Şimdi Ara

Avustralyada 50. Ay [SS'li] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
134
Favori
28.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Saat farki nedir suan Tr de 12.53 pm.
    Insanlarin guleryuzlu birbirlerine selam verdigi soyleniyor dogrumudur ?
    Kooperatif yok mu hocam topluca girsek evlerin utopik fiyattan oldugunu bende duymustum.

Egitim ogretim hayatin boyunca basarilar diliyorum, yolun ve bahtin acik olsun.

Türkiyeyle 9 saat fark.İnsanlar baya güleryüzlü tabiki de birçok defa şahit oldum buna.hayırlı duaların için çok teşekkür ederim sana,inşallah sen de hayalindeki gibi eğitim alır ve yaşarsın.

Süleyman'ım mel hocanın maili tahtada yazıyor bak işletmesinler bizimkiler

Yan sıradaki kız ney laaa oyle soyle örtünsün gunah gunah

Abi cok guzel ya sehir sokak planlaması falan Mercolar da ateş ediyor he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Saat farki nedir suan Tr de 12.53 pm.
    Insanlarin guleryuzlu birbirlerine selam verdigi soyleniyor dogrumudur ?
    Kooperatif yok mu hocam topluca girsek evlerin utopik fiyattan oldugunu bende duymustum.

Egitim ogretim hayatin boyunca basarilar diliyorum, yolun ve bahtin acik olsun.

Türkiyeyle 9 saat fark.İnsanlar baya güleryüzlü tabiki de birçok defa şahit oldum buna.hayırlı duaların için çok teşekkür ederim sana,inşallah sen de hayalindeki gibi eğitim alır ve yaşarsın.

Süleyman'ım mel hocanın maili tahtada yazıyor bak işletmesinler bizimkiler

Yan sıradaki kız ney laaa oyle soyle örtünsün gunah gunah

Abi cok guzel ya sehir sokak planlaması falan Mercolar da ateş ediyor he

Hoca nişanlı yalnız şehir güzelde laf mı 1 ay olucak neredeyse her sokağa çıktığımda etrafa garip garip bakıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ps_hero P kullanıcısına yanıt

Hey maşallah hocam ya biz burda 4 5 milyar biriktirip interrail yapalım en ucuzundan diyoruz sen bizim burda aylık 300 tl olan devlet bursu ama senin devletinin 1500 ABD doları bursuyla en pahalı ülkede yaşıyosun , hayat ne garip diyorum bazen , Azerbaycan vatandaşı olmak diye birşey var mı ciddiyim hiç yakınımız olmadan kayamazmıyız :) burada saat 15.00 sizde şimdi 00.00 olmuştur ohh başlasın gece

• Çok şanslısınız gerçekten hocam. :) Eğitim öğretim hayatınızda başarılar dilerim, yolunuz hep açık olsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYLINE -- 31 Mart 2014; 16:15:54 >
  • lan olm lan
  • Akıllı çocuklarsınız vallahi helal olsun biz kullanmadık aklımızı aklıma sç.. Yapcak bişey yok Allah yolunuzu açık etsin yaşayın yaşayabildiğiniz kadar :)
  • o sarısın neydi oyle

adam hayatını yasıyor yeminle biz hala ygs lys ugras dur
  • Vallaha böyle konulara bayılıyorum içimde hep bir yurtdışı hayali var herşeyi sonuna kadar okuyorum takipteyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi lan
  • Zyzz ismini hiç duydun mu ? merak ettim hala ünlü mü sidney de? ya da u mirin diyen tiplere denk geldin mi hiç

Avustralyada 50. Ay [SS'li]
  • Genel olarak insanlarin boylari kac cm

• quote:

Orijinalden alıntı: Apti Şakrak

Zyzz ismini hiç duydun mu ? merak ettim hala ünlü mü sidney de? ya da u mirin diyen tiplere denk geldin mi hiç

bu adamı görmüştüm buralı olduğunu bilmiyordum.U moron mu demek istedin? hayır denk gelmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: oeem

Genel olarak insanlarin boylari kac cm

ülkede çok fazla asyalı olduğundan ortalamanı düşürüyorlar ama yerli halkın boyu iyi 1.65 dir herhalde ortalama(beki daha fazla)
  • Ah bizim memlekette bu kadar duzgun guzel olsaydi nolurdu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apti Şakrak

Zyzz ismini hiç duydun mu ? merak ettim hala ünlü mü sidney de? ya da u mirin diyen tiplere denk geldin mi hiç

bu adamı görmüştüm buralı olduğunu bilmiyordum.U moron mu demek istedin? hayır denk gelmedim

şimdi araştırdım da adam ölmüş 22 yaşında.u mirin de onun çok kullandığı sözlerdenmiş.Hayır hiç hakkında konuşan birini görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malfurion Stormrage

abov o yan sırakadi kızlar ne

Tamam şimdi sakin ol ve derin bir nefes al.

• Hayat sana güzel kardeşim.

Azerbaycan'da verilen imkanlar iyiymiş gerçekten.
  • ps_hero P kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir ülke olduğunu söylemişlerdi fırsat bulursanız Büyük beyaz köpekbalığı dalışı da yapın hocam elinizde unutulmaz bir anı olsun oralara her zaman gitmek nasip olmaz :) bu arada Türkiyeye dönme durumları var mı yakın zamanda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Çok güzel bir ülke olduğunu söylemişlerdi fırsat bulursanız Büyük beyaz köpekbalığı dalışı da yapın hocam elinizde unutulmaz bir anı olsun oralara her zaman gitmek nasip olmaz :) bu arada Türkiyeye dönme durumları var mı yakın zamanda?

Türkiyeden gitmedim, Azerbaycandan gittim ve subatta donucem 3 haftalik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.