AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1601. sayfa)
-
-
Aynı kod 4 kere geçiyor. Ben denedim aynı ayda 4 kere.
-
Bende kararsız kaldım.1 hesaba 1 kere havale yaptım.Mh leri ile görüşüp netleştiren olursa ona göre davranırız.
-
Bu kampanya için nakti döndürmeye çözüm veya yol bilen var mı aramızda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bankayı hala çözemedim.Kartın birine yılbaşında 3 ay boyunca 500 lira fatura iadesi vermişti,ekran görüntüsü almadım şimdi kampanya uçmuş.
-
1 müşteriye havale işleminden en fazla 100 kazanir diye bir ibare var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1e1 bankacılık'a geçmek için bir yerden katılım mı sağlamak gerekiyor? 1e1'e özel diye sürekli farklı kampanya mesajları geliyor, fakat mobile girdiğimde o kampanyayı görmüyorum.
Akbank'ın kampanya sayfaları biraz karışık olmuş açıkçası
-
Akbankta 1m yatırımının olması gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 3 Ocak 2025; 14:11:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durum bende de var hocam. Kampanya yerinde yok!
-
Ok orasını anladım, 1 milyonu (güncel 1.5 olmuş) geçince otomatik kendisi mi tanımlıyor onu merak ediyorum
-
otomatik olması lazım başvurduğumu hatırlamıyorum hiç, kampanyalarda en üstte 1e1 bankacılık sekmesi oluyor. şart olarak 1 ay boyunca 1m bakiye diyor, yeni geçtiysen o tarihten 1 ay sonra olur heralde
-
Kampanya kıtlığı sizde de var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Degerli Akbankli, otomatik odenen faturalariniza 1.500 TL'ye varan iade firsatini kacirmayin. Otomatik fatura talimatinizin odenmesi durumunda aylik 300 TL, 5 ay boyunca toplam 1.500 TL'ye varan iade firsatindan yararlanabilirsiniz. Son gun: 31 Ocak.
Arkadaşlar böyle bir mesaj geldi.Tek fatura yeterlimi bunun için
Evet 1 faturayı da ödüyor. daha fazla fatura talimatı varsa toplamda 300 tl ye kadar ödüyor. tutar ertesi ay başında yatıyor
Aralık ayında 500*3 şeklinde gelmişti bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyon -- 3 Ocak 2025; 19:5:19 > -
Tüm bankalarda aynı durum mevcut. Yeni müşteri kampanyaları var fakat kredi kartı kampanyaları ciddi azaldı. Örneğin uzun yıllardır worldcard da kullanırım, uzun süredir düzgün bir kampanya yok artık.
-
Yapı kredi World kartta bir yıldır kampanya yok. Kullanmıyorum ona rağmen müşteri gelsin diye yine kampanya yok öyle kaldı kart çekmecede bir yıldır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam sağolasın
Merhabalar Akbank’a yeni üye oldum kazanan akbanklı kampanyasına katıldım oradan kazanılan chip paraları nakite dönüştürmenin yolu var mıdır teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Banka kartı veya kredi kartını Hepsiburada pay'e ekleuebiliyorsun. Ordan istediğin gibi kullanabilirsiniz. İstersen hesaba havale gram altın al ama toplamda 2 bin zarar ediceksin bilgin olsun
Axess gold kullanıyorum. 2023 Aralık 1 tarihinde 790₺ aidat yansımıştı. Bu sene yansımadı. Juzdan üzerinden canlıya bağlandım, bu sene neden hansımadı diye sordum. Kovana çomak soktum. Ama aidat muafiyeti yapılmış bana bundan dolayı aidat yansımamış.. 🙃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X