Aynısını bana da attılar.Ne iş anlamadım.Ama oradaki ürünlerde de geçersiz kod diyor.Kız hala almak istediğiniz ürünün linkini bana atın diyor.Ben de kapattım.Uğraşamam. |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) MART 2025 GÜNCELLENİYOR (1665. sayfa)

-
-
Sabah yazdım bana da aynısını dediler ama bunlarda da geçmiyor diye kayıt açtılar sonra. Cevap gelmemiş henüz ona
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben denedim bende düştü hocam kumtel fanlı ısıtıcı bardı en düşük 509 lira olan onda 250 lira indirim yaptı ama almadım ihtiyacım yok diğer ürünler çok pahalı çünkü.
bu arada Juzdan kampanyalara katıl Kazan kampanyası tekrar gelmiş 150 lira veriyor bi kontrol edin isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
katıl kazan nasıl çalışıyor, hepsine katılınca yetiyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet önce kampanyaya katılıp sonra kategorideki kampanyalara katılmalısınız.
Merhaba, geçtiğimiz günlerde karttan karta Chip-para transferinde sorun yaşayanlar olmuştu. Son durum hakkında bilgisi olan ya da son zamanlarda deneyimleyen var mı ?
Duruma göre alışverişimi planlayacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
akbank 250 kodu için boşuna yazmayın,link veriyorlar ,orada gerçekten akbankın kodu düşüyor.
Link de bu,buradan deneyin kod düşüyor.
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/elektronik-urunlerde-250-tl-kupon-firsati
-
benim en çok kullandığım kart Axess. Aldığım günden beri bir kere ücret yansıtıldı, telefon açtım anında iade edildi.
Sonrasında hiç kart ücreti yansıtılmadı.
Bildiğim bir yöntem yok. aidat alınmama sebebi belki sadece maaş müşterisi olmam değildir.
-
Ben ilk kart aldığımda Fish kart vardı. Sonra Axess kart oldu. Yani çok uzun zaman önce çıkarttığım bir kredi kartı.
-
akbank'ın verdiği 250 tl indirim kodu düşmüyor. düşüyor diye sahte umut verenlere inanmayın. bu kod geçersiz bir kod, diyorsa, ne yapsan düşmez zaten.
tıkla kazan kampanyası ödülü verilmedi diye MH mesaj yazdım. 1 haftadır geri dönüş olmadı. Bu kadar uzun sürede neyi araştırıyorlar ki.
-
bende düşmüyor
-
Bir daha aramazlar unut. Benim otomatik ödeme talimatımda faturayı çekmediler diye kayıt açtırdım neredeyse bir ay oldu, ilk bir iki hafta çeşitli periyotlarda sms geliyordu araştırmaya devam ediyoruz diye. Artık oda gelmiyor tamamen unuttular.
Başvuru takipten bakın ne durumda diye
benimde cevap gelmedi beklemedeyim
-
bugun talep ettım suan yapamıyoruz yarın tekrar deneyın dedıler
-
bana bu ay yine katıl kazan 150tl gelmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu katıl kazan nedir anlamadım gitti.
nasıl talep edliliyor,misal wings puanları axes e aktarılabiliyor mu?
-
bize vermiyor,kampanyalara sadece katılıyorsun,puan veriyor. Kampanya dahilinde harcamaya gerek yok.
Havadan puan veriyor yani
-
Klasik Akbank işi,yani. Üzerine yatacaklar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X