim. Elimde IELTS puanı olsa THY 2.pilot aday adaylığına da başvurucam aslında. IELTS için önerin var mıdır? Sen ilk girişinde mi aldın puanını? Gözümün korktuğu kadar var mı?

Alıntıları Göster
    Ben sinava ilk girisimde 7.0 aldim. Zaten sadece bir kere girdim, o da vize icindi. IELTS icin kayit oldugun zaman sana hazirlanman icin not veriyorlar. Ben de o notlara calisarak girdim sinava. Soyle dusunmeye calis; ben Turk'um ve ana dilim de Turkce, Turkce sinavina girsem 100 uzerinden 100 alabilir miyim? IELTS Ingilizce bilgini olcuyor ve bunun yaninda IELTS ayni zamanda herhangi bir sinav gibi, bir sinav. Zamana karsi yarisiyorsun. Benim gozumu korkutmustu.

• quote:

Orijinalden alıntı: purple

Evde, bahçede, yolda, çayırda çimende olan hayvan popülasyonunu söyler misiniz:)
    Evde, bahcede, yolda, kaldirimda cokca kopek var. Evcil hayvanlari cok seviyorlar. Neredeyse herkesin kopegi var. Benim de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Vergiler ne kadar yüksek
    Alim gucu yuksek oldugu icin, verginin ne kadar oldugu pek etkilemiyor. Arabalarin uzerindeki vergi Kanada'ya gore fazla sanirim. Bir ara araba fiyatlarina bakmistim, oradan hatirliyorum. Internet uzerindeki alis verislerde ise A$1000'in altindaki yurtdisindan gelen urunler icin %10 GST var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakgalkarlos

Aborjin tanıdığın var mı?
    Henuz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

şu an kış sanıyorum orada, hava ne derece soğuk 'hissettiriyor?' kar yağıyor mu?

denize (okyanusa) hangi aylar girilebiliyor? hemen her denize girilen yerde vahşi hayvan riski var mı?

eğer astronomi ile ilgileniyorsan, güneş'in; ay'ın kuzeyde bulunması çok büyük bir farkmış gibi geliyor mu?
    Melbourne'in kisi cok soguk degil. Izmir'e kiyasla ilik bir havasi var. Sicaklik sifirin altina hic dusmedi saniyorum. Okyanusa pek girilmiyor. Cok fazla okyanus canlisi var. Cok fazla akinti var. Yuzmek cogu yerde ya yasak ya da tehlikeli. Acikcasi gunes ve ayin nerede olduguna hic dikkat etmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Ben yeni mezunum. İngilizcem eskiden advanced idi şimdi paslandık. Yaptığım meslek MR, Tomografi, Röntgen makinalarını kullanmak.

Bana hangi visa türünü önerirsin ? Avustralya dışında ülke de olur araştırırken belki denk gelmiştir benim mesleğe uygun ülke

Alıntıları Göster
    Yıllık maruz kaldığınız radyasyon çernobilde 1 gün kalmakla eşdeğer midir bayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

sponsor gerektiğini söyleyen olmuştu mesleklerde bu ne kadar doğru ? Ve en kolay (evlilik haric) nereden başlamak neler yapmak gerekir? İnternette bir kaç yazı okudum ama sizden de bir fikir almak isteriz. Bir de work and travel için şartı var mı ?
    Sponsorluk icin vize farkli. Independent skilled recognised visa(189), skilled nominated visa(190). Bunlar farkli vize turleri. 189 icin baraj puani 65, 190 icin 60. 190 vizesi icin sponsor bulmak cok zor. 189 en uygun olan vize turu bana gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

https://youtu.be/s96drQkfpPI
    Ahahaha. Ben de Centrelink'e birkac defa gittim. Aynen videodaki durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Yıllık maruz kaldığınız radyasyon çernobilde 1 gün kalmakla eşdeğer midir bayım ?

Alıntıları Göster
    Röntgen makinaları günlük hayatta aldığın radyasyon kadar yayıyor. Atmosfer bile radyasyon yayıyor. Cep telefonları bilgisayarlar diğer ıvır zıvırları saymıyorum.

Tomo makinası çok yayıyor ona birşey diyemem.

MR ise radyasyon yaymaz.
  • frostyfruit F kullanıcısına yanıt
    Tamandır çok teşekkür ederim.

• Yeni mezun biyomedikal mühendisi olarak başvurabilme şansım var mı gerçi seneye mezun oluyorum ama :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiegro

Yeni mezun biyomedikal mühendisi olarak başvurabilme şansım var mı gerçi seneye mezun oluyorum ama :)
    Bu yilki SOL'a bakabilirsin.

• 30 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim. 3 yıl sistem mühendisi olarak SAN sistemleri, TV yayın sistemleri üzerine çalıştım.
    Son altı aydır da birim değiştirdiğim için aynı firmada yazılımcı olarak çalışıyorum.
    Elimde bir resmi belge yok ancak, İngilizcem oldukça iyi seviyede. Kanada-Avustralya veya Yeni Zelanda'ya göçmenlik başvurusu yapmayı düşünüyorum.

Ne gibi şeylere ihtiyacım olur, İngilizce sınav belgesi almanın dışında?
  • Vatandş olma imkanın var mı bu vizeyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

Vatandş olma imkanın var mı bu vizeyle
    Hayir yok. Vatandaslik icin kalici vizeyle 4 sene boyunca Avustralya'da yasamaniz gerekiyor. Daha sonra da vatandaslik sinavina giriyorsunuz.

• frostyfruit F kullanıcısına yanıt
    Benim arkadasım 2 yıldır melbournde mühendis trden transfer oldu iyide maaş alıyor oturmuda sanırım 1 aya alacak yası 41 yaş büyük problem onun dışında adam bir sürü Türk gördüm hepsi aptal saptal yerlerde çalışıyor diyordu melbournde direk türkiyeden gidip çalışan sanırım çok az kişi varmış çalışma izni vs olmadığından ödtülü bile gördüm kebabcıda çalılıyordu demişti oturmayı aldıktan sonra daha şyi maaşa başka yere geçecekti teklif varmış birde buraya gelmek isteyenler için youtubeda video çekicem diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: frostyfruit

Gecmis olsun. Konunu gormustum forumda. Durumun nasil?

Alıntıları Göster
    18 mayısta bir devlet adamı ile görüştüm. Ameliyatlarımın yapılacağını söyledi. 21 hazirana kadar sekreteryasıyla iletişimdeydim. 23 haziran seçiminden sonra 26 haziranda aradığımda kaydımı bulamadılar. Tekrar kayıt oluşturdular ama bana pek samimi gelmedi, ne olacak bilmiyorum.

Üstesinden gelmeye çalışıyorum kendi başıma bir şeylerin. Allah hepimizi korusun.

Edit: ismini sildim başıma ne iş açılır bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 7 Temmuz 2019; 13:48:16 >

• Selamlar. Pte academic sinavina hazirlaniyorum. Sinavim iyi gelirse visa 476ya basvuracagim. Yalniz oraya gelirsem makine muhendisligi isi bulmadan once garspnluk kuryelik gibi isleri bulmam ne kadar surer tam kestiremiyorum. Tahmini bi sure soyleyebilir misiniz? Bir da ondan sonra makine muhendisligi isi bulmam ne kadar surer? Turkiyede tecrubem yok. Is bulma konusu icin melbourne dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.