< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) MART 2025 GÜNCELLENİYOR (1666. sayfa)

-
-
Wings kart üzerinden gezkanatlan.com sitesinden otel rezervasyonu yapan var mı ? Misal Antalya seçiyorum tarih seçiyorum otel yok diyor ? Wings de sanırım bu site dışında otel rezervasyonu yapılamıyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben banka kartindan free ye aktarmak icin canli destege yazdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
jüzdan dan canlı destekten mi yoksa 444 25 25 den mi verdi
-
4442525 ten
ilk teklif faizsiz nakit avanstı
teklif sunmazsa görüşmeyi sonlandırabilirsiniz onaylamadan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160992527
Ben konu ile ilgili bilgi paylaşımı yapmıştım. Fakat arkadaşta blokluyum sanırım görmemiş siz kendisine iletebilirsiniz..
Arkadaşlar sana özel katıl kazan kampanyası 150 chip var fakat katıl kazan katagorisi bulamadım acaba herhangi kampanya katılmak yeterlimi
atm den yap
-
Önce o kampanyaya katıl sonra katıl kazan geliyor, kampanyalar bölümünde kampanyalarım kısmının altındaki yeri sağ kaydır.
katıl kazan 150 ve 5k limit artır harcama yap 150 gelmiş. 2sini de yaptım bakalım verecek mi
-
Juzdan mı Akbank mı çıktı? Limit artırmaya yok.Benim katıl kazan var ama birşey yatmadı.
Juzdan sana özel kısmında 2si de. Juzdan üzerinden en az 5k limit artırıp ilk harcama sonrası 150 tl chippara.
Yaptım ama sms falan gelmedi. 15 Nisan'da yatacakmış
Eyvallah teklif iyiymiş yine takip edeyim
Akbank işi iyice kurnazlığa vuruyor. geçen ay ki katıl kazan kampanyası ödülü verilmedi diye şikayet yazmıştım. 15 gün sonra cevap geldi.
16.03.2025 tarihinde ödül verildi diye. Belirtilen tarihte verilen chip para Elektronik kampanyasına ait 125 TL Chip para. Açıklamada kampanya adı belirtilmiş zaten. Böyle çakallık yapacakların kota doldu yada ödüle hak kazanmadınız deseler daha mantıklı bir yanıt olurdu.
-
Hesap hareketlerini gösterip nerede görüyorsunuz diye tekrar itiraz edin yüklerler .
-
Teşekkürler hocam katıldım
itiraz ettim, gerekli izahatı da yaptım.
-
Bugün 6 ay açık kalmaya üyelik ücreti iade ettiler. 1.149,50 lira.
-
Canlı Destek ve telefon ile denememe rağmen karttan karta chip para transferini yapamadılar. Akbank'ın önemli bir ayrıcalığıydı bu, olmadı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X