Şimdi Ara

Avustralyada 50. Ay [SS'li] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
134
Favori
28.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler fotonun birinde öğretmeni tahtaya gmailini yazmış
    melanie.rosen@gmail.com

• Cahill walk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

Efsane yerdir, az insan cok huzur.. arkadasim sidneide okuyodu gecen sene konustuk gerci en son
    Tek sorun, cok fazla bortu bocek var sicanidir, yilanidir, istakozudur derken tuylerim urperdi yav

gitmeden önce ben de öyle sanıyordum ama değilmiş.Diğer ülkelere göre daha fazla olabilir ama internette konuşulduğu kadar da değil.
  • Taa Opera Binasını görene kadar Avusturya diye bakıyordum fotolara

• ps_hero P kullanıcısına yanıt
    Dostum ormanlik alanlarda falan vardir :) gerci benim bi zayifligim oldugu icin bu tip canlilara ondan abartiyorum

Durumlar nasil peki idare edebiliyor musun, cevresi nasil, gece hayati falan nasil?
    Ikinci el eski araclarin ucuz oldugunu duymustum, almayi dusunuyor musun?

• Hollandali arkadasim kanguru eti hastasiydi tadi mukemmel diyodu. Bana basmadi yemedim haramdir falan diye helalmis pisman oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

Dostum ormanlik alanlarda falan vardir :) gerci benim bi zayifligim oldugu icin bu tip canlilara ondan abartiyorum

Durumlar nasil peki idare edebiliyor musun, cevresi nasil, gece hayati falan nasil?
    Ikinci el eski araclarin ucuz oldugunu duymustum, almayi dusunuyor musun?

Alamam çünkü ehliyetim yok. Burada ister ikinci el olsun hicbirsey ucuz degil. Public transport benim isimi goruyor. Brisbanede bir arkadasim okuyor araba aldi keske almasaydim diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah yolunu açık etsin şanslısın kıymetini bil yaşayabildiğini yaşa
  • kız ne kadar acık giyinmiş öyle ya

boyuda rahat 1.75 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

kız ne kadar acık giyinmiş öyle ya

boyuda rahat 1.75 var

Aynen ben 1.79um benden biraz kisa

• selam dostum. durumlar nasıl memnun musun ? Bende avustralya düşünüyorum yüksek lisans için ekonometri 3.sınıf ögrencisiyim şuan yüksek lisans olarak MBA düşünüyorum. Yuksek lisans maddi olarak bana ne kadara mal olur ? üniversitelere kabul edilmek kolay mı ? yüksek lisansdan sonra mesela en basitinden bir bankada iş bulup yerleşme izni alabilir miyim
  • Vay be evlere, sokaklara bak tam yaşanmalik.

• TAKİP
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

selam dostum. durumlar nasıl memnun musun ? Bende avustralya düşünüyorum yüksek lisans için ekonometri 3.sınıf ögrencisiyim şuan yüksek lisans olarak MBA düşünüyorum. Yuksek lisans maddi olarak bana ne kadara mal olur ? üniversitelere kabul edilmek kolay mı ? yüksek lisansdan sonra mesela en basitinden bir bankada iş bulup yerleşme izni alabilir miyim

yıllık en az 15bin dolar üniversiteler.Toefl veya Ielts skoru istiyor üniversiteler.Alabilirsin bence.

Bu arada OZ
  • abov o yan sırakadi kızlar ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

selam dostum. durumlar nasıl memnun musun ? Bende avustralya düşünüyorum yüksek lisans için ekonometri 3.sınıf ögrencisiyim şuan yüksek lisans olarak MBA düşünüyorum. Yuksek lisans maddi olarak bana ne kadara mal olur ? üniversitelere kabul edilmek kolay mı ? yüksek lisansdan sonra mesela en basitinden bir bankada iş bulup yerleşme izni alabilir miyim

yıllık en az 15bin dolar üniversiteler.Toefl veya Ielts skoru istiyor üniversiteler.Alabilirsin bence.

Bu arada OZ

15bin doların bir kısmını bursla halletme gibi imkanlar oluyor mu bilginiz var mı ? birde yüksek lisansı tamamladığımızda iş bulma ve oturma izni bulmak kolay olur mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

Bu arada OZ

15bin doların bir kısmını bursla halletme gibi imkanlar oluyor mu bilginiz var mı ? birde yüksek lisansı tamamladığımızda iş bulma ve oturma izni bulmak kolay olur mu

yerel burslarla igilenmedim.Yabancı vatandaşlara burs vereceklerini sanmıyorum.İş bulmak türkiyeden daha zor olmaz diye düşünüyorum.Dünyanın en iyi maaş veren ülkesi iş de kolay bulunur.

• Saat farki nedir suan Tr de 12.53 pm.
    Insanlarin guleryuzlu birbirlerine selam verdigi soyleniyor dogrumudur ?
    Kooperatif yok mu hocam topluca girsek evlerin utopik fiyattan oldugunu bende duymustum.

Egitim ogretim hayatin boyunca basarilar diliyorum, yolun ve bahtin acik olsun.

• Hocam kac yilda vatandaslik hakki veriyo acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Saat farki nedir suan Tr de 12.53 pm.
    Insanlarin guleryuzlu birbirlerine selam verdigi soyleniyor dogrumudur ?
    Kooperatif yok mu hocam topluca girsek evlerin utopik fiyattan oldugunu bende duymustum.

Egitim ogretim hayatin boyunca basarilar diliyorum, yolun ve bahtin acik olsun.

Türkiyeyle 9 saat fark.İnsanlar baya güleryüzlü tabiki de birçok defa şahit oldum buna.hayırlı duaların için çok teşekkür ederim sana,inşallah sen de hayalindeki gibi eğitim alır ve yaşarsın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.