Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) MART 2025 GÜNCELLENİYOR (1667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
33.370
Cevap
1.152
Favori
3.494.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16651666166716681669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bay baykuş

Canlı Destek ve telefon ile denememe rağmen karttan karta chip para transferini yapamadılar. Akbank'ın önemli bir ayrıcalığıydı bu, olmadı...
    Yahu nasıl iş yapıyorlar anlamak mümkün değil. Az önce tekrar bağlanıp denedim, "işleminizi gerçekleştirdim" dedi. Yine olmamış. Neye dayanarak gerçekleştirdim diyor o zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Üyelik ucreti kesildi daha sonra iade mi ettiler

Sende free vardı diye hatırlıyorum hocam axess de mi vardı?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Evet Axess de var. Free de var. Bana faydası olduğunda kullanıyorum Axess i. Yoksa yatıyor kart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Evet üyelik ücreti yansıtılıp, ekstre kesildi. Ertesi gün juzdan canlı destekten iade eder misiniz 6 ay açık kalma sözüne diye yazdım. Anında iade ettiler.

Ücret çıkacağını biliyordum bu ay. İade edeceklerine emindim zaten. Etmeseler de sağlık olsun deyip kart iptal talebi yapardım. Bir de öyle şansımı denerdim. Olmadı kartı kapatırdım. Kaç katını çıkardım zaten Akbanktan. Zoruma gitmezdi 1.150 lira.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Kampanya sadece Juzdan'da geçerli. Ayrıca Akbank mobilde x2 ödeme seçeneği de çıkmıyor. Bu şartlar altında siz Akbank mobilden nasıl x2 şeklinde ödeme yapabiliyorsunuz? Yazılım; size ayrı, bize ayrı mı davranıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

ben yaptığım işlemi söyledim. Bu mübarek ayda yalan söyleyecek halim yok.geçen hafta Akbank mobilde gezinirken chip para ile öde seçeneklerinde Hepsiburada işlemlerinde X2 yazıyordu. o şekilde ödedim. O anlık yazılım hatası yada kişiye özel. sebebini bilmiyorum.

Bende 2 kere juzdan dan ödedim. Sizin ki gibi 50*2*2 200 TL sildim. Ayrıca İzmir ulaşım ucretiydi odediklerim:)

• Arkadaşlar bir sorum var.

1e1 bankacılık diye bir olay var. 1,5 milyon varlık varsa bu programa dahil olabiliyoruz sanırım.

1e1 bankacılıkta da ücretsiz havalimanı lounge hakkı veriliyor. sormak istediğim bunun için illa wings elite vb. kart almak gerekiyor mudur? yoksa free kartla 1e1 bankacılığa dahil olsak lounge'den yararlanabilir miyiz?

kart ücreti vermek istemiyorum da. olmuyorsa başka bankaya bakacağım.

• mbeg44 M kullanıcısına yanıt

olabilir. Akbank bu, herkese farklı kampanyalar veriyor. Juzdanda tekrar X2 kampanyası çıktı ama ödeme ekranında çıkmıyor. Belki iki farklı kampanyaya denk geldim.

• Katıl kazan çıktı. İlgili kategoridekiler dahil 34 tane kampanyaya katıldım. 

Bugün yeni mi geldi dün 2 hesap kontrol ettik yoktu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Benim aşağıda belirtilen sitelerden alışverişim olmdığı için x2 chippara ile ödeme çıkmıyor.

• Kampanya Trendyol, Hepsiburada ve Yemeksepeti mahalle elektronik pazar yerlerinden internet üzerinden yapacağınız alışverişlerde geçerlidir.

https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/21451/axess-ile-chip-paralar-2ye-katlaniyor

• Arkadaşlar bir şey soracağım. Garip bir şekilde limitim yüksek diye düşürdükten sonra tekrar arttırmak istediğimde akbank arttırmıyor. Üstelik yeni kart yok, diğer kartlarımın limitini arttırdığım yok.. İstediğim limit de sadece mevcut limitimin 5 bin üstü :) İşlem yapacağım için gerekti fakat bir türlü halledemedim. Ekstre tarihi gelmeden ödeme yapabiliyor muyuz? Eğer yapabiliyorsam ekstreden o ücret düştükten sonra işlem hacmim artacak ve işlemimi gerçekleştirebileceğim. Ekstre kesilmeden ödeme gibi bir olasılığımız var mıdır bilenler yazarsa çok sevinirim.

Bana da çıktı fakat ''Katıl Kazan'' kategorisinde yer alan kampanyalara katılarak chip para kazanabilirsiniz diyor. ''Katıl kazan'' kategorisi nerede bulamadım. ''Harcamalarına göre'' , ''Sana Özel'' , ''Hayatını Kolaylaştır'' gibi kategoriler var. En altta da yeme-içme, giyim, market, elektronik gibi kategoriler var. Ben tam olarak anlayamadım. Kategori fark etmeksizin katıldığımız tüm kampanyalarda geçerli mi? Ben bir kaç kampanyaya katıldım fakat herhangi bir chip para gelmedi..

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Erken ödeme yaparak limit açabilirsiniz.

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    Erken ödeme nasıl yapabilirim. Bulamadım ben.

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Evet bugün yeni geldi. Kampanya açıklamasında 18-31 Mart arası diyor, bildirimi yeni geldi, bugün göründü.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Akbank Mobil uygulasına giriş yapın, sonra sırasıyla:

1.Kartlarım
    2.Sağ üst köşedeki üç noktadan ödeme yap
    3.Ödeme tutarı "kendim belirleyeceğim"

Sonrasında istediğiniz miktarda ödeme yapabilirsiniz.

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim oldu sağolun :)

• 
Sayfa: önceki 16651666166716681669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.