Şimdi Ara

Awox U5600STR 55' Android TV (Paylaşım Konusu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
28
Favori
60.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala fiyat / performans açısından en iyisi bu mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

Hala fiyat / performans açısından en iyisi bu mu arkadaşlar?
    Tv nin renk gösterimde problem var. Özellikle sarı renk az da olsa yeşil renkleri vermede sorun yaşıyor. (sarı renk papatya sarı değil de bok sarısı gibi görünüyor). Panel problemi olduğunu düşünmüyorum yazılım ile çözülecek bir problem gibi duruyor. Ha firma bu konuyu çözer mi bilmiyorum. Görüntü ve renk konularında benim gibi takıntılı iseniz kesinlikle uzak durun. Yok kafayı takmam derseniz fiyatına göre oldukça kullanışlı f/p ürünü bir televizyon.
  • Aşağıdaki linkte yer alan Awox'un farkı nedir arkadaşlar?
    www.n11.com
    Awox K5500rst 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv - n11.com
    https://www.n11.com/urun/awox-k5500rst-55-140-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-1030584?magaza=Rota.Teknoloji

• kapisiz kullanıcısına yanıt
    Youtube da ikisinin fark videosu çekilmiş hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Biri 2018 biri 2019 model diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün tekrar gitti gidiyor a gelmiş fakat satıcı k5500rst modelini gönderildiğini belirtti. İlan U5600STR ama gönderilen başka model.

urun.gittigidiyor.com
    Awox U5600STR Televizyon Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/awox-55-inc-u5600str-smart-tv-4k-140-ekran-486875647

• rockerroll kullanıcısına yanıt
    Peki 2019 model olması nedeniyle sarı renk, ses yetersizliği ve kanal geçiş yavaşlığı gibi sorular düzeltildi mi acaba?

• benimki şimdide her youtube açtığımda youtube u güncelleyin diyor,güncelle diyorsun playstore a gidiyor ama orada güncelle seçeneği çıkmıyor,sadece aç seçeneği çıkıyor, aç diyince güncelleyin diyor,kısır döngü yani .bende ayarlardan youtube önbelleğini siliyorum o zaman youtube çalışıyor takii televizyon kapanıp açılana kadar.benzer durum yaşayan var mı?

valla keşke vestel regal vs alsaydım diyorum onlarda böyle sorunlar hiç yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

Ürün tekrar gitti gidiyor a gelmiş fakat satıcı k5500rst modelini gönderildiğini belirtti. İlan U5600STR ama gönderilen başka model.

https://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/awox-55-inc-u5600str-smart-tv-4k-140-ekran-486875647
    Ben firmaya mesaj atıp sordum. Hayır 5600 modelini gönderiyoruz, diye cevap yazdı.
    https://forum.donanimhaber.com/store/cc/cb/dc/cccbdc25a1b14279184596cd7bc637db.jpeg

• zaltun kullanıcısına yanıt
    Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)
    Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)

• Az önce kendilerine yine mesaj attım yine U5600STR göndereceklerini belirttiler.

mesajlara cevap veren kişide problem var ozaman. bana farklı size farklı cevap vermiş. herkes istediği tv ye problemsiz ulaşsın yeter.

• zaltun kullanıcısına yanıt
    İyi temenni için teşekkür ederim. Aynı düşünüyoruz.

• Bahsettiğiniz satıcıdan ben 3 adet ürün aldım, 1 tanesinde sıkıntı oldu.
    Değişim yapamayız iade kesin dediler, ben firma için aldığımdan değişim yapalım dedim ısrarla.
    Telefon numarası var arıyorsun cevap veren yok, firmanın iletişim özürlü olduğunu tecrübe edindim,
    başka telefon numarası istedim vermiyorlar, adamlar bildiğini okuyor anlayacağınız.
    Tavsiyem alın 5500 modeli gelirse iade edersiniz ama satıcı özürlü bunu bilerek hareket edin.
  • Tv şu an ptt kargoda gözüküyor. Bugün yarın elime ulaşır. Bakalım hangi model gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

Tv şu an ptt kargoda gözüküyor. Bugün yarın elime ulaşır. Bakalım hangi model gelecek.
    benimde şuan kargoda dün sipariş sırasında bende sordum kendilerine, hangisini sipariş ettiyseniz onu gönderiyoruz demişlerdi.
  • Tv dün PTT kargoya verilince Adana'dan , ben de Awox servisi aradım en yakın servis Bursa Gemlik'te... Yalova'ya bugüne randevu verdiler..Fakat tv bugün Ankara ptt'ye gelmiş bekliyor. Servisi aradım o zaman bir hafta sonra gelebiliriz dedi çünkü Bursa'dan Yalova'ya haftada bir servisleri varmış :(
    Yani PTT kargo yüzünden bekliyoruz :(
  • Gg da aynı satıcıda bahsedilen 2 ürün de mevcut. Bende almadan önce yazışma yaptım. 5600 str gönderiyoruz diye dönüş aldım. Bugün veya yarın gelmek üzere. Eğer 5500 rst gelirse hemen iade yapacağım. Aslında %4 indirimle 5500 de gelse uygun fiyatlı bir ürün ancak fatura ve TV birbiriyle uyuşmamış olacak. Satıcıya güvenim kalmayacak. Bu zihniyete sahip kişilerden ürün almak istemem. Neyse şimdi konuşmak için erken. Ürünü gelen varsa forumu yeşillendirsin. Biz de ona göre hareket edelim. Bir de ürün teslimi yapılınca ürünü açarsak garanti dışı kalıyor. Teslim almadan kutunun dışını iyice kontrol edip alacağım. Ancak içinin nasıl olduğunu görmeyeceğim. Servis kurulum yapacağı sırada bir sorunla karşılaşırsak nasıl bir yol incelemeliyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.