Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
32.196
Cevap
1.126
Favori
3.368.945
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16051606160716081609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kapatmayı ben yapmadım. Elime ulaşmayan kart söz konusu. O kart gelse idi puanlarda dediğiniz gibi görünecekti. Neyse ben başvurayım. Eğer aktarılmazsa başka yollarla talep ederim artık. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 kişiye 1000tl havaleye 1000tl chip para kampanyası

Kişiye özel (ama baya kişiye gelmiş. Sizde kontrol edin. Akbank mobil uygulama-kampanyalar- Size özel )

Havale kampanyası için eksiği olan pm atabilir karşılıklı göndeririz.

Edit: Fox_doctor, ens1252 ve SSERKAN78 ile işlem gerçekleştirdik 4 işlemim daha var pm atablirsiniz.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

1.5 ay önce aralıkta faiz inince, döviz uçmayacak dediğimde, dalga geçiyordunuz son durum nedir ? Bu arada muhalifim  . İktidar destekçilerine göre muhalifim, muhaliflere göre de iktidar destekçisiyim, doğrucu olunca böyle oluyorsun  .

faizler inecek uçacağız yazmadım. Konu mesajlar siliniyor, bu mesaj da silinecek konu dışı olduğu için. faiz ve enflasyon birlikte inecek yazdım. Yıl sonu durumu göreceğiz. Aralıkta da dediğim şekilde indi faizler.

Sizin faizler inecek sözünden anladığınız %10 falan galiba ? %50nin altına indiğinde inmiş oluyor, aksini iddia etmek, matematiği yok saymaktır.

• Bazarov17 B kullanıcısına yanıt

200/100 cp kampanyası gözüküyor

www.akbank.com
    İstanbulkart Bakiye Yükleme Kampanyası | Akbank
    https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/istanbulkart-bakiye-yukleme-kampanyasi.aspx
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Geçen yılın kampanyası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

1.5 ay önce aralıkta faiz inince, döviz uçmayacak dediğimde, dalga geçiyordunuz son durum nedir ? Bu arada muhalifim  . İktidar destekçilerine göre muhalifim, muhaliflere göre de iktidar destekçisiyim, doğrucu olunca böyle oluyorsun  .

faizler inecek uçacağız yazmadım. Konu mesajlar siliniyor, bu mesaj da silinecek konu dışı olduğu için. faiz ve enflasyon birlikte inecek yazdım. Yıl sonu durumu göreceğiz. Aralıkta da dediğim şekilde indi faizler.

Sizin faizler inecek sözünden anladığınız %10 falan galiba ? %50nin altına indiğinde inmiş oluyor, aksini iddia etmek, matematiği yok saymaktır.

Yılsonu faizin getirisi %45 civarında olur. 2024'te en iyi getiriler faizde idi ancak doğru fonlarda olanlar faizden daha fazla getiri elde etti. Faizi geçen altın ve değilken fonlar vardı. Bu sene de iyi yönetilen fonlar yine faizi geçecektir. Ancak ben bu işlerden anlamıyorum diyenler için yine en iyisi faiz olacak bu yıl. Bu iktidara muhalif olmak rasyonel olmaya engel değil.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

asgari ücret temmuzda artmazsa bence de en mantıklı faiz. ytd.

• sssss5 S kullanıcısına yanıt

kampanya yeni ama kopyala yapıştır bile yapamamışlar AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR . ama sms gelmediyse bu şekilde işlem yapmamak lazım. yatmazsa yan çizerler

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    neresinden tutsan eline kalacak ibareler. bir kişi de artılmaış. havalardan zaar.allah şifa versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onyxon O kullanıcısına yanıt

demekki çok kullanınca böyle oluyor

• www.akbank.com
    Akbank Kart 1.000 TL İade Kampanyası
    https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/akbank-kart-chippara.aspx

Bu kampanyaya katılıp iadesi yatan var mı

• Mobilde karşıma böyle bir kampanya çıktı, kullanacağım dedim sonra kayboldu. Kullanan oldu mu hiç
    AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonder7878

Mobilde karşıma böyle bir kampanya çıktı, kullanacağım dedim sonra kayboldu. Kullanan oldu mu hiç
    AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

Ayın son 10 günü diyor. Daha 12 gün var. Şimdi kullanırsanız faiz işler.

Uygulamada hesabın üzerine basın. Sağ üstteki üç noktaya basıp hesap detaylarını inceleme menüsüne girin. Altta artı para faizi %5 değil de %0 yazdığı zaman faizsiz kullanabilirsiniz demektir. Ayın son günü parayı yerine koymanız gerekiyor

• bu kampanya ya katılıp ödül yattıktan sonra talimatı iptal etsek geri alır mı Akbank ödülü şu kadar süre talimatın iptal edilememesi gibi bir ibare göremedim.

www.akbank.com
    Mobilden Akbanklı Olanlara Özel Fatura Kampanyası
    https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/akbank-ofo-iade-kampanyasi.aspx
  • 366.gün kullanıcısına yanıt

Bunun 3 fatura 1500 chip ödüllü olanı hesaba gelmişti. Ertesi gün buhar oldu. Aynı şeyi yaşayan var mı?

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    ayın son 10 günü, demiyor mu? o hesapla 21 ocak'ta görünür olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Son 10 kullansa da işleyebilir sonuçta AkbankAXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR 

• akifhoca A kullanıcısına yanıt

ayın ilk günü bir hesaba geldi,buradan paylaştım.ayın 3.ünde gitti. Kayıt açtım hala dönüş yok

• Kazanan akbanklı kampanyası için hesapta 10 bin TL olması dışında bir şart var mıydı? Ben bu şartı yerine getirdim ancak gelen giden bir puan yok. Bilgisi olan var mı acaba?

• Arkadaşlar akbank karttaki chippara ile axess borcunu silebilir miyim? Bir de harcamanın dönem içinde mi olması gerekiyor yoksa ekstre oluştuktan sonra tüm borcu chippara ile ödeyebilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 16051606160716081609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.