|
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1556. sayfa)
-
-
Mh 1 ay durması da gerek der
1 ay geçip ödül yüklenmeyince ama siz 30 gün tutmuşsunuz bu ay 31 çekiyor da der kampanya katılımınız yokta der der de der.. Akbank Mh’ler ne kötü ne iyidir sizin de dediğiniz gibi sadece ilginçlerdir.. -
Tekte 4.500₺ aldıysanız iyi yine sevindim her zaman onlar bizi soyacak değil ya gün gelir hesap döner gün gelir devran döner horozlarda üüüüüürüüü üüüüü öter.. -
Evet. kişiye özel kampanya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 21 Kasım 2024; 16:3:30 > -
Bana faizsiz 150bin verildi 10 günlüğüne -
nedir bu hocam? -
Yıldönümü artı para kampanyası -
Aynen temsilci söyledi görüşme kayıt altında olduğu için kaçacak yerleride yok
-
Artı para sıfır faiz bende de gözüküyor fakat müşteri hizmetleri sms gelmediği için buradan goruntuleyemiyorum dedi. Çektiniz mi hocam siz 150 -
Tecrübe konuşuyor diyorsun yani -
akbank kredi kartı kapatma fake i atınca kaç chip para veriyordu ? mobilden canlı destek üzerinden fake atacağım ama hemen iptal talebini almıyorlar değil mi ? birde kafalarına göremi veriyor chip parayı yoksa ne kadar aktif kullanıldığınamı bakıyorlar kartın ? teşekkürler.
-
talep alırlarsa iptal etmicem de kapat ertesi gün bir daha dene aynısını
-
6 ay kapatmama sözü alırsa aidat ile çakışmıyor o yönden içim rahat,aidat zamanı inşallah problem çıkarmazlar çünkü kart platinium
-
neden hocam ? konuda kimi görsem hep iade alıyorlar aidatı.
-
Arkadaşlar,
Ekim ayında aşağıdaki şekilde bir SMS gelmişti, şimdi link farklı sayfayı açıyor. Bu kampanyanın ekran görüntüsü var mı aceba
Degerli Akbankli, 500 TL'ye varan iade kazanmak icin Akbank Mobil'den fatura talimati verebilirsiniz. Size ozel bu kampanya ile vadesiz hesabinizdan hem cep telefonu hem de farkli bir faturaniz icin otomatik odeme talimati vermeniz ve bu faturalarinizin otomatik odenmesi durumunda 500 TL'ye varan iade kazanabilirsiniz. Otomatik fatura odeme talimati vermek icin: akbank.com/talimat-ver Detayli bilgi icin: akbank.com/500tliade Son gun: 31 Ekim. Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Iyi gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B001 (Incoming - AKBANK )
-
Hocam bu kampanyanın ekran görüntüsü var mıydı aceba, şimdi link Kasım ayı kampanyasına yönlendiriyor.
-
Akbank aradım 3 ay 500 TL harcama sözüne 500 chip para hemen tanımladılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 22 Kasım 2024; 18:30:32 > -
sebep ne gösterdiniz kapatıcam mı dediniz hocam ?
-
mobilden canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum dünden beri en son illallah edip mhyi aradım ve yapmak istediğimi yapıp aldım chip parayı,teşekkürler
-
Annem de şimdi aradı 3 ay boyunca aylık 500 TL harcamaya 500 TL chip-para teklifi çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X