AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1600. sayfa)
-
-
-
Farklı kişi olmak zorunda,her akbanklı için 100 veriyorlar.
-
-
Bana özel öyle herkese gelmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir arkadaşıma her ay güzel bir kampanya yapıyor bana hiç yapmıyor. Değişik bir banka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet aynen
akbanka müşteri seçiyor ama hangi mantıkla nasıl seçiyor hangi kafada seçiyor bilinmiyor
Heyhaaat Geçen 2 sene öncesine göre işler çok kel. Burada sayfalar dolusu yazılan her türlü kampanyalardan hiçbiri yok bende
Binaenaleyh
Geçen ay ve bu ay kartlar nadasta
Yıl 2025 olmuş: Gülse Birsel reklamlarda "olmaz mı chip para canım yavrum " dese de bu ayıda bekleyeyim ondan sonra Akbank ile yolumu ayıracağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu dışı diye baştan belirtmiştim ama yine de kaldırdım şimdi yalnız Burada Akbank chip puan sorunuzu garip karşılayan varsa sıkıntı sizlik değil hocam
Hay maşallah
En azından 2. işlem şartı yok ilk işlemde veriyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 2 Ocak 2025; 16:8:15 >
Beyler yeni kredi kartı cikartcam world var sadece axes önerir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartlarınızı kapattırın hatta komple hesabınızı kapattırın sonra bak nasıl kampanya yağmuruna tutuluyorsunuz..
Hesaplardan birine akbank kart için her 300 harcamaya 50 iade gelmiş. Nkolay karta yüklemeyi sayıyor mu?
-
akbankın yapısı öyle hocam,işlem yapmazsan sana 1 ay kampanyaya boğar o ay o kampanyaları yaparsan ertesi ay hiçbirşey vermez,annemde akbanktan alıyor maaşını kredi kartı vs hiçbirşeyi yok sadece maaş yatıyor ben kendime aktarıp çekip ona veriyorum arada bi sana özel 50-100 chip para diye geliyor bankamatik kartına o başka hiçbirşey yok.
-
çıkar hocam iş görüyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moldova_loverHesaplardan birine akbank kart için her 300 harcamaya 50 iade gelmiş. Nkolay karta yüklemeyi sayıyor mu?
büyük ihtimal sayar hocam dene zararın olmaz komisyon almıyor nkolay bankamatik kartlarından.
-
100.000 Tl yatırıma 7500 tl Fon kampanyasına katılan oldu mu? yatması zaman alıyor mu?
-
bu ay içinde yatacak günü belli değil.
-
Bu kampanya düzgün çalışması lazım hemen kazanım bildirisi geliyor. İlkinde olmazsa devam ettirmezsiniz.
Bu fatura işi de 200 alsan sana 400 geliyor derler. Demiyorlarsa sonra arkanızdan konuşurlar hiç değecek iş değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün gece bize de bu eft havale kampanyası geldi önce şaşırdım hayret bize böyle kolay para vadeden kampanya tanımlamazlardı diye sonra kampanyaya katılamadan uyandım hatta kafa gitti ilk 5 10 saniye bari katılsaydım diye tekrar uyumaya çalıştım Millet kim bilir ne rüyalar görüyor bizim göreceğimiz max rüya da bu işte
Kampanya takibini biraz azaltmamız gerekiyor sanırım..
Anlaşılmayacak bir şey yok. Müşterilerle ilgili farklı bütçeler oluyor. İlk defa müşteri edinmek (onboarding bütçesi) veya mevcut müşteriden ciroyu arttırmak ile ilgili (retention veya fertilization bütçesi) .
O ay hangisine giriyorsanız rapor çekiliyor milyonlarca mesaj atılıyor.
Tipik kurumsal hayat. Ay sonu ne kadar ciro yaptık diye yönetime raporlayıp tebrik alıyorlar.
Bilmiyorlar ki aynı müşteri bazen bir grupta bazen diğer grupta sorgulamada çıkıyor...
Yukarıda daha büyük bir zeka var da bunları karşılaştırıp daha detaylı analiz yapıyor zannediyorsanız pek yok aslında.
Büyükçe birkaç bankanın bireysel krediler / kredi kartları / pazarlama bölümlerinde yıllarca çalışmış birkaç kişi ile konuşmuştum IT Direktörü olarak.
Şaşırmıştım zannediyordum ki AI kullanıyorlar PhD li tipler derin sorgular yapıyor business intelligence/analytics adına....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X