Şimdi Ara

Axess free ve akbankkart kendi kampanyanın kendin yap 300 cippara (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
46
Favori
66.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Odeme farkli kartlardan nasil aliniyor hangi sitede hangi urunde tel mi pc alimi mi
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Cüzdan yükleme yapıyorum hocam orda birikiyor bakiye. Ayrıca %2 de ordan iade veriyor.
  • arkadaşlar, bu kampanyada axess ve banka kartı geçerli diyor. Peki yapacağım 2 farklı alışverişin (farklı günler olmak kaydıyla) birini banka kartı birini axess ile yapsam chip para yine geçerli mi?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: bonasera

arkadaşlar, bu kampanyada axess ve banka kartı geçerli diyor. Peki yapacağım 2 farklı alışverişin (farklı günler olmak kaydıyla) birini banka kartı birini axess ile yapsam chip para yine geçerli mi?

teşekkürler

Evet geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    50 puan kişiye ozel mi nerede hocam
  • Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama soranlar vardı birkaç gün önce.

Yemeksepeti cüzdan yüklemesi yeme içme sayacını çalıştırdı. Bilginize...

• hocam ben de hoşgeldin bebek yazan gram altını sipariş ettim. adamlar düz olan gram altını gönderdiler. yatırımlık alacak olsam zaten düz bir şey seçerdim. benim için önemli olan o kenardaki kağıtta yazan hoşgeldin bebek yazısıydı. çünkü hediyelik almak istedim. bu sorun üzerine yorum yaptım yayınlanmadı bile. iptal iade değişiklik de yok. üstüne geç gönderiyorlar zaten. onu da dile getirdim başka alışverişim için onu da yayınlamadılar. trendyol'un bu politikası bir süre sonra sıkıntı olacak bizler için. dikkatli olmakta fayda var.

• Mehmet Emin kullanıcısına yanıt
    10’dan fazla tuğrul mağazası ile alışverişim oldu en geç 4 gün içinde ulaştı kargo. Ahlatçı yerine tuğrulu deneyebilirsiniz. Genel olarak tuğrul daha ucuz oluyor.
  • Front-Back kullanıcısına yanıt

doğum hediyesi için etrafında hoşgeldin bebek yazanı bir tek ahlatçıda görmüştüm. hediye için ideal ama ahlatçı bezdiriyor.

geçen günkü trendyol altın indirimlerinde bariz bir şekilde maygold indirimdeydi. ondan sipariş ettim ve ertesi gün hemen kargoya verdiler. yurt içi kargoyla gönderim yapıyorlar. salı günü verdiğim sipariş cuma yani yarın ulaşır sanırım elime. ilk defa maygolddan aldığım için salatalık mı gelecek diye merak etmiyor da değilim hani  

Umarım güvenilir bir mağazadır...

• 6*200e burdan 150 chip-para diji karta Özel tek seferde 750tl ye 100tl chip-para Akbank karta toplamda 1000tl ye 50 chip-para
    Her harcamaya %2 iade ile 20 chip-para ile toplamda trendyol cüzdana yükleme yaparak 1750tl ye/320 chip-para alabilirim şuan en iyi böyle hesapladim hata yapmadiysam.oran nasıl sizce en onemlisi cuzdandaki bu parayı yatırımlık bişey almalıyım zarar etmeden
  • Arkadaşlar elektronik kampanyasına katıldım da sonradan fikir değiştirdim giyim Giyim kampanyasına geçmek istiyorum sizce mümkün mü nasıl yapabilirim

• msimsek93 M kullanıcısına yanıt
    2 kampanya oluşturabilirsiniz, onun dışında değişim yok, müşteri hizmetleri yapar belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: msimsek93

Arkadaşlar elektronik kampanyasına katıldım da sonradan fikir değiştirdim giyim Giyim kampanyasına geçmek istiyorum sizce mümkün mü nasıl yapabilirim

Ben daha önce aynı olayı MH ile görüşerek yapmıştım.

Bu sene de yaparlar belki.

• incehesap ne olarak geçiyor bilgisi olan var mı acaba?

• WaBoSe kullanıcısına yanıt

Hocam %2 iade nerden gleiyor

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    Kişiye özel olarak görünüyor Max 50tl chip her harcamaya %2
  • msimsek93 M kullanıcısına yanıt

bu yıl yapmıyorlar hocam. en azından bana yapmadılar

• Trendyol cüzdana para yükleyince sektör "Giyim" olrak geçiyor. Peki Trendyol'dan elektronik bir ürün aldığımızda sektör ne olarak geçiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Trendyol cüzdana para yükleyince sektör "Giyim" olrak geçiyor. Peki Trendyol'dan elektronik bir ürün aldığımızda sektör ne olarak geçiyor?

Giyim geçer muhtemelen ama riske girmemek için alacağın ürünün tutarını at cüzdana cüzdanla al. Kafan rahat olsun.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.