Şimdi Ara

Axess free ve akbankkart kendi kampanyanın kendin yap 300 cippara (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
46
Favori
66.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet oldu. yukarda söyledim zaten . hediye kartı ve normal amazon alışverişi elektronik olarak geçiyor artık.

• ercandiler E kullanıcısına yanıt
    Hocam daha yeni 11.11de aldim 15.200tl kart borcum var normalde yapmam aslinda etik degil harcarim su ara 1000tl uzeri harcayamam o yuzden karta puandan sonra geri alsak olur mu?😒😕
  • Hocam bende de kirmizi eski isimsiz neo kart var kamp cogu cikmiyor ondan mi yeni kart talebi uyg da yapilmiyor bulamadim cok baktim nerden yaptiniz
    Eski neoya bu kamp cikiyor mu
  • deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    Hocam etic 1000/50 nerden oluyor o guzelmis ama neo var cikmiyor axess mi olmali
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Oralar pandemiden dukkan kapatmış sanirim olmuyor ☺
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Kişiye özel hocam
  • 7000de 1100puan mi nasil yaptiniz hocam detaylandirir misin iyiymiş ben 10.200tlye iki cihaz alarak tek kamp ile 500tl aldim ama az sanirim size gore ☺
  • bilisim2222 kullanıcısına yanıt
    Isbank amazon icin siniflandirilmamis sektor dedi bisiklet ile 2500tl harcamam olmuştu ama hic bir kamp sayılmadi amazonu arayip soyledik oneri olarak iletiriz dedi yani sektörsüzler 😕😖
  • cihanalic C kullanıcısına yanıt
    Hocam ind olunca haberdar eder misin ayrica hangi satıcıdan hangi altini onerirsin😊
  • Hocam slmlar katkilariniz icin tskler👍 12000tl isbank maximum var ve isbank icin limit yukseltme isteyince olumsuz sonuc almistim ve baska kk yok o yuzden free istesem isbank limitini düşürmem mi gerek? diger bankalarda kk cikartsam limit max olarak gorunuyormus sistemde 😕
    Hocam merhaba güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim Free kart başvurusu için önce İşbank limitinizi düşürmeyin ve Free'ye başvurun tabi geliriniz 4 bin TL ise 5 6 bin yazın buna rağmen onaylanmazsa İşbank kart limitinizi biraz düşürmeniz gerekir tabi buna rağmen yine Free kartınız çıkmayabilir ve İşbank kartınızın limitinden de olabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

tabiki de ahlatci ve maygold aliyorum ben gecen gene aldim:)

faturaya bak altin 1494 tl 10 tl sigorta 40 tl trendyol komisyonu 1544 dio toplamda ama %2 indirimle 1500 civarjnda almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Trendyol cüzdan geçerli ben yaptım.

• cihanalic C kullanıcısına yanıt
    hocam ahlatçı neden bu kadar umursamaz 3 defa alışveriş yaptım 11 12 günden aşağı teslim edilmedi,, en az 3 veya 4 gün sonra Kargoya veriyor, en az ptt İstanbul a 4 veya 5 günden önce teslim etmiyor, birde hafta sonu kaptırdımı en az 9 ila 11 günden önce teslim etmiyor,,,, soru soruyorum, sadece cevapladı diye cevap veriyor halbuki verdiği cevap,, cevaplandı kelimesi başka bir şey yok,, trendyol a en ufak olumsuz yorum yap yayınlamıyor kesinlikle, şimdi ben 11 günde teslim edilen ürünü nasıl teşekkür zamanında teslim edildi fiye yorum yazayım,,,,

tek bana mı böyle yapıyor yoksa genel olarak mı bu kadar vurdumduymaz bu satıcı

3 gündür Kargoya verilmeyen ürün için, merhaba ne zaman kargoya verilir diye yazıyorum, adamın verdiği cevap,, cevaplandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Trendyol Cüzdan 6x200 yapacağım. Yalnız fark ettim ki kredi kartı yerine Akbank kart ile yaparsam şöyle bir kampanya daha var sayfamda. 1000 TL ye 50 TL chip puan.
    Bunlar birleşir mi? Yani kredi kartı yerine banka kartı ile mi cüzdan ödemesi yapmam doğru olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

Arkadaşlar Trendyol Cüzdan 6x200 yapacağım. Yalnız fark ettim ki kredi kartı yerine Akbank kart ile yaparsam şöyle bir kampanya daha var sayfamda. 1000 TL ye 50 TL chip puan.
    Bunlar birleşir mi? Yani kredi kartı yerine banka kartı ile mi cüzdan ödemesi yapmam doğru olur?

birleşir kardeşim.

bende öyle yaptım. puanlar geldi.

• by_dj_omar kullanıcısına yanıt
    Cvp icin tskler mobilden giriyorum linki mi kopyalayayım yani yeterli mi 😕
  • martingayx kullanıcısına yanıt
    Hocam hb hangi firmadan almistin hesaba havale derken altinin kodumu gonderiyor bunun icin bankada altin hesabı olmasi mi gerek isbank anlik acip sonra bozsak olur mu kar ettirir mi😕
    Kar ettirmes zarar ettirir puan nötrlüyo bulasmayın
    Hocam axess, maximum, bonus, tosla ve world kartlar geçen ay ve bu ay ki kampanyalar ile oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.