musteri hizmetlerine yazın. tum urun ve satıcılarda gecerli alt limitsiz 250 tl kupon tanımlıyorlar hesaba. |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) MART 2025 GÜNCELLENİYOR (1663. sayfa)

-
-
sizin kullanım sıklığınız nasıl hocam? bana hiç bunlar gelmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben random mail ile açtım bi hesap geçmiyor hiç bir yerde boşa denemeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana banka ile görüşün dendi
1 ay kullanmadım 100 tl çippara yüklediler havadan.
sırf bu avantalar yüzden free kartı kapattırmıyorum.
limiti 5 bine düşürdüm.
-
Ayda 2 - 3 işlem hocam maksimum. 2 tane de bonus kartım var. Hem onlardan birini hem de Axess'i çok sık kullanmıyorum, kişiye özel kampanyalar geliyor.
iptal talebine 450tl verdiler bana (6 ay kapatmama sözüne)
-
bana da öyle dediler. yalandan "gorustum onlarda bizlik bir sorun yok hepsiburada ile gorusun dediler" dedim. sonra kayıt açtılar inceleyip donus yapacaz dediler. 2 saat sonra 250 tanımlandı hesaba.
-
Müşteri hizmetlerine yazan arkadaşlar ne yazdınız. Ayrıca uygulamadan canlı desteğe mi bağlandınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
250tl hb kodu çalışmadığı için hb websitesinden soru ve taleplerimden yazdım kupon falan, sizi arayalım dedi. telefonla arayan temsilciye de çalışmadığını anlattım. hatta ürün söyleyin deneyeyim dedim yine çalışmayınca kayıt açtı. bakalım şimdi yükleyecekler mi
-
250 TL kupon için HB'ye kayıt açtım, aradılar Akbank kampanyası ekran görüntüsünü atın hemen 250 TL kupon tanımlayacağım dedi temsilci, görseli attım ama kupon falan tanımlamadılar. :)
Bakalım belki yarın tanımlanır...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aidat konusunda bilgim yok. Ben maaş müşterisiyim . Axess kart çıktığından beri aidatsız kullanıyorum.
Ben hepsiburada harcamalarında X2 olarak düştüm.
-
Arkadaşlar kampanyalardan kazandığımız chip paralar ile o kampanyanın ödemesini çip parayla yapabilirmiyiz ? Gerçi chip para ile öde seçeneği çıkıyor. Örneğin 500 TL harca 300 TL kazanda kazandığımız 300 tl chip para ile o 500 TL harcamımızı ödesek kampanya puanları geri alınırmı ?
-
Hayır alınmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam
-
Mobil canlı destek çalışmıyormu?Bir kaç gündür deniyorum bağlanmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 24 Mart 2025; 10:23:48 > -
Dolar hesabi kullanan varsa durum vahim 25 dolar UFTM ucreti kesildi nereye yazsamda iade alamadim tacize girecek artik cok uzgunum tek hatam en para kopyala yapistir yapmamak
1149 tl gibi bir kart kullanım bedeli kesmişler. Aidat iadesı oluyor mu ?
-
juzdan canlı desteğe yazın. 6 ay kapatmama sözüne iade ediyorlar genelde.
-
akbank hepsi burada kodu için mh ne yazdım bana da altlimitsiz kodu verdiler. haber verene teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X