Şimdi Ara

Awox U5600STR 55' Android TV (Paylaşım Konusu) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
637
Cevap
28
Favori
60.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En doğrusunu yapmışsınız. Evet satıcıyla iletişime geçip kargonun durumunu ve bu şekilde kabul etmediğinizi detaylarıyla anlatın. Zaten o ürün direk geri satıcıya gidecek. Satıcı da mal eline ulaşınca para iadesi yapacak ve dilerseniz yeniden sipariş vereceksiniz. İşleyiş bu şekilde diye biliyorum. Bir de aldığınız sitede (gg gittigidiyor demek herhalde) MH kısmı varsa oraya da ayrıyeten danışın.
  • Ben de TV'yi bugün kendim gidip ptt kargodan aldım en sonunda... Servis cuma gelecekmiş :( Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)
  • kapisiz kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. inşallah herkes problemsiz kurulum yaptırıp kullanır. ben tercihimi vestel 55ud8200 den yana yaptım. awox un ses çıkışı ile ilgili olumsuz çok yorum vardı. şuanlık memnunum vestel den.
  • Arkadaşlar bu tvyi kullananlar laptoplarından kablosuz olarak tv ye görüntü yansıtabiliyorlar mı bir deneyebilir misiniz? Ben android cep telefonunun görüntüsünü yansıtabiliyorum, ama laptop umdaki görüntüyü aktaramıyorum.Bilgisayar üzerinden tv yi görüyorum bağlan diyorum bağlanıyor yazıp kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serqet -- 16 Ekim 2019; 10:36:13 >
  • verdiği romu yuklemeyın ekran ikiye bolundu geri alamıyorum haberınız olsunAwox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)
  • bu TV de ram miktarı 1.5 GB mı acaba televizyonu kullananlar arasında ıptv kullanan varmı televizyonda iptv performansı nasıl birde uydusu kullanışlımı
  • 15 dakika sonra servis kurulum için gelecek. Dikkat etmem gereken bir şey var mı arkadaşlar?
  • fairtail F kullanıcısına yanıt
    ip tv kullanıyorum 1.5 gb kullanılabilir bellek içiniz rahat olsun bu fiyata başka ürün yok uydu kanal geçişleri 3 sn
  • serqet S kullanıcısına yanıt
    bende bağlanamıyorum masaüstüm asus wifi adaptör ile aynı sorunu veriyor telefon sorunsuz bağlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xman_91 -- 18 Ekim 2019; 1:43:5 >
  • xman_91 X kullanıcısına yanıt
    hocam ip tv performansı nasıl linuxtan sonra uydu tarafı zaten benim için zayıf kalacak aslında niyetim eskiyen bir TV var onun yerine 40 inç bir TV almak eski linux uydu cihazının yerinede spybox s 10 plus düşünüyordum ama şimdi bu TV yı alıp spybox uydu cihazını almazsam aynı paraya 55 inç bir TV almış olurum böyle bir niyetim var biraz daha araştırıp bakacaz artık
  • Tv kuruldu. İlk dikkatimi çeken şey görüntüdeki siyah renkler.. Çok karaltılı.. Onun dışında bi sorun görmedim şimdilik.. Acaba görüntü ayarları paylaşacak var mı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairtail

hocam ip tv performansı nasıl linuxtan sonra uydu tarafı zaten benim için zayıf kalacak aslında niyetim eskiyen bir TV var onun yerine 40 inç bir TV almak eski linux uydu cihazının yerinede spybox s 10 plus düşünüyordum ama şimdi bu TV yı alıp spybox uydu cihazını almazsam aynı paraya 55 inç bir TV almış olurum böyle bir niyetim var biraz daha araştırıp bakacaz artık
    ben bu urunu 1 hafta kadar iptv ile kullandim kanal gecisleri vs normal. lakin bazen komple ekran gidiyor ve geliyor
    iptv xtreme pro kullaniyorum belki ondandir
  • fairtail F kullanıcısına yanıt
    palego kullanıcısına yanıt
    Kutay Atlas Emreyoutube
    Awox 55 str 5600 ip tv performansı
    https://www.youtube.com/watch?v=fSUxGgZbMf8&feature=youtu.be

İp tv performansi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xman_91 -- 18 Ekim 2019; 19:52:54 >
  • Televizyonun kurulumuni servis yapti, interneti bagladim direk yazılım güncel dedi? Güncelleme gelmesi gerekmiyor mu dostlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 18 Ekim 2019; 22:15:10 >
  • 2000-2200 tl bütçem var sizce değer mi bunu almaya yoksa diğer markalara mı yönelmeliyim?
  • IznickX kullanıcısına yanıt
    Sorun yok sadece kullanin ve herhangi bir hatasi varmi gozlemleyin google play durduruldu veya ona benzer bişi ekranin ortasina gelir zaten durup dururken
  • Bu tamamen ne istediğinize bağlı.ben buna yakın en iyi alternatiflerin 55 inçte regal olduğunu düşünüyorum oda 2.900-3.250 arası
    temmuzdan beri kullanıyorum televizyonu 2.000 lira verip 5.000 liralık LG kalitesini beklemeyelim.
  • Tv'den ilk izlenimler olarak memnunum bu fiyata iyi tabi.
    F/p ürünü
  • kapisiz kullanıcısına yanıt
    Resim modu - yumuşak
    Renk sicakligi - standart
    Gurultu azaltma - kapali
    Arka aydınlatma - 50
  • xman_91 X kullanıcısına yanıt
    Uzun izlemelerde donma vs oluyor mu..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.