Şimdi Ara

Awox U5600STR 55' Android TV (Paylaşım Konusu) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
637
Cevap
28
Favori
60.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kapisiz

Tv şu an ptt kargoda gözüküyor. Bugün yarın elime ulaşır. Bakalım hangi model gelecek.
    Hocam ürün elinize ulaştı mı acaba ? Ulaştıysahangi model geldi bilgi verebilir misiniz? Bana da mesajlarda 5600 str gönderiyoruz diye cevap verdiler. Benim kargo da pzt kaldı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ulaşmadı. Şu an Yalova Ptt'de bekliyor ürün. Sanrım pazartesi gelecek bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürünü bugün ptt kargodan teslim aldım. Ürün çok güzel arkadaşlar. Sadece tkgs sıralı kanal listesi var diyorlar henüz onu bulamadım. Kanal geçişleri rahatsız etmiyor. Bu fiyata bu tv harika.

• benim ürünümde geldi bende kullanıyorum u5600str vermiştim doğru model gelmiş
    herhangi bir rahatsız edici birşey göremedim 1-2 saat içerisinde görüntü kalitesi falan bana fazla fazla yeterli
  • Televizyonda bazı yerler HDR var diyor bazıları yok diyor. Acaba HDR olup olmadığını kontrol edebilir misiniz?
  • ilkekaratas İ kullanıcısına yanıt
    Çok kurcalamadım açıkçası ama ps4 ile hdr ayarlarına girmeye çalıştıpımda tvniz hdr desteklemiyor demişti

• AWOX tvlerde HDR yok.
  • U5600STR modelinde de yok mu?

• kapisiz kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar çıkardıkları hiç bir model de HDR yok.
  • Peki HDR olmaması büyük bir kayıp mı?

• Yeni satın alan birisi başına gelenleri paylaşmış, panel ve çerçeve direkt sıkıntılı çıkmış.

Ali İslamoğluyoutube
    Awox U5600STR 55" Smart tv yetkili servis tarafından kutu açılımı
    https://www.youtube.com/watch?v=eVU8p_B4e_Q&feature=youtu.be

Bu ürünler nasıl “kalite kontrol”den geçiyor? Awox’ta böyle bir birim var mı acaba(!)?
    Ne kadar zor olabilir ki böylesine popüler olmuş bir ürünü biraz daha dikkatli üretip son kullanıcıya güzel bir şekilde ulaştırmak. Ve neden tek satıcı var, alternatifi nerdeyse yok. Ürün Çerkezköy’de üretiliyor, sonra Adana’daki bu bildiğimiz satıcıya gidiyor. Ordan bir daha Anadolu’nun dört bir yanına dağılıyor. Benim de 8’inde İstanbul’daki adresime sipariş verdiğim 9’unda kargoya verilen ürün PTT’nin de sayesinde şu an hala dolaşıp duruyor. Her bir aktarma yerinde bu ürünlerin savrularak atılıp düşürülerek taşındığını varsayarsak belki de kargo esnasında sıkıntılar meydana geliyordur. Bakalım bizim başımıza neler gelecek merakla bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deity Kronos -- 13 Ekim 2019; 13:16:43 >

• Deity Kronos kullanıcısına yanıt
    Aynı sorular benim kafamda da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Riddle of Steel

AWOX tvlerde HDR yok.
    Nasıl yok demek ki sizin baktığınız TV lerde HDR yi düşürmüşler. Ben Awox u5600str kullanıcı olarak HDR var diyorum.
  • limonlusoda L kullanıcısına yanıt
    OzzmynnTR kullanıcısına yanıt
    Bu model TVnin teknik özelliklerinin yazdığı sitelerde ve satın almış kişilerin kullanıcı yorumlarında da HDR olmadığı yazmakta. Sizin TVde varsa yazın ayrıntılarıyla. Sizden 3-5 mesaj önce kullanan başka bir arkadaş da olmadığını söylemiş. "ps4 ile hdr ayarlarına girmeye çalıştıpımda tvniz hdr desteklemiyor demişti"
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140362718

Eğer aktif olarak var ise ve kullanıyorsanız buraya yazın, hem bu model TVnin kullancıları hem de bu modeli almayı düşünenler yararlansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 14 Ekim 2019; 11:45:5 >
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    Bendede 5600str var ve hdr var.

• Sizde bilgilerinizi/deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Diğer arkadaşa yazdığım gibi Eğer aktif olarak var ise ve kullanıyorsanız buraya yazın, hem bu model TVnin kullancıları hem de bu modeli almayı düşünenler yararlansın.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140362718

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 14 Ekim 2019; 11:45:48 >
  • Acaba U5600STR alanlara 5500RST falan gönderilmiş olabilir mi? Yada LG IPS panelli ve VA panelli versiyonları vardı sanırım. O yüzden mi fark oluyor acaba? HDR varsa televizyonu alacağım yoksa almayacağım.
  • U5600STR satın almıştım, aynı şekilde U5600STR geldi.
    AWOX müşteri hizmetlerini aradım, fatura tarihi ile birlikte garantisinin başladığını ve kurulumu kendimizin yapabileceğinden bahsettiler.
  • Gg me24 den U5600str sipariş verdim. Cuma 16.00 da Antalya ya geldi. Ancak Antalya PTT kargo salı olmasına rağmen getirmediği için kargoya ben gittim. Ürün 5600 str modeliydi. İlk buna baktım ve kutuda yırtık vs olup olmadığını kontrol ettim. Tam alacakken kutunun sağ yan kısmında ıslaklık olduğunu farkettim ve ürünü almayacağımı söyledim kargoya. Şimdi ne yapmam lazım satıcıyla iletişime geçip yeniden göndermelerini mı isteyeyim. Çünkü %4 ind ile almıştım %4 kazananlar kulübüne üye olmak için 25 TL de ödedik. Ne yapmam lazım arkadaşlar?simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/679343/dc2cb2a8-e5f0-4c09-adcb-140d6afd9edc.jpeg[/simage]
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/679343/fb70fee6-b3e1-4a8f-a99b-2fb2258bb2f2.jpeg

• Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)
    Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.