takip edecek yer yok. kendiniz kendinize not almanız lazım. kampanya sayfasında 28 şubata kadar yatacak diyor. kafalarına göre bir ara yatırırlar artık. 10 kişi tamamlamayanlar pm atabilir bana da. www.akbank.com Akbank Havale Kampanyası https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/akbank-havale-kampanya.aspx |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1605. sayfa)
-
-
Tamamlamak isteyen pm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu havale kampanyası bana gelmemiş. Gelseydi buradan karşılıklı yapardık bu şekilde.
Akbank beni iyice dışlamaya başladı. 3 aydır tık yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akbanki nadasa çekme vakti gelmiş hocam, 2 ay kullanmayin kampanyalar yagmur olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yükleme yaptım
ama hep yapıyorum zaten şimdiye kadar
-
valal bneimde kafam bozuldu
geçen sene 9 taksit yaptı eğitime şimdi 3
baktım forumda 9 yapılanlar var aradım mh dedim böyle böyle
demezlermi siz geçen yıl yararlandını 9 taksitten bu sene olmaz
ne alaksı varsa
dedim 9 yapmayında 8 yapın yani
olmaz size tanımlanmamış
benimde kafamı bozdu iptal edeyim dedim nisanda taahhüt bitiyor
limit düşürsem başka bankadan kart çıkaramam çok yüksek limiti var
ne yapacam bilmiyom
,bi şikayetvara yazayım
-
9 Taksiti geçen sene bana da vermişlerdi , şimdi vermiyorlar. Benimde limitim çok yüksek olmasa çoktan kapatmıştım kartı. Son 2 senedir bomboş, eğitime taksit dışında
-
oda yalan oldu
vakıf troy 8 taksit yapıyor aklınızda olsun
benim limit yok alamıyorum
-
bu zamana kadar her yaptığım yüklemede chip para gelmişti. Bu kampanya için deneme yapmadım ama ödül verilir diye kart kesim tarihini bekliyordum.
verilmemesi çok kötü olmuş, bankaların hepsi ödülleri azalttı üstüne kısıtlamalar getirdi.
-
normal harcamaya bakmak lazım
eğer onda olursa demekki hepsipaye güle güle
ama yanlış hatırlamıyorsam her işlemi hepsipay üzerinden çekiyor hb
başka bu sorunu yaşayan yoksa bana has durummu bilemedim
amazondada pazaryeri olmasına rağmen onu işleme almamışlar
onda hediye kartı uygulaması olduğundan olabilir
hbdede kart var ama indirimlerden yararlandırmıyor diye şikayetler vardı
-
mendelf55,SSERKAN78,onyxon,ultrAslan-BH,başar123,ens1252,fox_doctor, AlphaScramble ile karşılıklı sorunsuz gönderdik, teşekkür ederim.
Tamamlanmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 7 Ocak 2025; 14:55:41 > -
şuan cazip olan her kart cazibesini kaybediyor.
World kart bitti gibi, axess de nadasa bırakmadıkça bitik bir kart oluyor. hepsipay de ödemelere aşırı kısıtlama getirdi.
Şuan ne taksit ne de ödül bulabiliyoruz.
eskiden MTV ödemelerinde hem taksit hem de ödül veren bankalar vardı, şimdi taksit yapan bile sayılı.
iyi günler.
-
benim de trendyol harcamamı saymamış... 2 ocak'ta yapmıştım alışverişi ama hala 0/4 görünüyor.
-
havale için 4 eksiğim kaldı. tamamlamayan varsa pm atabilir
1 eksiğim kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaScramble -- 7 Ocak 2025; 15:39:26 >
Cüzdan kullanmadan yaptın mı işlemi?quote:
Orijinalden alıntı: JackDanielsbu hbde yapılan işlemi pazaryerine saymadı
deneyen oldumu hiç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Axess karta başvurunca direkt kullanmaya baslayabiliyoruz di mi online alışverişlerde.Troy,master vs farkediyor mu?Bi ara troyla ilgili teslim edilmeden kullanılmıyor diye birsey vardı sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en son paraf troy aldım.Kart gelmeden online olarak çok kullandım. Ama axess troy için bi şey diyemem.
-
Paraf Troy Atm’ye takmadan kullanıma açılmıyor onu nasıl başardınız Hatta Geçen Sene Axsess Goldda açılmamıştı ama bunlar sanal değil gerçek harcama için kart şifresi oluştur dedikten sonra her iki kartla da Atm’den işlem yapılmadan ödemeye izin vermedi eğitim sektörü pos Üniversite Hastanesi
hayır
cüzdana kaydoldum
bugünde denedim yine saymadı
-
ilginç olan geçen ay 9 takstiler gökte uçuyordu bu ay hiçbirşey kalmadı
zaten taksit olayı hikaye oldu hbde bilmem kaç taksit diye bi dünya reklam
ama anca şu kadar yaparsan
faiz düşüyor ama taksit artacağına azalıyor
harcama yapılmasın diye herhal
başka bir açıklama gelmiyor aklıma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X