|
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1555. sayfa)
-
-
tam birşeyler yazacaktım(yine kampanya gelmemiş vs.) , uygunluk testi yap, ilk hisse senedi işlemini yap 1000 cp kazan kampanyasını gördüm.
test işi tamam, yarın da 2 3 liralık bi hisse aldım mı , sanırım hak kazanacam diye umuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 21 Kasım 2024; 0:16:19 > -
Axess troy kredi kartından, axess banka kartına chip aktarımı oluyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 21 Kasım 2024; 10:53:36 > -
Bu naneyi yaptik da gelen giden olmadi, kamp detayi da yok, ne zaman gelir, gelir mi, gider mi o da belli degil.
-
Biraz zor hak kazanırsın gibi bu naneden...
-
olur canlı destekten aktartarbilirsiniz.
-
Teşekkürler bir görüşeyim..bu arada kart aidatını ne zaman alıyorlar bunlar..troy istemiştim ,ama platinum troy vermişler.. -
bu 2500 migros, 1k chippara vs kampanyaları akbank mobilde tüm kampanyaları seçtikten sonra en başta mı gözüküyor? 1500*3 chippara gelen 2 hesapta da göremedim bunları. 4500 verince başka vermiyor heralde
birine 500 tlye kadar fatura talimatında ödediğin kadar chippara gelmiş sadece, o bile akbank mobilde gözükmüyor. sms geldi sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Kasım 2024; 13:39:2 > -
Teşekkürler, sayende ben de transfer ettirdim. -
Akbank migros 2500 kampanyası bende var ancak mesaj gelmedi. Yinede katıldım. Bizi uğraştıtır diye düşünüyorum. 20 aralıkta hesabı 100k arttırp 23 aralıkta promosyon hakedilir gibi anlaşılıyor -
Nerde gözüküyor hocam kampanya -
Akbank mobil -
yaptm bakalım belli olur 3 5 güne -
Kampanyalar bölümünde gözüküyor demi hocam -
100000 lira para yatırmaya 2500 TL migros hediye çeki gelmiş
Parayı ne zaman çekebiliyoruz bilen var mı
-
Eğitim taksitlendirme kampanyası Udemy için geçerli oluyor mu arkadaşlar ?
-
Mh'yi aradm sabah, 1 ay durmasi gerek dedi, ilginc geldi bana -
Mh mi söyledi bunu, bende sabah aramıştım 1 ay dediler bana -
tam tersi oluyor mu peki, banka kartından - kredi kartına?
-
olur, canlı destekten banka kartınızdaki puanlarınzı kredi kartınıza aktarıp, kredi kartı harcamanızdan düşebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X