www.akbank.com Sadece Size Özel Kampanya https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/sadece-size-ozel-kampanya.aspxbu kampanyadan daha önce faydalanan oldu mu? 100 bin 1 gün tutsak 2500 veriyorlar mı? Klasik akbank..Net hiç bir açıklama yok...Çamura hazırlık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 20 Kasım 2024; 16:36:52 > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1554. sayfa)
-
-
Banada mesaj geldi ama detaylı bilgi yok
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ay tutmak lazim sayilan urunler vadeli mevduatlarda var. Sonucta yatirim urunu yap diyor
Ben 100bin gönderdim serbest hesaba attım 2 gün tutup ayrılacağım. Bence öyle bir ay falan tutmak yok, öyle bir şey yazılmamış. Detaylı inceledim sms gelmişti bana da.
Bana da geldi Akbank mobilden, katıldım. şartlarda varlığınızı 100.000 arttırın diyor. azaltmamayla ilgili madde yok. mevcut varlığım 71 kuruş
1.000tl hepsiburada çeki kampanyası vardı, mobilde yok oldu, sayfası duruyor. 29 kasımda 10.000 atacaktım hepsiburada kampanyası için. Şimdi 100.000 atıp, 90k ile ppf alıcam. 2 aralık pazartesi de aynen kaçinto. akbanktaki varlığım tekrar sıfıra iner.
www.akbank.comHepsiburada Kampanyasıhttps://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/hepsiburada-kampanyasi.aspx
-
bunlar ppf'e yatırım hesabı ücreti alırlar. Dikkat
-
bana da beymen hediye ceki kampanyasi tanimlamislardi. mevduati getirdim iki odeme talimati verdim kod mod tanimlanmadi.. musteri hizmetlerine kayit açtırdim hala sonuc bekliyoruz..
bugun de +100 mevduat getirin 2500 migros cek verelim kampanyası gelmiş..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son 90 gün olayında bizi bu ay patlattılar. Ona da çok güvenmeyin derim..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da geldi 100000 atıp vadeliye koyacağım
Kampanya sayfasının ss alıp kaydedeceğim gelen SMS i de vermezlerse uğraşacağız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 20 Kasım 2024; 18:49:30 >
Geçen 500 TL chippara gelmişti, bugün de 1000 TL gelmiş. Hangi kampanyadan geldi bilmiyorum, fatura desen onun iadesini zaten önceden almıştım.
Neyse üzümünü yiyip bağını sorgulamıyorum, fazla chippara göz çıkarmaz demişler. :)
Edit: Troy karta başvuru ödülüymüş 1000 TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 20 Kasım 2024; 19:43:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bana sms gelmedi ama mobil uygulamada görünce oradan katıldım... migros 2500 e.
% 49 veriyor 32 güne bi 100 bin atalım.
-
Bir bize gelmedi herhalde şu 100 bin Sms Bize Hepsi 2.000’e 100₺ çöp kodu gelmiş sadece Örnek açısından Sms’in görüntüsünü paylaşabilir misiniz..
Bana sms geldi, 100k %49dan 1 ay bağlarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Vadesiz için 24 saat kalması yeterli imiş.
Oranlar iyi bizde limiti artır diyor ama bişey vermedi
Serbestte kalsa 1 gün o da oluyordur herhalde
Ben de 6 Aralık a kadar kampanyaya katılın, isterseniz 20 Aralık da 100 bin hesaba vadesiz para gönderin 1 gün dursun yeterli diye anladım
o da olabilir doğru haklısın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X