Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.196
Cevap
1.126
Favori
3.368.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16061607160816091610
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • katlanan çip para ödülüne de yattılar. 500+500 olan. düzgün işleri olmaz mı bunların AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR 

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Gelen giden yok halen 7 iş günüde doldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    pazartesi kayıt acıcaz hocam inş ekran görüntüleri sende vardır ben almadım😀

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

1500 olan ödül için 1000 lira chip yattı bana. Kayıt açtım. Cevap bekliyorum.

• Akbank limit konusunda garip gerçekten. Yeni hesap açtım, artı para limitim var. Kart talep ettim ama sıfır limitli çıkardılar. Diğer bankaları düşür diyorlar. Toplam limitlerim beyan ettiğim gelirin 4 katının altında, kredi puanım tam. Etkili olur diye hesap bakiyesini de artırdım ama nafile.. Diğer taraflar yüksek ama düşürmek istemiyorum, lazım olabilir. Başka bankalarda sistem engellese bile müşteri temsilcileri müdahale ediyor ve limit tanımlıyor, burada o da yok.

Burada bir önerisi olan var mı, şöyle yaptım ve tanımlattım şeklinde?

• ceyon C kullanıcısına yanıt

Banka sistemi, yazdığınız gelire inanmadığı için bu şekilde sonuç alıyorsunuz. Hesaba para yatırırsanız muhtemelen algoritma ileride yeniden hesaplama yapar. Onu beklemek istemezseniz de şubeye gelir belgenizle gidebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aralık ayında 100 bin limitim vardı. 3 4 gün aralıklı olarak biraz yüksek gelir girip 200 bin istedim vermedi. 2 hafta sonra bir baktım 400 bin TL limite kadar artırabilirsiniz diyor hemen başvurdum ve verdi. Akbankta zorlamak ön koşul.

• Triplxt. kullanıcısına yanıt

Anladım, bakiyeyi artırıp beklemek lazım o zaman. Müşteri temsilcisine gelir belgesi isteniyorsa göndereyim dedim ama sistem otomatik işliyor dedi. Diğer bankalarda aynı gün müşteri temsilcisi artırabiliyor.

Şubeden halledebilirsiniz. Telefondaki temsilci bir şey yapamayabilir.

• Akbank mobil uygulamasına yeni gelen bronz / gümüş / altın seviye sistemi hakkında sorun yaşayan var mı?

Geçen ay tamamlanan görevlere göre Ocak ayı boyunca gümüş seviyenin avantajlarından yararlanabilmemiz gerekiyordu ama bronz seviye olarak gösteriyor. Şikayet kaydı oluşturduk kaç gün oldu geri dönüş yapmadılar.

• ens1252, Hayaller123 ile karşılıklı işlem gerçekleştirdik. 5 işlemim kaldı karşılıklı göndermek isteyen olursa pm atabilir.

• Aidatsız Free kart. Toplamda 1500 TL harcamaya 500 TL puan. Toplam 500 harcamaya 100 TL puan. İkisi birleşti. Pos şartı yok. Ayrıca kredi kartı otomatik ödeme talimatına sürpriz puan geldi. 500 TL. 20Bİn TL 3 taksit avansa 0,99 vade farkı uyguladı. Ara sıra kampanyalara bakmakta fayda var.

• Bu kampanyanın SMS katılımı varsa deneyeyim bir ben kaldım herhalde

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı otomatik ödeme talimatım var iptal etsem gelir mi banada acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu aralar iyice suyunu çıkardılar. Hiç bir kampanya yatmıyor. Kampanyalardan elli tane işlem yaptırırken iyi karşılığını verirken peşlerinden koşturacaklar illa. Kampanya birimi uyuyor, yakışmıyor koskoca bankaya …

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    Juzdan da mı çıktı bunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16061607160816091610
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.