Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1611. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.448
Cevap
1.131
Favori
3.395.789
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16091610161116121613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet kampanya yoksa, kullanım da olmayacak. Bu arada Akbank banka kartına her ay kampanyalar gelirdi, kredi kartı onaylandığı günden beri o karta kampanyalar bıçak gibi kesildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

katlanan çip para ödülüne de yattılar. 500+500 olan. düzgün işleri olmaz mı bunların  

Kayıt açmıştım. Bugün eksik yatan kısmı yatırmışlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Aidatsız Free kart. Toplamda 1500 TL harcamaya 500 TL puan. Toplam 500 harcamaya 100 TL puan. İkisi birleşti. Pos şartı yok. Ayrıca kredi kartı otomatik ödeme talimatına sürpriz puan geldi. 500 TL. 20Bİn TL 3 taksit avansa 0,99 vade farkı uyguladı. Ara sıra kampanyalara bakmakta fayda var.
    Bunlar kartı nadasa bırakıp aktif kullanmayan gelir. Kartı hiç kullanmasanız bile devam eden taksitler nedeniyle ekstre yüksek geliyorsa kişiye özel cazip kampanyalar gelmiyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

fusem.firat.edu.tr
    https://fusem.firat.edu.tr

bu siteden bir eğitim alsam 9 taksit böler mi acaba eğitim sektörüne girer mi ?

Burada bir kullanıcının hiçbir sitenin MCC kodunu önceden bilme şansı yok ama üniversitelerde pos cihazları genelde Eğitim MCC koduna sahip oluyor.

• glory34 kullanıcısına yanıt

kaç ay sürdü acaba? ben de bekliyorum. hesapta para da var ama vermiyor.

• Arkadaşlar Wings'in milleri ile axess chip para aynı değerde mi ve wings kartta chiple ödeme olduğu gibi millerle ekstre ödeme gibi bir özellik var mı? yani hangisi daha avantajlı?

• ceyon C kullanıcısına yanıt
    İki ay dolmuştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyice cıvıttılar.

"Axess'e ozel Vestel.com.tr'den tek seferde yapacaginiz 40.000 TL ve uzeri ilk alisverisinizde 400 TL chip-para kazanabilirsiniz. Son gun: 31 Ocak." 

• Cirrus- kullanıcısına yanıt
    Bana da 6 ay boyunca her ay 60.000 TL harcama şartıyla 600 TL chip-para kazanabilirsiniz dediler?? Size özel deniyor ve sınırlı süre ile geçerliymiş, şuan kabul etmezsem tekrardan kampanyaya katılamayabilirmişim?? Şu taksitlerim bitsin bir müddet kullanmayacağım. Saçma sapan kampanyalarla iyice bozdular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 13 Ocak 2025; 19:44:59 >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

Evet 1-2 ay önce aynısı bana da geldi. Resmen alay ediyorlar. Bu karta aidat falan ödemem kapatacağım.

• ceyon C kullanıcısına yanıt

Sorularinizin cevabini burda bulabilirsiniz:

https://www.wingscard.com.tr/mil-puan/mil-ile-ode

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Hocam bonusflashtan garanti posu olanlar görünüyor harita ile arayınca

• rothloriel R kullanıcısına yanıt

teşekkürler, siteye bakmıştım ama bir şekilde gözden kaçmış

• lordoftheorg L kullanıcısına yanıt

Ondan bilgim var.

İş yeri bonus üyesi değil ki verilen linkte. Bunu bilme şansınız yok dolayısıyla ben onu demek istedim.

Bir de bonus'un market gördüğü posu giyim gören banka var. Bu işin standardı yok. Şu an misal AKbank için Pazarama market :)

• Free kart kullanip egitim sektorunde 9 taksitten faydalanan var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frddrst F kullanıcısına yanıt

Eğitim 9 taksit kampanyası hem axess e hem free karta tanımlanmış. Faydalanmadım, bana lazım değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bacala

Kazanan akbanklı kampanyası için hesapta 10 bin TL olması dışında bir şart var mıydı? Ben bu şartı yerine getirdim ancak gelen giden bir puan yok. Bilgisi olan var mı acaba?

Katlanan chip para adlı kampanya olarak düzeltiyorum. Halen chip para yatmadı. Bu kampanyadan yararlanıp chip parayı alan var mı?

• Bacala kullanıcısına yanıt

ilk kampanyadan 3.ay için 1300,yeni kampanyadan 1000 puan yattı.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam kayıt açtım. Yeni kampanya bende görünmüyor ne yazık ki. Ancak şu 31 Aralık 2024'te 10 bin bulundurma şartını yerine getirmiştim. Onun için bir ödül vardı ve halen yatmadı.

• Merhaba, 1000 havaleye 100 TL chippara için Akbank mobil ya da Juzdanda sayaç var mı? Ben göremedim de başka yerden kontrol durumu var mı diye sorayım istedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16091610161116121613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.