Hocam zaten Trendyol cüzdana para yükleyerek giyim kampanyasından faydalanıyorum. İstediğim elektronik ürün sadece Trendyol'da satılıyor. Amacım "Elektronik" kampanyasına katılıp direk ürünü satın alıp bide elektronik kampanyasından puan kazanmak. Ondan dolayı yukarıdaki soruyu sordum. |
Axess free ve akbankkart kendi kampanyanın kendin yap 300 cippara (23. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamemoHocam zaten Trendyol cüzdana para yükleyerek giyim kampanyasından faydalanıyorum.
İstediğim elektronik ürün sadece Trendyol'da satılıyor.
Amacım "Elektronik" kampanyasına katılıp direk ürünü satın alıp bide elektronik kampanyasından puan kazanmak.
Ondan dolayı yukarıdaki soruyu sordum.
Alıntıları GösterMantıklı ama bence o da Giyim sayar. Tabi denemedim sadece tahmin.
Deneyen arkadaşlar varsa buyursunlar.
İstersen kendin deneyebilirsin. Siparişi geç olmazsa hemen iptal edersin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJKMantıklı ama bence o da Giyim sayar. Tabi denemedim sadece tahmin.
Deneyen arkadaşlar varsa buyursunlar.
İstersen kendin deneyebilirsin. Siparişi geç olmazsa hemen iptal edersin.
Alıntıları GösterOlabilir hocam. Olmadı öyle yapayım.
Denedikten sonra size de haber veririm.
Cevabınız için teşekkürler.
-
26 Kasımda aldığım altın 15 aralıkta geldi:) kargoya 28 kasımda verilmiş 2 aralıkta dağıtıma çıkmış 15 aralıkta geldi:)
-
Akaryakıt için Aytemiz mobil uygulamadan bakiye yükleme işlemi sayılıyor denendi :)
-
Amazon cek alımı elektronik satılıyor mu acaba deneyen var mı.
2 x 1000 tl çek alsak. Ocak şubat gibi harcarım:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı gün bir den fazla alışveriş yapsam 200 TL.. bir tanesi mi sayılıyor yoksa sayaç işliyor mu
Aynı yerden sadece bir alışveriş, diğer yaptığınız yerlerden ise ayrı ayrı sayılır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 19 Aralık 2020; 11:1:2 > -
mrb, bu cebe inen axessin kart no bilgileri nerden görüyoruz? Ne Axess mobilde ne Akbank mobilde göremedim. Biraz körük)
Hangi menü?
Onaylandiysa Axess uygulamasında kartlar bölümünde çıkar. Çıkmıyorsa giriş çıkış yapın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 19 Aralık 2020; 1:1:20 >
Hocam Axess mobilde kartlarım bölümüne bakın olan kartınızın yanına sağa kaydırın detay gözükür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Market kampanyasını seçsek. Hediye kart ya da tütün ürünleri alımına sayaç ilerler mi? Deneyen oldu mu? -
Olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 19 Aralık 2020; 1:27:47 >
Axess yılbaşı kampanyasına neo kart dahil mi.bende sadece axess ve wings dahil -
Amazon elektronik değildi diye hatırlıyorum gecmis dönemde öyle geçmemişti bendequote:
Orijinalden alıntı: baddboy
Amazon cek alımı elektronik satılıyor mu acaba deneyen var mı.
2 x 1000 tl çek alsak. Ocak şubat gibi harcarım:)
Amazon ve Gittigidiyor elektronik olarak geçti bende ve kampanyaya saydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nip -- 19 Aralık 2020; 10:36:16 > -
Amazon dan normal alışveriş mı yaptınız. Yoksa kupon mu aldınız acaba.
Online alınan altınlarda haftasonu/ hafta içi fiyat farkı var mı? Bankalardaki makas farkı gibi -
Epttavmde Tuğrul 2.5 1183. Uygun görünüyor. Daha önce sektör için deneyen oldu mu?
Alacağınız yere göre değişiyor. Satış fiyatı ile serbest piyasa fiyatını veya Cuma kapanış kurunu karşılaştırabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X