Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.572
Cevap
1.133
Favori
3.410.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15671568156915701571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya 2 Aralık 2024 itibarıyla sona ermiştir. Erken sonlandırmışlar.

• eserm789 E kullanıcısına yanıt

Erken sonlandırabilirler de mevcutta katılmış olanlardan silmeleri iyi olmadı. 23 aralıkta nereyece basacaz da kod alacaz. Akbank dönektir.AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR 

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Peşinden koşulmayan müşteri hizmetlerine dert anlatılmayan kampanya tatsız olur zaten AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR 

• AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR
    Bana bu gelmiş, troy dediği troy kart herhalde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kampanyaya katildim müşteri hizmetleri katilmamissiniz diyor şaka gibi banka ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kampanya mı yapmışım
    Hediye çeki mi verecekmişim
    Gurban olduğum hacılara faizsiz kredi verdim aha dayıya sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 3 Aralık 2024; 14:6:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1000 TL Hepsiburada çeki kampanyası neyse de bu 2500 luk Migros kampanyasına da çökerse ve bankalar birliği hakem heyeti ile sonuç alamazsam usenmeden şubeye gider hanımın ve kendi bütün hesapları kartları kapatırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

yine bana bomboş kampanyalar geldi :)

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    +1 Aynı şekilde Akbank’ın yedeği kenarda kıyıda köşede tuttuğu exleri olmuşuz biz artık sıfır ilgi alaka yakında ben yapamıyorum sorun sende değil bende diye mesajda atar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 3 Aralık 2024; 22:17:44 >
  • zafermahmut86 kullanıcısına yanıt

free kartın troy olanı var mı ?

• Kartı bir kenara koydum ben de. kampanya falan geldiği yok. aylardır boş geçiyor.

• Altın seviye olan arkadaşların kampanyalar kısmındaki ; Tod Exxenspor Şok ve Espressolab kodları kod başı 20 TL karşılığında alınır.

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Arayın 6 ay kapatmamaya iade ediyorlar ücreti

• Axess free karta kapatmama sözüne chip para alsam, platinium kartın aidatı kesilince geri almamda bir sorun olurmu sizce

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Tam olarak nerde bu kodlar göremedim ben

• arnold34 kullanıcısına yanıt

kampanyalar kısmında seviyene özel ayrıcalıklarda hocam

• Konu dışı olacak ama kusura bakmayın. Trafik cezasına taksit yapan kart var mı arkadaşlar? GIB üzerinden ödersem onu sonradan taksitlendirebilir miyim ya da. Bilgisi olan varsa çok sevinirim

• zero fear kullanıcısına yanıt

Garantide ivd.gib.gov.tr den gelir vergisine faizsiz 3 taksit var. 1.000-1.000.000 arası ödemeye, kampanya sayfasında detaylara bakın, ekstre kesileceği günkü harcamaya taksit yapılamıyor. gelir vergisi diyor ama tapu harcını saymıştı, trafik cezasını bilmem denemedim.

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Herkes de çıkmıyor galiba benim seviyeye özel fırsatlarda ücretsiz findeks raporu gibi şeyler var

• Komedi gibi bir avans cektim yanlislikla, iptal edebiliyor muyum? Direkt geri yatirdim parayi ucret cikar mi yine de?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15671568156915701571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.