< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1553. sayfa)
-
-
-
Bende sms filanda yok sadece bildirim onunda ayrıntısı yok 😂
Müşteri hizmetlerine yazdım kampanyalar sayfasında görebilirsiniz diye otomatik cevap veriyor 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz de hangi kart var free ye mi geliyor bu fatura kampanyaları, yoksa Akbank kart mı var ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
free kart almadan da akbank karta geliyordu. düşük tutarlı,otomatik ödemede olmayan faturan varsa ben ödeyeyim,
kampanyalar için fatura takas ederiz. 3 kişiye sordum,hepsi talimatlı dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 18 Kasım 2024; 19:27:20 > -
Hocam faturaları halkbank sağolsun bağladı kredi çekerken zorunlu ayağına, kredinin bitmesini bekliyorum iptal için. Faturayı kardeşim için sormuştum onda free var akbank karta geliyorsa onu da al diyecektim ona
Her çocuğa ayrı ve tek kart.
16 yaş üstü için çıkarılabiliyor.
-
Hesabım eksi bakiyeye dustu gun icinde tamamladim normale çektim herhangi bir ödeme olacak mi acaba bilgisi olan var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden hocam ne oldu
1 günlük faiz işler muhtemelen. sonraki ayın 1-2 sinde hesap hareketlerinde yansıtılan faizi görürsünüz. hesaptaki paradan otomatik çekilir. 1000 liranın 1 günlük faizi 2,17 liradır.
-
Arkadaşlar bu bankada bir harcama itirazı yaptık itiraz sonuçlandı ancak tutar hesaba geçmedi bunun içinde kayıt açtım bir hafta oldu ses seda yok temsilci de diyor ki 180 güne kadar sürebilir! Ben bunları bddk mı şikayet edeyim napayım.
-
Geçen paylaşılmıştı Veli olanı nasıl ayırıyorlar onu bilemedim
Yaklaşık 2 ayda sonuçlandı benim itiraz
Sonuçlanması mı tamamlanması mı ? Benim bir haftada sonuçlandı daha ortada yansıyan tutar yok hayır madem yansımayacak neden onaylandı diyorsunuz saçma sapan iş
-
-
20 kasım’da hangi yılın 20 kasım’ı olduğunu söylememişler ki ucu apaçık güzel kart kitleme yöntemi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün yatırmasınlar ,yarın nasıl iptal ediyorum bakalım
Bu mesaj banada geldi doğalgaz faturasını daha önce buradan vermiştim ama 90 günden fazla oldu son 90 gün içinde verilen faturalar geçersiz diyor vadesiz hesaptan verilebilir sanırım kredi kartı gibi şart göremedim. Birde her ay 500 olayı yanında 1 baska fatura daha verirsek mi orasını tam anlamadım sadece doğalgaz faturasını verirsek her ay 500 oluyor mu tek seferlik mi acaba yanında vereceğiniz 1 fatura şartını anlayamadım.quote:
Orijinalden alıntı: fox_doctor
Akbankın daha önce fatura kampanyalarına çöktüğü oldu. Kararsızım faturayı taşımakta.https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/Sayfalar/mobilden-akbankli-fatura-kamp.aspx
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
benim anladığım doğalgaz talimatı verince 500chip, doğalgaz+başka fatura verince 500e kadar iade. kasımda zaten ödendi çoktan. kaldı 2 ay 500+500 iadeler
kampanya kaydım var mı diye açtığım şikayet kaydına cevap vermediler. cevaplarına göre ilerleyeceğim. boşu boşuna uğraşamam sonra bankalar birliği hakem heyeti, yattı mı yatmayacak mı falan.
-
az önce herkese var bize yok mu diye harcama sözü kampanyası için aradım.Anında 3 ay 500 harcamaya 500 verdiler.
Hemen kabul ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X