iş bankasında 25 bin tl lik taksitli alışveriş e 2500 tl maxipuan kampanyası vardı.kart limitim 23 bin tl idi 2 bin tl attım kredi kartına 25 bin tl lik taksitli ürün aldım sorunsuz 2500 tl maxipuan yattı. |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1620. sayfa)
-
-
Evet iş bankasında bu yöntemi bende çok yaptım. Ama bazı bankalar ya izin vermiyor ya da bir üst bir limit var üstüne çıkamıyorsun. Mesela halk bankasında bir üst limit var fazlasına izin vermiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iş bankası bende almıyor eft ucretı ayda 20 veya 30 kere eft yapıyorum emeklı maasımı alıyorum
-
Akbank kampanya konusunda en kötü bankalardan birisidir hatta yanılmıyorsam 2.alışverişten sonra diye şart koşan bunu piyasaya çıkaran ilk bankada olabilir.
Öncesinde belirtmiştim;KK harcama itirazım onaylanıp üstünden 5 ay geçmesine rağmen halen paramı ödemediler.
-
Bir düzeltme, 2. alışverişi ilk çıkaran şimdilerde esamesi pek okunmayan yapı kredi world diye hatırlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanılıyor olabilirim ancak aklımda nedense akbank kalmış daha net hatırlayan arkadaşlar bilgilendireceklerdir.
-
Akbank kampanyalar konusunda bana göre fena sayılmaz, chiplerin anında yüklenmesi, silinmemesi ve chiple dönem içi harcamayı ödeyebilmek ise diğer artıları. Sonradan yüklenecek chip kampanyalarında ise sorun büyük...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ykb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniperi -- 23 Ocak 2025; 21:26:18 >
Degerli Akbankli, 21 - 26 Ocak tarihlerinde bireysel kredi kartiniz ile en az bir kere alisveris yaparak size ozel, 29 Ocak - 2 Subat arasinda gecerli olacak 0% faizli 5000 TL'ye kadar 3 ay vadeli ucretsiz Taksitli Avans kullanabilirsiniz.
En avantajlı iş kartları sırayla kullanmak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet 2. alışveriş yap 10tl puan verelim işini ilk çıkaran öncü koçbaşı banka yapı kredi bankasıdır
diğer bankaları da peşine takarak çok kötü süsmüştür (Katara mı kuweyte mi satılıp kurban gidecekti noldu acaba?)
diğer arkadaki sürü de yapı kredi koçunu çok kötü fena örnek almıştır
yapı kredi müşteri hizmetleriyle konuşurken "her zaman koç gibi bizi hep süsmeye alıştınız
ilk alışverişi 2000 yap da başka gün ikinci 2000 tl daha yaparsan 20 wp vereceğim zırvanızı diğer tüm bankalara siz kötü
örnek oldunuz" derim mutlaka.
ülkedeki enfasyon çok yüksek ve vatandaşın alım gücü iyice eksilere düşmüşken
tüm bankaların ülke insanının halini bilmek istememesi ve birbirleriyle anlaşmışcasına yüksek altlimitlerle 3-5 kuruş banka
puanı vereceğm diye sen ilk alışverişini 2000 üzeri yap da sonra bir 2000 daha yap alırsın 20 wp diye kandırmaları ve
bizimde nassolsa alışverişiyapacaz toptan ihtiyaçları bikerede alalım kampanya peşinde koşmamız artık beyhude
vah ülkem ki vah da eyvah.
-
merhabalar. aidatı olan karttan taksitli bir alışveriş yaptıktan sonra kartı kapattırıp (çünkü yakın zamanda aidat ücreti yansıyacak), taksiti axess free karta aktarabilir miyiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Kartı aidat gelmeden kapattırdıktan sonra taksitli borçlarınızı ödemeye devam edebilirsiniz. Kapalı olan kartla alışveriş yapamazsınız sadece.
takvim.com.tr24 Ocak 2025 Akbank Juzdan Kampanyası Çekiliş sonuçları açıklandı! ASİL-YEDEK isim listesi...https://www.takvim.com.tr/yasam/2025/01/24/akbank-juzdan-kampanyasi-cekilis-sonuclari-aciklandi-asil-yedek-isim-listesi
Var mı çıkan😆
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşım 10 yıldır emekli maaşını alıyor işbank'tan. her eft işleminde para kesiyor. havale'de kesmiyor.
-
Şimdi kontrol ettim eft de 0 ücret çıkıyor. mesai dışında veya belirli bir limitin üstünde çıkıyor olabilir mi?
-
e devlet bddk üzerinden şikayet talebi oluşturun. ben de bekledim 5 ay. ordan şikayet oluşturunca süreç çabuk sonuçlandı.
-
yok. mesai içinde 2 bine de çıkıyor 10 bine de.
-
o zaman müşteriye ve tanımlamaya göre değişiyor görünüyor.
-
olabilir inanırım. garip bir banka iş bankası. fatura talimatı ver, maxipuan kazan dedi. verdim, yüklemedi. itiraz ettim, daha önce talimat verip, iptal etmişsiniz dedi. öyle bir şey olmadı bile. ama uğraşılmıyor bunlarla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X