Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.332
Cevap
1.101
Favori
3.275.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15631564156515661567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu nasıl iş ya?

Akbank mobilde
    ne de cüzdanda
    hiçbir kampanya yokoğlu yok!!

hep tırıvırı cart curt

en iyisi AQbank kartları ile hesabıyla hiçbir alışveriş yapmamak lazım

Aqbankı uzun süre nadasa bırakacağım artık

Yettiii beâaa
  • Axess limit artırımına başvurmuştum,3 gündür dönüş yapılmadı olumlu olumsuz,bu kadar uzun mu sürüyor yoksa kafadan red mi oldu..
  • Abiler ablalar kardeşler siz kampanya takibini nereden yapıyorsunuz. 300.000 kart var ne juzdan nede Akbank mobil de düzgün kampanya var ?
  • righteous@ kullanıcısına yanıt

akbank mobil, başvuru ve nakit ihtiyaçlar, başvurum nerede, kart başvurularım, kart başvurularım sekmesinde limit güncelleme talebinizin sonucunu görebilirsiniz. anında artmadıysa red olmuştur.

• brkbr06 B kullanıcısına yanıt

akbank mobilde tüm kampanyaları görüntüle deyin, juzdanda sana özel e bakın, bir kampanyaya basın, altta onla ilgili olmayan başka kampanyalar da görünüyor. çıkarsa oralarda çıkar.

akbank banka kartı, kredi kartı aktif kullanıyorsanız size özel kampanya vermiyor. kartları kullanmamanız, akbankta para, altın, hisse, fon vs varlık bulundurmamanız lazım. akbanka 5 kuruş faydanız varsa, onların size faydası olmaz.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bencede bundan dolayı vermiyor. Nadasa bırakılm bakalım ne olacak.
    Orda limitle ilgili birşey görünmüyor..
    AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

Bende görünüyor.

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR
    Bende niye gözükmez ki🤔akbank mobilden yaptım başvuruyu 3 gün önce..belkide değerlendiriliyordur hâlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 28 Kasım 2024; 10:40:50 >

Sizde niye gözükmüyor bilmiyorum ama normalde değerlendirme aşamasında olduğu da görünüyor orada.

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

• (Kişiye özel) SMS ve uygulama bildirimlerini kontrol edelim.

Degerli Akbankli, 28-29 Kasim tarihlerinde vereceginiz dogalgaz faturasi otomatik odeme talimatiniza 500 TL chip-para hediye.

Kampanya hakkinda detayli bilgi icin:

akbank.com/Ofo-kasim-kamp

kişisel tecrübedir ama hemen yanıt gelmediyse olumlu sonuç gelmesi olası. bana red cevabı hemen geliyor ama olumluysa en az 1 gün bekletiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bay baykuş

(Kişiye özel) SMS ve uygulama bildirimlerini kontrol edelim.

Degerli Akbankli, 28-29 Kasim tarihlerinde vereceginiz dogalgaz faturasi otomatik odeme talimatiniza 500 TL chip-para hediye.

Kampanya hakkinda detayli bilgi icin:

akbank.com/Ofo-kasim-kamp

bana da geldi bu mesajın aynısı.

talimat versem komisyon alır mı akbank?

• slcsnmz kullanıcısına yanıt
    Hesaptan talimata almıyor. Kredi kartı talimatına faiz alıyor diye biliyorum fakat detay konusunda bilgim yok.

Hesaptan kesin almıyor, eminim.
  • Katz. K kullanıcısına yanıt
    Bu akbankın işini çözemedim hocam.. bakalım mh tekrar aldı talimatı ama pek umudum yok. diğer kartların limitide 200k düşürdüm bunun için..olmazsa boş yere düşürmüş oldum limitleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 28 Kasım 2024; 15:33:54 >
  • slcsnmz kullanıcısına yanıt

Bana da geldi bu talimat kampanyası

5 fatura geçirdim 2 ay oldu yatırmadılar, kayıt açtırdım 3 hafta oldu sonuçlanmadı

MH bana soruyor kampanyayı, caps, link atar mısınız diye saçmalıyorlar.

Nasıl bi sistemleri varsa göremiyor ya da saf ayağına yatıyor namussuzlar

• 1000 TL hepsiburada hediye çeki kampanyasına katıldım ancak şu an uygulama da gözükmüyor görebilen varmı
  • arnold34 kullanıcısına yanıt

Kampanya kimse de görünmüyor zaten şuan parayı at bugün 1 Aralık'a kadar beklesin

• arnold34 kullanıcısına yanıt

3 hafta önce uygulamadan kayboldu. AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR web sayfası duruyor.AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR 

Kampanya başlığından takip edebilirsiniz. https://forum.donanimhaber.com/akbank-mobil-hepsiburada-1000-tl-hediye-ceki-firsati--159823684

• AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR
  • 
Sayfa: önceki 15631564156515661567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.