< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1607. sayfa)
-
-
10 kişiye 1000tl havaleye 1000tl chip para kampanyası
Kişiye özel (ama baya kişiye gelmiş. Sizde kontrol edin. Akbank mobil uygulama-kampanyalar- Size özel )
Havale kampanyası için eksiği olan pm atabilir karşılıklı göndeririz.
Edit: Fox_doctor, ens1252 ve SSERKAN78 ile işlem gerçekleştirdik 4 işlemim daha var pm atablirsiniz.
-
1.5 ay önce aralıkta faiz inince, döviz uçmayacak dediğimde, dalga geçiyordunuz son durum nedir ? Bu arada muhalifim . İktidar destekçilerine göre muhalifim, muhaliflere göre de iktidar destekçisiyim, doğrucu olunca böyle oluyorsun .
faizler inecek uçacağız yazmadım. Konu mesajlar siliniyor, bu mesaj da silinecek konu dışı olduğu için. faiz ve enflasyon birlikte inecek yazdım. Yıl sonu durumu göreceğiz. Aralıkta da dediğim şekilde indi faizler.
Sizin faizler inecek sözünden anladığınız %10 falan galiba ? %50nin altına indiğinde inmiş oluyor, aksini iddia etmek, matematiği yok saymaktır.
-
200/100 cp kampanyası gözüküyor
www.akbank.comİstanbulkart Bakiye Yükleme Kampanyası | Akbankhttps://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/istanbulkart-bakiye-yukleme-kampanyasi.aspx -
Geçen yılın kampanyası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yılsonu faizin getirisi %45 civarında olur. 2024'te en iyi getiriler faizde idi ancak doğru fonlarda olanlar faizden daha fazla getiri elde etti. Faizi geçen altın ve değilken fonlar vardı. Bu sene de iyi yönetilen fonlar yine faizi geçecektir. Ancak ben bu işlerden anlamıyorum diyenler için yine en iyisi faiz olacak bu yıl. Bu iktidara muhalif olmak rasyonel olmaya engel değil.quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM1.5 ay önce aralıkta faiz inince, döviz uçmayacak dediğimde, dalga geçiyordunuz son durum nedir ? Bu arada muhalifim . İktidar destekçilerine göre muhalifim, muhaliflere göre de iktidar destekçisiyim, doğrucu olunca böyle oluyorsun .
faizler inecek uçacağız yazmadım. Konu mesajlar siliniyor, bu mesaj da silinecek konu dışı olduğu için. faiz ve enflasyon birlikte inecek yazdım. Yıl sonu durumu göreceğiz. Aralıkta da dediğim şekilde indi faizler.
Sizin faizler inecek sözünden anladığınız %10 falan galiba ? %50nin altına indiğinde inmiş oluyor, aksini iddia etmek, matematiği yok saymaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
asgari ücret temmuzda artmazsa bence de en mantıklı faiz. ytd.
-
kampanya yeni ama kopyala yapıştır bile yapamamışlar . ama sms gelmediyse bu şekilde işlem yapmamak lazım. yatmazsa yan çizerler
-
neresinden tutsan eline kalacak ibareler. bir kişi de artılmaış. havalardan zaar.allah şifa versin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
demekki çok kullanınca böyle oluyor
-
www.akbank.comAkbank Kart 1.000 TL İade Kampanyasıhttps://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/akbank-kart-chippara.aspx
Bu kampanyaya katılıp iadesi yatan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
bu kampanya ya katılıp ödül yattıktan sonra talimatı iptal etsek geri alır mı Akbank ödülü şu kadar süre talimatın iptal edilememesi gibi bir ibare göremedim.
www.akbank.comMobilden Akbanklı Olanlara Özel Fatura Kampanyasıhttps://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/akbank-ofo-iade-kampanyasi.aspx -
Bunun 3 fatura 1500 chip ödüllü olanı hesaba gelmişti. Ertesi gün buhar oldu. Aynı şeyi yaşayan var mı?
-
ayın son 10 günü, demiyor mu? o hesapla 21 ocak'ta görünür olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 10 kullansa da işleyebilir sonuçta Akbank
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayın ilk günü bir hesaba geldi,buradan paylaştım.ayın 3.ünde gitti. Kayıt açtım hala dönüş yok
-
Kazanan akbanklı kampanyası için hesapta 10 bin TL olması dışında bir şart var mıydı? Ben bu şartı yerine getirdim ancak gelen giden bir puan yok. Bilgisi olan var mı acaba?
-
Arkadaşlar akbank karttaki chippara ile axess borcunu silebilir miyim? Bir de harcamanın dönem içinde mi olması gerekiyor yoksa ekstre oluştuktan sonra tüm borcu chippara ile ödeyebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X