Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) MART 2025 GÜNCELLENİYOR (1668. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: @n1LTR Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.370
Cevap
1.152
Favori
3.494.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16651666166716681669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cimbom38

Benim aşağıda belirtilen sitelerden alışverişim olmdığı için x2 chippara ile ödeme çıkmıyor.

• Kampanya Trendyol, Hepsiburada ve Yemeksepeti mahalle elektronik pazar yerlerinden internet üzerinden yapacağınız alışverişlerde geçerlidir.

https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/21451/axess-ile-chip-paralar-2ye-katlaniyor

Online giyim sektörü de geçerli. Boyner taksidinden 100 lira düştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) MART 2025 GÜNCELLENİYOR

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Kampanyalara katılınca hemen chip para yatıyor mu ? Ben bastım 1 kampanyaya ama tık yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chip para aktarma işini çözebilen oldu mu ? Kartın hesap kesim tarihi de yaklaşıyor, bunlar durmadan kayıt açıp talebinizi aldık diyor. Yahu dönem içi harcamamı sileceğim, silemiyorum.
    Yillardır anlık yaptıkları bir işleme neyin kaydını açıp talep alıyorlar anlayamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

Hesabınızla veya kartınızla ilgili bir sorun var gibi duruyor. Ben Axess’e anında puan aktarabiliyorum.

• melihgs kullanıcısına yanıt

Akbankta kampanya açıklamalarını sonuna kadar okuyun. Hatta kampanya devam ederken yine arada açıp bakın, şartları değiştirmiş olabilirler.

15.04e kadar yatacak diyor.

• Triplxt. kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç bir durum. Başka yaşayanlar da olunca kişisel algılamamıştım durumu.
    Kartla hiç şüpheli işlem yapmadım. Hatta harcama bile yapmiyorum ki ay sonuna doğru kampanya versin diye. Kampanya geliyor, akaryakıt ya da market harcaması yapıyor bırakıyorum kenara.

Anlama veremiyorum bu duruma.

• 2 karta katil kazan gelmis

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

kampanyaları iyice kısıtlıyorlar.

İlk çıktığında her alışverişte geçerliydi. Sonra internet alışverişleri oldu, şimdi de belirli siteler olmuş.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Önceden Free’de dahil oluyordu sanırım o da artık olmuyor..

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettik iki hesap yine gelmemiş.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt
    Bende de sorun yok aktarmada. Size kişiye özel gelmiş galiba :)

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Bugün mesaj gelmiş, incelememiz devam ediyor diye AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) MART 2025 GÜNCELLENİYOR 

Kartımın eksteri kesildi, harcamalarımın bir kısmını ödeyebildim maalesef... Daha da kampanya dışı kullanmayı düşünmüyorum bu kartı. Bakalım inceleme bitince ne bahane-saçmalık sunacaklar.

• Arkadaşlar Axess platinium kartıma kesilen ücreti bugün 6 ay açık kalma sözüne iade aldım, şimdi kart kapatma blöfü yapsam chip para yatırırlarmı acaba karta daha önce konuşulmuştu konuda

• arnold34 kullanıcısına yanıt

Daha olmadı harcama sözü verin.Geçen bana 6 ay ayda 700 tl harcama sözüne 1000 tl chippara verdiler.

Açık kalma sözüne iade aldığınız kartla mı kapatma blöfü yapacaksınız?

Sonucu buraya da yazın lütfen.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Daha önce harcama sözünden 500 TL chip para almıştım, şimdi sordum tekrar 12 ay boyunca her ay 23 bin TL harcamaya 1000 küsür TL chip para yükleyebiliriz dediler kabul etmedim.

Ara ara mh lerini arayın farklı teklifler sunabiliyorlar.

1 Nisan şakasıni erken yapmışlar size...... :) 1 Nisan'da tekrar arayın şakayı güncellemenizi istiyorum deyin.

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam :) 3 ay önce 500 TL harcamaya 500 TL chip para almıştık burdaki arkadaşlarla beraber onun üzerine bu teklif geldi daha iyi teklif alanlar varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold34 -- 29 Mart 2025; 13:19:14 >
  • 
Sayfa: önceki 16651666166716681669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.