Kapatmak için mi aramıstiniz hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1557. sayfa)
-
-
Yok free kartı kapatmak için değil direkt harcama taahhüdüne chip-para teklifi var mı diye aradı mh ilk bu teklifi söyledi söylediği gibi kabul etti hemen 😀quote:
Orijinalden alıntı: Fatih KARAHANKapatmak için mi aramıstiniz hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ocak ayında karta aidat ücreti yansıcak kapatmak mı mantıklı harcama sözü almak mı nasıl yırtarız
biraz önce bende aradım banada çıktı hocam ama şöyle bir sıkıntı var ekstrem 24ünde kesiliyor ve yarından itibaren başlatıyor kampanyayı yani pazar gecesine kadar 500 tl harcama yapmamı istiyor,dedim dönem içinde zaten harcamalarım vardı onları saymıyormu dedim hayır dedi yeni bir işlem olması lazım yarından itibaren dedi,bende ekstre kesildikten sonra arasam aynı teklif oluyormu dedim evet dedi,25-26sı gibi arayıp kabul edeceğim,teşekkürler haber verdiğiniz için.
-
Arayıp tam olarak ne dememiz gerekiyor
mhye bağlanıp direk harcama taahhüdüne chip-para teklifi var mı diye kontrol edermisiniz dedim,sistemden baktı ve arkadaşlara çıkan 3 ay boyunca 500tl harcamaya 500 chip para teklifini söyledi ama benim ekstrem 24ünde kesileceği için ve harcama sözünün yarından itibaren sayacağından hiçbirşey yapmayalım esktre kesildikten sonra arayıp kabul edersiniz dedi tamam diyip kapadım.
bu arada telefonu kaparken bugüne özel her fatura talimatına özel 50 tl chip para söyledi,dedim jüzdanda gözükmüyor mhye özel dedi,garantide fatura talimatlarım olduğunu ve oradanda chip para aldığımı söyleyince güldü öyle kapattık telefonu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 22 Kasım 2024; 21:19:4 > -
:DD
Hocam bende aradim simdi bana yarından itibaren basliyor sözünüz 23ünden 23ünue diye düşünebilirsiniz dedi.
Fatura içinde kampanyalarimiz var dedi ancak ben baska bankada kampanyali talimatlarım var dedim şimdilik kalsın diyerek kapattık :). Teşekkür bilgi icin iyi oldu.
kabul ettinizmi hocam 500e 500ü ? ben ekstre nin kesildiğini görür görmez arayacağım alacağım bende hocam
garantiye 6 fatura talimatına 1.500 tl puan aldım hocam onuda puan harcadan amazon gift kart alarak harcadım eve toz deterjan,tuvalet kağıdı,yumoş vs şeyler aldım baya iyi geldi
-
Kabul ettim hocam direkt, zaten yeni free kart almıştım ona tanimlattim. Eldeki troyunda kapatmama sözü Aralık başı bitiyor Allah kerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 22 Kasım 2024; 21:40:32 >
500 chip para direk yansıdımı hocam ? iyi olmuş iyi harcamalar
bugün sabah kapatmama sözüne 6 ay kapatmamaya 650 TL aldım daha 3 ay oldu platinium kartı alalı,ben daha yeni aldığım için vermez diye aradım ama şaşırttılar 6 ay sonra bi fake daha yermi hocam ? direk kapatıyoz demesinler
-
Direkt yansıdı.
Süre bitince şansınızı deneyin hatta kapatın sorun yok diyip ilerleyebilirsiniz. Kartınız 7gun icinde kapanacak diyerek sonlaniyor konuşma.
O 7 gun icinde arayip yeni bir teklif iletiyorlar bazen iyi bazen cok dandik bir teklif oluyor bu. Duruma gore o 7gun icinde sizde iptal basvurusunu geri cekebilirsiniz :)
3Ay*500 tl harcamaya 500 tl chip para devam ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palki -- 22 Kasım 2024; 22:16:20 > -
Starbucks Erzincan mağazasında 25 tl indirim tanımlamışlar....
Hay ben böyle bankanın ........ ....... ......
-
-
bu kampanyadan sms gelen var mı
www.akbank.comAkbank Kart 1.000 TL İade Kampanyasıhttps://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/Sayfalar/akbank-kart-chippara.aspx -
Flo mağazasından 200 chip para kazandım. Kampanya şartlarında 15 aralığa kadar Flo mağazalardan/internetten kullanılabilir. Bu tarihe kadar kullanılmayanlar tüm Axess işyerlerinde kullanılabilir diyor.
Dedikleri gibi oluyor mu? Bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, aynen öyle oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet 15 aralıktan sonra direkt chip para olarak görünecek. Kasımda kullandım bende benzin aldım.
-
İlk harcama 100 tl 75 tl ye 75 indirim, 30 kasıma kadar 75 tl harcamaya 75 chip para en sonda hafta sonuna (22-24 kasım) 100 harcamaya 100 chip para. Bana gelen bunlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 22 Kasım 2024; 23:21:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Erzincanda havalimanı var mıydı? Bu kampanyayı kaçırmak istemiyorum doğrusu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X