Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
31.332
Cevap
1.101
Favori
3.275.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15631564156515661567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Degerli Akbankli, bugun saat 17:00-22:00 arasinda Akbank Mobil'de size ozel aylik %3,75'ten baslayan faiz oranlariyla ihtiyac kredisinde gunun firsati sizi bekliyor. Akbank Mobil'e giris yapip kredi basvurunuzu kolayca tamamlamak icin:www.akbank.com/kredibasvuru Sigortali, 24 ay vadeli, 100.000 TL tutarli kredimizin aylik faiz orani %3,75 toplam geri odeme tutari 172.397 TL, yillik maliyet orani %78,2355'dir.Detayli bilgi:
    www.akbank.com
    İhtiyaç kredisinde Günün Fırsatı Akbank’ta!
    https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/ihtiyac-kredisi-gunun-firsati.aspx
    Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Iyi gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B016

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dusuk faizli krediyi hesaplarken normale dondu, pisman oldular sanirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün akbank mobilde işlem yaparken karşıma axess kredi karti al 1000 tl chippara kazan diye bir bildirim çıktı bende yararlanayim bu kampanyadan diye kart basvurus yaptım ve onaylandı kredi kartı ama ne chip para var kredi kartında ne de uygulamada herhangi bir yerde bu kampanya ile ilgili bir bildirim var şimdi birde bunlar bana kartı aktifleştirirsem kart aidatı yansitirlar diye düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemem lazım dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Şu anda çıkıyor düşük faiz hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fkoc38 F kullanıcısına yanıt

hocam hem anneme hem bana aynı şekil o bildirim çıktı ve başvurduk kartlar gelip aktif olduktan 2-3 gün sonra chip paralar yansıdı iki kartada,bu arada ilk 1 yıl aidat yok problem yok yani.

• Teşekkürler ustad bende alıp kullanayım o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artiparayı 100k yapmis, kart icin de darlıyo her yerden. deneyin belki musluk açıktır

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 30 Kasım 2024; 15:48:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

hayatımda 153.300 maaşı hiçbir zaman görmedim oda ayrı konu AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR 

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    bende de durum aynı. hem akbank hem vakıf artıracak oluyor tahmin uzerine ama iş'den tık yok..

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

hocam enpara 115k garanti 90k ykb 70k akbank resimde gördüğün gibi 404k ama gel gelelim iş bankası 17.5k AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR 

senelerdir arttırmıyor öylece kaldı,akbank dediğin gibi sürekli yükseltme derdinde.

• kampanyalar 1inde mi yenileniyor acaba? doğru düzgün kampanya bekliyorum artık:)

• harcama limitimizi internet şubede hangi kısımdan görüyorduk arkdaşlar yardımcı olabilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 15631564156515661567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.