Şu an Pazarama'da ve HB'den en uzun vadeli taksit yapan kart KuveytTürk ama kampanyası yok. Genel anlamda pazaryeri e-ticaret sitelerinde en uzun vadede taksit yapabilen kartlar Axess, Bonus ve World. Axess kişiye özel kampanya gelmediğinde kazanım oranları çok kötü bir kart. İlk ve tek kart olarak asla kullanılmamalı. World zaten kaderine terk edilmiş durumda. Koç grubu işi iyice cimriliğe vurdu. Bonus'ta da bu aralar oranlar iyice kötüleşti. E-ticaret için mesela 3500 liraya 75 lira puan veriyor. Son üç dört aydır en aktif kullandığım kartlarım TEB TROY VE ZİRAAT TROY benim. Tek bir karta bağlı kalmak mantıklı değil. |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1598. sayfa)
-
-
Giyim yazmışlar üstlerde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam world var elimde bir de enparanın var ama bir işe yaramıyor. Bir tane daha kart çıkartmak istiyorum sizce hangi bankaya geçeyim direk bonus mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler cevap için. Elimde world kullandığım bir tane daha çıkartmak istiyorum taksit yapılmıyor çünkü ama 3 4 tane olsun da istemiyorum. Bonus ve iş Bankası arasında kaldım.
Ben kullanırken telefon numarası vermedim. Sadece kodu söyledim. Zaten süre doldu,4 tane kod boşa gitti.
-
Birkaç platform denedim olmadı bilen varsa öm lütfen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar axess te bana hiç kişiye özel kampanya vs gelmiyor nedeni ne olabilir
Hangilerini denediniz hocam ona göre yol aramaya devam edelim.
Mobilden akbanklı olanlara yeni fatura kampanyası gelmiş.3 ay boyunca aylık 500e kadar iade veriyor.
www.akbank.comMobilden Akbanklı Olanlara Özel Fatura Kampanyasıhttps://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/mobildenakbankli-olanlara-ozel-fatura-kampanyasi.aspx -
Şu an için en güzeli bence ziraat bankkart. Bazen çok deli kampanya yapıyo. 31 aralıka kadar elektronik sektöründen 20 bin üstüne 1000 tl puan veriyodu, üstelik vatanbilgisayarda 15 000 üstüne 1500 indirim vardı. 20 bine televizyon aldım bir tanıdığa, 2500 tl karım oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: .Vip Üye.
Secili pazaryeri kampanyasında 1000tl hepsipay e atinca sayac isliyor mu. Surekli kullaniyorum ama gecende 3binlik yerine 2binlik Kampanya sartlarina uymustu. Bunda pazaryeri deyince emin olamadimBunu denedim sayac olmuyor o yüzden denemeyin
Genel kullanımda paraf troy da iyi bence. Güzel parafpara bırakıyor. Bir kere üye işyeri şartı olmaması çok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_bas134 -- 1 Ocak 2025; 17:1:38 >
Halk'tan kart alabilen duymadım. Limit konusunda gıcıktır.
Puanlarını kullanacak yer bulmak da biraz zordur genel kullanıcı için.
Halk'tan kart alacağım diye de diğer kartları iptal edemem.
Alabilene her kart fırsat sunar. Arkadaş tek bir kart tavsiyesi istemiş. Sadece birkaç kart ile idare edilecek ise Paraf en iyi seçeneklerden biri değildir.
İyi forumlar.
-
Kart kullanımı aktif ve yoğun ise gelmez.
Harcama sözü varsa gelmez.
Aidat ödememek için kırk takla atıldı ise gelmez.
-
Yatmadı. 1 hafta 10 gün bekler kayıt açarım. 2 alışveriş yapmıştım. 500 iade bekliyorum.
Bankart troy mu oluyor hocam kredi kartı değil mi
Eskilerden Sms gelen hesap var mı ki belki ay içerisinde gelebilir..
Bizde faturanızı ödeyelim diye geçen akrabalardan faturalarını istemiştik. Başta olur deyip vermişlerdi ama ertesi günü o zamana kadar konuyla uzaktan yakından alakası olmayan adamlar 3 kuruş da olsa bunda en ufak bir avanta olduklarını sayemizde fark ettiklerinde bizde kampanyalardan yararlanıyoruz ödemeyin deyip vazgeçtiler. Sizin tanıdıklar iyiymiş..
Ben bu tarz ve benzeri kampanyaları akrabalarıma söylediğimde, senin Bundan ne kazancın var diyenleri bile duydum. Bi daha kimseye kampanya vs kesinlikle bahsetmiyorum.. 🙃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X