Ozaman yapacak bir şey yok. silme olayı banka kartında olmaz evet. |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1609. sayfa)
-
-
Oyun kampanyalarının iadesi yansıyan var mı arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15'ine doğru yatar.quote:
Orijinalden alıntı: Cifaretto
Oyun kampanyalarının iadesi yansıyan var mı arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
çağrı merkezinden free kart başvurusu yapın, onaylanıyor. webden yapılan başvurular otomatik reddediliyor. eski sayfalarda çok konuşuldu.
-
Evet yüklenmedi, beklemedeyim
-
Kanun bir banka müşteri talep ettiği zaman aidatsız kredi kartı vermek zorunda diyor diyerekten Şikayetvar Bddk ve kendilerine iletişim formu göndermiştik hocam yine olumsuz bir dönüş olursa bu sefer çağrı merkezini deneriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısın hocam da insan hiç başına gelmeyecek gibi düşünüyor 😀 Bana cevap vermişler artı para kullanımı faizlidir diye😀
Ne gerek vardı. bazı kartların başvuru kanalları ayrı, çoğu bankada böyle. Bunlarda açıklama da yok otomatik reddediliyor karışıklık yapan o, sonradan farkedince bu Akbank, normal karşılıyorum artık.
Slmlar nasıl yaptınız acaba bize vermedi bir türlü
Bugün 14 yıllık kredi kartı seruvenimi bitridim sebebi geçen sene subat ayında kesilen kart kullanımı bedeli 700 TL zorda olsa aldim geri ve bu sene kesilcek olan 1300 TL olup hiç kesilmeden yolumuzu ayıralım dedim hadi geçmiş olsun
Bi tanıdığa hesap açtık,BDDK'a şikayet yazdırdım. Sonra mesaj gelmiş,ön onaylı artı paranız hazır diye. O şekilde bitime 2 gün kala ancak yapabildik.
-
10bin transfer et 750 chippara
Cep telefon faturasi ode 250 chippara
Yuklemeleri bugun olcaktir diye not almisim var mi yuklenmis olan? Aralik ayindaydi bu kampanya
kimseye henüz yatmadı
-
Havale kampanyası için 1 kişi eksik kaldı tamamlamak isteyen pm atabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 11 Ocak 2025; 11:8:20 >
Bana da yatmadı. Neden yatmıyormuş bilgisi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Girişte yönetim gider ve giriş aidatı kesintisi var zaten.
BES alengir yapılacak bir iş değildir, uzun vadeli geleceğe yatırımdır.
-
Bana da yatmadı 7 işgünü cuma günü doldu. Yatmayacak mı acaba
eşime de gelmişti yatmadı.
bendede maaş devam var ,4 arkadaş olarak oda yatmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam özel mesaj atamıyorum. Akbank havale kampanyası için karşılıkli gönderebiliriz sizin için de uygunsa tabi. Bu arada daha 7 eksiğim var eski üyelerden karşılıklı göndermek isteyenler pm atabilir.
Edit: ens1252 ile karşılıklı işlem gerçekleştirdik. Kaldı 6 eksiğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 11 Ocak 2025; 15:17:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X