Oradan da yazdım banka yanıtı incelemeleri devam ediyormuş benim anlayamadığım husus şu inceledin kabul ettin onayladın hala neyin incelemesi,neyin devamı? |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1621. sayfa)
-
-
Bence kampanyaları en iyi banka Akbank. Evet, anında chip para verdiği kampanyalarda sorun çıkmıyor ama şartları tamamla bir sonraki ay ödülü verelim dedikleri kampanyalarda daha iyi olmalılar. Çoğu zaman kayıt açmak durumunda bırakıyorlar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akbank la yollarımız ayrıldı 1500 TL'lik Kart kullanım bedeli keseceklermis yeni yılda o yüzden kartımı kapattım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: glory34
Bence kampanyaları en iyi banka Akbank. Evet, anında chip para verdiği kampanyalarda sorun çıkmıyor ama şartları tamamla bir sonraki ay ödülü verelim dedikleri kampanyalarda daha iyi olmalılar. Çoğu zaman kayıt açmak durumunda bırakıyorlar...Kişiye özelleri iyi olabilir ama diğer kampanyaları işe yaramaz
-
yeni fatura kampanyası vermiş.2 adet yeni talimata 500 lira migros çeki.
Anladığım kadarıyla ödenme şartı yok,sadece 2 yeni talimat yeterli gibi..
www.akbank.comOtomatik Fatura Talimatı Kampanyası | Akbankhttps://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/akbank-yeni-ofo-kampanyasi.aspx -
Garanti ile tanışmadın sanırım akbankın bir verdiği yerde garanti en az 2 verir.
-
Bize gelmiyor bunlar Kampanya tanıtım reklam SMS izinlerimiz mi kapalı nedir..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4 hesap var,sadece ikisine fatura kampanyası veriyor. Diğerlerine de hiç gelmedi.
-
Var mı bir gelişme
Vergi/mtv 4 taksit kampanyasında juzdan adı geçmiyor. Juzdandan mtv ödeyip 4 taksit yansıyan var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
garanti enflasyon muhasebesine geçti kampanyaları rezil.
Dediğiniz gibi yaptım. 4 taksit oldu
Akbank kartla migros hediye karta 500 yükle. 500 lira migros kodu veriyor
www.akbank.comMigros Hediye Çeki Kampanyasıhttps://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/akbank-migros-kampanyasi-2.aspx -
Ben de ayda 30-40 bin liralık alışveriş yapıyordum her ay, uzun süredir düzgün kampanya tanımlamıyorlar. O zaman ben de kesitim alışverişi. Bakalım fark edecekler mi?
-
Bana da sms geldi
Ve fakat, linke tıklayınca 'uygun değilsiniz' çıktı nedense...
uygulamadan bakın,görünüyorsa size de gelmiş demektir
-
Görünmüyor hocam...
Hocam Akbank debit banka kartına mı yoksa kredi kartına mı?
Akbank kart diyor ama açıklamalarda debit kart veya kredi kartı da bahsetmiyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank kart diyorsa banka kartıdır banka kartının adı Akbank kart oldu eskiden akbank neo karttıquote:
Orijinalden alıntı: vitriol
Hocam Akbank debit banka kartına mı yoksa kredi kartına mı?
Akbank kart diyor ama açıklamalarda debit kart veya kredi kartı da bahsetmiyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X