Axess 1000 TL harcamaya 500 TL ekstre indirimi (kişiye özel)
-
-
geçen ay bana da geldi hemde aynı ay için iki tane toplamda 1300 lira alışveriş yaptım 500+500 ekstre indirimi ve 200 chip para geldi. toplamda 100 TL ödeme yaptım :)
-
Adam akıllı oranlarda kampanya sunsalar böyle kampanyalar sunmak zorunda kalmayacaklar.
Sözgelimi markette iki tane 1250'ye 60 lira vereceklerine (60/2500 Oran %2.4)1000 liraya 100 lira verseler bu forumu gezenlerin ekstresi en az 10 bin lira olur ama kartı iki ay nadasa bırakan adamlara 1000 lira harcatmak için 500 lira dağıtıyor adamlar.
-
Bana pek bişey çıkmıyor 2-3 aydır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
özel kampanya haricinde kredi kartlarıyla neden adam gibi puan toplanamıyor bunu anlamıyorum artık, 90 larda kredi kartları çıktığında nerden ne alırsan al yüzde birkaç bonus falan kazanıyordun, satıcıdan yüzde 8-10 komisyon alıyorlar bari 2 sini 3 ünü bize geri verin... yok katıl yok şu kadar alışveriş yok şurdan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 2 Ekim 2024; 21:51:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende birşey yok
Bana gecen ay kredi kartina 300/15 gelmisti
aileden akbank karta 150tl harcamaya 225tl chip para geldi
bu ay ise suanlik bana birsey gelmedi
aileden birine banka kartina(k.karti yok zate) 250/30 gelmis.
benim kart yerine bu kartla islem yapacam
-
Bu ay kart limitini tamamen sıfırladım. Extreyi ödeyip nadasa çekicem. Kampanya gelmez oldu 4 5 aydır..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200bin kadar alışveriş var, 0 kampanya var.
-
Kampanyanin tam olarak ismi ne, bazen menüde görünmeyen kampanya aramada çıkıyor
10 kartı en son ramazan da markette kullandım
bır kere gelmedı
işyeri pos komısyonundan az oranla kampanyaya devam etsınler
-
Ben de kullanmıyorum ama taksitler devam ettiği için ve dolayısıyla ekstre yüksek gelmeye devam ettiği için kampanya gelmiyor maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: omer1410 kartı en son ramazan da markette kullandım
bır kere gelmedı
işyeri pos komısyonundan az oranla kampanyaya devam etsınler
İmaj düzeltmesi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Adam akıllı oranlarda kampanya sunsalar böyle kampanyalar sunmak zorunda kalmayacaklar. Sözgelimi markette iki tane 1250'ye 60 lira vereceklerine (60/2500 Oran %2.4)1000 liraya 100 lira verseler bu forumu gezenlerin ekstresi en az 10 bin lira olur ama kartı iki ay nadasa bırakan adamlara 1000 lira harcatmak için 500 lira dağıtıyor adamlar. |
Bana pek bişey çıkmıyor 2-3 aydır
|
özel kampanya haricinde kredi kartlarıyla neden adam gibi puan toplanamıyor bunu anlamıyorum artık, 90 larda kredi kartları çıktığında nerden ne alırsan al yüzde birkaç bonus falan kazanıyordun, satıcıdan yüzde 8-10 komisyon alıyorlar bari 2 sini 3 ünü bize geri verin... yok katıl yok şu kadar alışveriş yok şurdan...
|
Bu ay kart limitini tamamen sıfırladım. Extreyi ödeyip nadasa çekicem. Kampanya gelmez oldu 4 5 aydır..
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X