< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodostre -- 4 Aralık 2024; 17:10:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1570. sayfa)
-
-
Sona ermiş olan ne? 6 Aralık’ta bitecek olan başvuru süresini mi 2 Aralık’ta sonlandırmışlar? 6 Aralık’a kadar getirilmesi gereken 100 bin TL’yi mi 2 Aralık’ta getirilmiş olması anlamına geliyor? Yoksa 2 Aralık’ta kampanyayı tamamen sonlandırdık mı demek oluyor?
Ben de hatırlatma için girmiştim konuya, unutmayın 100 bin TL getirmeyi diye yazmak için, bunu görmek ilginç oldu.
Edit: Sorum size değil, yine Akbank’ta kampanya sayfasını yazan editöre:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirphoenixx -- 4 Aralık 2024; 16:57:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence benim gibi para göndermek için ayın 6sını bekleyenlere vermeyecekler.
-
Ben de bugün gönderdim mesela sırf BGP fonu alım saatleri ve diğer bankalardaki paranın hesaba geçiş zamanı yüzünden ama yazılana göre olması gereken şu: 2 Aralık’a kadar başvurmuş olanlar tamam, parayı 6’sına kadar gönderin 20’sine kadar çekmeyin. 23’ünde göreceğiz ya da yukarıda arkadaşın dediği gibi “katılım görünmüyor” demesi başkasına da olursa kavga dövüş çıkacak. Yalnız hediye çekinin üzerine yatarlarsa ben 2500 TL alacağım diye örneğin Hoşgeldin faizi olan bir yerden (%53)buraya getirdiğim para için zarar etmiş olacağım, fon getirisi 47-48%. Aradaki 5% faiz günlük 12 TL ve 16 günlük fark 200 TL. Yani 2500TL vermeyip 200 TL zarara yol açabilirler. Bu durumda şartları değiştirme hakkına sahiptir maddesi Akbank’ı BDDK önünde kurtarmaz.
umarım çamur yapmazlar.Ben muhtemelen pas geçecem..Bu banka ile yeteri kadar uğraştım.
-
Vakıfbank faizsiz 5 taksit var. Gib ödemelerine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 2 aralıkta yatırdım sonra kampanya bitmiştir yazısını görünce aradım yapacak bir şey kampanya bitti dediler benimde 1500 tl yakın döviz satım zararı oluştu bugün itiraz yazdım bakalım ne olcak parada serbest hesapta 47 faizle duruyor bir daha böyle tongaya düşmem hele akbank ile ...
-
Yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğalgaz faturası otomatik ödeme talimatına 500 TL chip para yüklendi bakalım her ay 500 er tl de yüklenecek mi 2000 TL ye kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 4 Aralık 2024; 20:8:34 >
Kredi kartına mı banka kartına mı yüklendi acaba, bende talimat verdim ödendide ama puan yüklenmemiş.
Puanların yükleneceği tarih yazıyormuydu
Chip para Aralık ayı içinde diyordu net tarih yoktu 500 nakit iadeler her ayın 1 inde idi ben fatura ödendikten sonra vermiştim talimatı chip para geldi o yüzden iade gelmedi iadeler de ödendikçe her ayın 1 inde gelir diye düşünüyorum.
Benim fatura da 29 Kasım da ödendi ama yatmamış halen
Banada gelmemiş.
Benim faturada 2 aralıkta ödendi ne chip para ne de iade var. Bekleyelim bakalım
Arkadaşlar jüzdana girmeye çalışırkrn kullancıı adı soruyor mh aradım isim soyisim dedi ama kabul etmiyor büyük harf duyarlı mı biliyor musunuz?
Geçen ay harcama sözü kampanyasina katılıp 1000 puan almıştım, bu ay aidat yazmaları kötü oldu. Blöf atsak kesin iptal edip verdikleri puanıda alırlar gibi
Blöf atmayın ücretin iadesi mümkün mü deyin onlar otomatik 6 ay kapatmama kampanyasını söylüyorlar hocam
Akbank müşteri hizmetlerine derdini anlatmak büyük mesele inatla anlamak istemiyorlar
Gel gör ki vakıfbank ve garanti hesabım yok sadece.
Kart ücretine en kolay nerden bakarız geçirip gecirmediklerine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X