Şimdi Ara

Avustralyada 50. Ay [SS'li] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
134
Favori
28.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basarilar hocam. Bende Avusturya hukumetinin bursu ile gitmistim 6aylik.Sydney cok guzeldi ozellikle kizlari.Ancak esnaflari hic begenmemistim.Suanda cindeyim 100kat daha kotu durumdayim onunde cok guzel bir zaman var iyi degerlendir.
  • Havuzda Timsah Çıkarsa SS at..
  • Öncelikle Hayırlı Olsun . Okul hayatında başarılar dilerim. Pm ile iletişim adresi atarsan memnun olurum birkaç sorum var da .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada kimse dememiş ki, seni devlet finanse ediyor. Devlet ise bu paraları bizden alıyor. Lütfen okulunu oku, bitir ve geri gel. Geri geldiğinde de ülkene faydalı bir şey yap, borcunu çalışarak hizmet sağlayarak öde. Para olarak değil. Fayda olarak.

Başarılar diliyorum.
  • vay be amcam da sydneyde çok güzel yere benziyor, inşallah bizede bi uğramak nasip olur :)

• Benide devlet finanse etse ne guzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

Son ssdeki sarışın kız tatlı birşeye benziyor

Kiz asalet cok cool bakislari felan var sakiz cigner bide hep

insanların türklere karşı bir ön yargısı var mı?
  • Zyzz stili adamlar gördün mü hiç ?
  • niye et yiyemiyoz
  • sonda ki kızı yalarun o kim
  • Deki Çanakkalede atalarimiz sizi napti! CcC AtA CcC

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle tebrikler Bende okul bitince yüksek lisans amaçlı ve bitince iyi iş bulursam avustralyaya gitmeyi, orada yaşamayı düşünüyorum kız arkadaşımla birlikte, ilerde soracaklarım olacak. Tecrübe kazandıkça elinden geldiğince cevap verebilirsen sevinirim. 1 kere dünyaya geliyorsun, elinde güzel bir fırsat var iyi değerlendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Yunus

bu arada kimse dememiş ki, seni devlet finanse ediyor. Devlet ise bu paraları bizden alıyor. Lütfen okulunu oku, bitir ve geri gel. Geri geldiğinde de ülkene faydalı bir şey yap, borcunu çalışarak hizmet sağlayarak öde. Para olarak değil. Fayda olarak.

Başarılar diliyorum.

Türkiye burs vermiyor Azerbeycan veriyor. Zaten Türkiye eğitimde gerçekten gerekli bir şeye para harcamaz tabletle uyutsunlar milleti üniversiteler bitmiş ağlayanı yok

Tablete harcanan parayla üst düzey 3 üniversite kurulurdu mezunlarının türkiyeye getireceği dövizde uzun vadede üniversite harcamalarını amorti ederdi

• Kıskandım lan.

Tadını çıkar.
  • Otobüsle mi gittin uçakla mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

sonda ki kızı yalarun o kim

Siniftan bir kiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane yerdir, az insan cok huzur.. arkadasim sidneide okuyodu gecen sene konustuk gerci en son
    Tek sorun, cok fazla bortu bocek var sicanidir, yilanidir, istakozudur derken tuylerim urperdi yav

• dostum çok kıskandım
    inşallah başarılı olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

Otobüsle mi gittin uçakla mı

Feribotla

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.