|
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1566. sayfa)
-
-
Axess limit artırımına başvurmuştum,3 gündür dönüş yapılmadı olumlu olumsuz,bu kadar uzun mu sürüyor yoksa kafadan red mi oldu.. -
Abiler ablalar kardeşler siz kampanya takibini nereden yapıyorsunuz. 300.000 kart var ne juzdan nede Akbank mobil de düzgün kampanya var ? -
akbank mobil, başvuru ve nakit ihtiyaçlar, başvurum nerede, kart başvurularım, kart başvurularım sekmesinde limit güncelleme talebinizin sonucunu görebilirsiniz. anında artmadıysa red olmuştur.
-
akbank mobilde tüm kampanyaları görüntüle deyin, juzdanda sana özel e bakın, bir kampanyaya basın, altta onla ilgili olmayan başka kampanyalar da görünüyor. çıkarsa oralarda çıkar.
akbank banka kartı, kredi kartı aktif kullanıyorsanız size özel kampanya vermiyor. kartları kullanmamanız, akbankta para, altın, hisse, fon vs varlık bulundurmamanız lazım. akbanka 5 kuruş faydanız varsa, onların size faydası olmaz.
-
Aynen hocam bencede bundan dolayı vermiyor. Nadasa bırakılm bakalım ne olacak. -
-
Bende görünüyor.
-
Bende niye gözükmez ki🤔akbank mobilden yaptım başvuruyu 3 gün önce..belkide değerlendiriliyordur hâlâ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 28 Kasım 2024; 10:40:50 > -
Sizde niye gözükmüyor bilmiyorum ama normalde değerlendirme aşamasında olduğu da görünüyor orada.
-
(Kişiye özel) SMS ve uygulama bildirimlerini kontrol edelim.
Degerli Akbankli, 28-29 Kasim tarihlerinde vereceginiz dogalgaz faturasi otomatik odeme talimatiniza 500 TL chip-para hediye.
Kampanya hakkinda detayli bilgi icin:
akbank.com/Ofo-kasim-kamp -
kişisel tecrübedir ama hemen yanıt gelmediyse olumlu sonuç gelmesi olası. bana red cevabı hemen geliyor ama olumluysa en az 1 gün bekletiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bay baykuş
(Kişiye özel) SMS ve uygulama bildirimlerini kontrol edelim.
Degerli Akbankli, 28-29 Kasim tarihlerinde vereceginiz dogalgaz faturasi otomatik odeme talimatiniza 500 TL chip-para hediye.
Kampanya hakkinda detayli bilgi icin:
akbank.com/Ofo-kasim-kampbana da geldi bu mesajın aynısı.
talimat versem komisyon alır mı akbank?
-
Hesaptan talimata almıyor. Kredi kartı talimatına faiz alıyor diye biliyorum fakat detay konusunda bilgim yok.
Hesaptan kesin almıyor, eminim. -
Bu akbankın işini çözemedim hocam.. bakalım mh tekrar aldı talimatı ama pek umudum yok. diğer kartların limitide 200k düşürdüm bunun için..olmazsa boş yere düşürmüş oldum limitleri..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 28 Kasım 2024; 15:33:54 > -
Bana da geldi bu talimat kampanyası
5 fatura geçirdim 2 ay oldu yatırmadılar, kayıt açtırdım 3 hafta oldu sonuçlanmadı
MH bana soruyor kampanyayı, caps, link atar mısınız diye saçmalıyorlar.
Nasıl bi sistemleri varsa göremiyor ya da saf ayağına yatıyor namussuzlar
-
1000 TL hepsiburada hediye çeki kampanyasına katıldım ancak şu an uygulama da gözükmüyor görebilen varmı -
Kampanya kimse de görünmüyor zaten şuan parayı at bugün 1 Aralık'a kadar beklesin
-
3 hafta önce uygulamadan kayboldu. web sayfası duruyor.
Kampanya başlığından takip edebilirsiniz. https://forum.donanimhaber.com/akbank-mobil-hepsiburada-1000-tl-hediye-ceki-firsati--159823684
www.akbank.comHepsiburada Kampanyasıhttps://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/hepsiburada-kampanyasi.aspx
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X