Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: auf2rad Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.478
Cevap
1.130
Favori
3.399.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15691570157115721573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 TL iadeyi kredi kartına yapmışlar bende

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katlanan chip para kampanyasından 1200 chip para yatırmışlar geçen ay 1500 yatırmışlardı. Fatura ödeme talimatı saymamış büyük ihtimalle, her ay mı fatura talimatı vericez bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • falc10 F kullanıcısına yanıt
    Bu kredi kartına iade hangi kampanya için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Fatura ödeme talimatının iadesi

• iskender4422 kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz ne zaman yansıtılacak diye.

geçirip geçirmediklerini geçmiş ekstrelerde hareketleri inceleyerek görebilirsiniz.

kart ücretlerini ekstre kesildiği günün gecesinde bankalar yansıtıyor. bu yüzden dönem içi işlemlerde hiç görünmüyor. sadece akbank değil, diğerleri de öyle yapıyor.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Bende şimdi fark ettim eksterede gördüm. 796 lira yansıtmışlar bi şansımızı deneyelim bakalım.

Juzdan canlı destekten 6 ay açık kalma sözüne iade aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 5 Aralık 2024; 10:46:14 >
  • chipleri nerde kullanıyorsunuz? axess banka kartında benim chipler..herhalde sorun olmaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

migros-careefour-benzinliklerde.

migrosta jet kasada ben kendim kullanıyorum hocam

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Jet kasalarda banka puanı kullanılabiliyor mu, Chippinle mi kullanıyorsunuz?

Hepsiburada, n11, Pazarama, Şok, A101, Bim, Carrefour, Migros... Kullanıldığı yer bol...

• Arkadaşlar bu troy kart ne oluyor? Babama kredi kartı başvurusunda bulunacağız. Troy ile ilgili bölüm var. Olsa ne olur olmasa ne olur anlamadım. Benim axess gold kartım da troy muhabbeti yok mesela. Birde bir arkadaş yazmış axess troy kart aldım 1000 tl chip para geldi diye neyin kampanyasıdır bu nereden katılırız?

• Sağolun beyler

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Troy, Visa ve Mastercard'a karşı Türkiye'nin kendi ödeme sistemi atağı denebilir. 1000 TL chip para bana da Troy Access'e başvuru karşılığı geldi ama kişiye uygulamadan veya mesajla kampanya bildirimi yapılması gerekiyor. Her Troy karta başvurana vereceklerini sanmıyorum.

• glory34 kullanıcısına yanıt
    O gelen 1000 tl chipin başka bir şartı var mı acaba? sadece bildirim gelince karta başvurmak mı gerekli?

Şart yoktu gördüğüm kadarıyla, başvur kart onaylanırsa puan yatıralım şeklinde.

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Bize herhangi bir bildirim gelmedi ve başvurduk. Acaba sonradan bize gelmişti böyle bir şey diye blöf yapıp almaya çalışsak verirler mi acaba?

• muskes1903 M kullanıcısına yanıt
    Akbank ile chip para en sağlam carrefour , sonra da sorarak akaryakıt istasyonlarıdır.

Migros axess e geçti ama puan kullanmakta problemli . Şok vardı ama anlaşması bitti. Bim zaten yok . A101 sanmam ve sorman gerekli.

Ortak pos makinesinin ekranındaki geçen banka logolarına bakarsın hatta.

Happy / Carrefour denersin ilk olarak. İl ilçe semt ve hatta mağazaya göre farklar olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 5 Aralık 2024; 16:38:15 >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Mastercard ve Visa var , bu onun TR versiyonu.

https://fikirturu.com/ekonomi/troy-kart-nedir-ne-degildir/

TROY, Bankalararası Kart Merkezi tarafından 2015'te kurulan ve işletilen bir kartlı ödeme sistemidir. Türkiye'nin ilk ve tek yerli ödeme sistemidir. Kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kart hizmeti sunmaktadır. TROY'un açılımı "Türkiye’nin Ödeme Yöntemi"dir. 

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

https://fikirturu.com/ekonomi/troy-kart-nedir-ne-degildir/

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Söylüyorlar mı tam olarak aidat kesilecek günü Akbank Mhlerine güvenmekle Çin’deki lunaparklara güvenmek aynı seviye benim için..

• 
Sayfa: önceki 15691570157115721573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.