Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: M.CMRT Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.478
Cevap
1.130
Favori
3.399.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15701571157215731574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    13. ekstre 2024 aralık yapıyor zaten ilk ekstre 2023 aralık’ta kesilmişti. 26 aralık ekstre kesim günü en geç 16 aralık’ta 10 gün sonra kapattıralım chip para teklif ederlerse de 796x2=1592 chip verirlerse belki kabul ederiz yoksa zaten 796₺ aidat kesecekler boşuna kapatmama sözü vermeye gerek yok..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, Axess ve Wings kredi kartlarımdan Axess olanı geçen hafta kapattım. MH 7 gün bekleme süresinden sonra kartın iptal olacağını söyledi fakat kartlarım sekmesinde ve Juzdan'da hiçbir değişiklik olmadan kart duruyor. Bu durum normal mi?

• thal1on T kullanıcısına yanıt
    Evet, 7 gün içinde kullanmazsan iptal oluyor. Taksitli alışverişin son taksidine kadar kartlarda görülüyor

• lahilama L kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler hocam. Bugün 9. gündeyim aslında. Kart üzerinde de herhangi bir taksit yok. En iyisi ben mh ile bir görüşeyim.

• thal1on T kullanıcısına yanıt
    Ekstreniz kesildikten sonra kaybolacak muhtemelen işlem yapmadıysanız kapanmıştır zaten kaybolması önemli değil, yine de bir sorun müşteri hizmetlerine isterseniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar;

Az önce "6-7-8 Aralık tarihlerinde elektrik faturası otomatik ödeme talimatı verin, 500 TL chip para kazanın " diye mesaj geldi akbanktan.

Benim sadece free kartım var. Otomatik ödemeyi karta versem ne kadar komisyon alır akbankl?

Ya da vadesiz hesap açıp oradan versem komisyon alır mı?

Bu vadesiz hesapta extra ücret var mı?

Hesap işletim ücreti vs.

Teşekkürler......

• slcsnmz kullanıcısına yanıt

vadesiz hesaptan ödemeye bir komisyon,masraf almaz...yeter ki son gün fatura tutarı kadar parayı vadesize atın

• Free karta geçtim juzdan üzeeinden taksitli nakit avansa tıkladığımsa uygun kartınız bulunmamakta diyor. Free de taksitli nakit avans kullanılmıyor mu?

• slcsnmz kullanıcısına yanıt

benimki otomatik ödemede değil, fatura ödemelerini manuel şekilde kredi kartıyla yaparsam +1 lira alınıyor.

• greenpeace16 kullanıcısına yanıt

kullanılıyor,3 ay önce 10 bine 0 faiz almıştım.

• AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarkr

Benim faturada 2 aralıkta ödendi ne chip para ne de iade var. Bekleyelim bakalım
    Doğalgaz faturasına istinaden 500 chip geldi, 500 iadede gelecek ayın başında gelir sanırım. Fatura bu ay başında ödendi

• caglarkr C kullanıcısına yanıt

Banada bugün geldi.Doğalgaz ve diğer 2 fatura bu ay içerisinde ödenecek,takip eden ayda yatacak.Mh leri de aynı şeyi söyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free kart için ;hesaptan ekstre otomatik ödeme talimatı kampanyasına istinaden 500 tl chip verileceği söylenmişti, bugün kartın son ödeme günü hâlâ ödenmemiş

Manuel ödesem chipi yatırmazlar ,yatırmasam kredi notum düşecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 6 Aralık 2024; 23:44:23 >
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

para 12'den sonra çekiliyor ama faiz yansımıyor. Sabah baktığınızda ödenmiş görürsünüz.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi olmuş hocam.Anlamadığım 6 sında ödenmesi gereken borç 7 sinde ödendiği için kredi puanını etkilemiyor mu?

• caglarkr C kullanıcısına yanıt
    Akbank baba bizde doğalgaz yakıyoruz hani haberin olsun şömine karşısında kahve kitap şeklinde hayal ediyor bizi herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Katz.

benimki otomatik ödemede değil, fatura ödemelerini manuel şekilde kredi kartıyla yaparsam +1 lira alınıyor.

fatura ödemelerinde kredi kartına sadece 1 TL mi alıyor

• Arkadaşlar doğalgaz fatura talimatı için 4 Aralık da 500 tl chip para yüklemişti otomatik doğalgaz faturası talimatı adıyla 6 Aralık tarihli dün yine doğalgaz faturası adıyla 500 TL daha chip para yatmış yanlışlıkla 2 kez mi yatırdılar doğru mu anlamadım daha doğalgaz faturası ödenmedi de Kasım sonunda verdim talimati ilk defa nu ay ödenecek hesaptan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 7 Aralık 2024; 12:15:6 >
  • doğalgaz faturanız ne kdr geldi arkadaşlar bize henüz gelmedi:)
    1500 üstü gelen var mi aramızda

• 
Sayfa: önceki 15701571157215731574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.