Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) NİSAN 2025 GÜNCELLENİYOR (1681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
33.641
Cevap
1.152
Favori
3.525.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16791680168116821683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Muhtemelen sistemsel hata vardır.Normalde sadece hb de geçen chip para bile var.Geçmeseydi böyle kampanya olmazdı sanırım.

• Oyun kampanyasından her ay iade alabiliyor muyuz, yoksa bir defalık mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozmania O kullanıcısına yanıt

Kredi kartını tamamını odeyemiyorsaniz üstünü bunla tamamlamak mantıklı. Ödeyebiliyorsanız durduk yere kullanmak mantıksız çok da ucuz değil. Kart faizi 3,5+vergiden başlar. Bu 2,99+vergi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ayki bağış kampanyası

• curky C kullanıcısına yanıt
    Hayır YKB'de vardı troy nfc
    Bir adım öndeğğğ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 19 Nisan 2025; 23:1:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Troy iş bankasında QR kullanabiliyordum ama nfc bilmem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • curky C kullanıcısına yanıt

Darısı diğerlerine, garantide yok henüz.

• BlackEagles2 kullanıcısına yanıt
    Garanti de var bir süredir yapı kredi de var troy kartla nfc qr hatta ziraat ve halkbank da da var daha önce geldi bunlar vakıf da da vardı zaten akbank en geç kalan banka olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 19 Nisan 2025; 23:35:7 >
  • Axess platinium ve free kart sahibiyim. Platiniumu kart ücreti nedeyle iptal etmek istediğimde 5000 tl sıfır faiz taksitli nakit avans tanımladılar. 3 ay sonra bir daha ararım herhalde.

• 20/04 - 30/04 arası artı paranızı faizsiz kullanabilirsiniz diye mesaj gelmiş bugün çekeceğim de bankaların günlük faizi yarın olur sanırım bugünden değerlendirilebilecek yer varmı birde parayı bugünden çeksem sorun olmaz herhalde 20.04-30/04 arası diyor 30 nisan da da parayı geri atacağım.

• Hepsiburada kampanyasından 200 chip para kazandım ama sadece hepsiburada içinde geçerliymiş... Biraz kandırmacalı bir kampanya olmuş sonuna kadar okumadığım için.. Canım sıkıldı.. Bşka öyle düşen oldu mu:)?

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada da kullanmazsanız chip para silinmiyor, sonradan istediğiniz yerde kullanıyorsunuz diye biliyorum.

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

1 ay Hepsiburada sonrasında genel chip para olarak dönüyor olması lazım MH sorun yine de

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Enpara olması lazım

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

5.000₺ mi?

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Artı paranın komplesini hocam 150 bin tanımlı idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 21 Nisan 2025; 0:6:36 >
  • Opt kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam aynen en para ve qnb kazandıran hesap oluyormuş en para %34 veriyordu kazandıran hesap %49,50 verdi qnb kazandıran hesaba attım 10 gün için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 21 Nisan 2025; 0:6:53 >
  • Opt kullanıcısına yanıt

O an sinirle kalanıda okumadım :) O tarz birşey yazıyormuş evet ama yinede dediğiniz gibi MH den onaylatmak iyi olacaktır.

• Geçen hafta mobilden akbanklı oldum. İlk kez akbanklı olanlara 3000 e 600 den 6000 bin chip para veriyordu sözde ama hala juzdan'da tanımlanmadı hu kampanya. Tanımlanması ne kadar sürüyor başınıza geldi mi hiç?

• Free kartı kapatma blöfüyle aradım.Önce 230 teklif ettiler yok kapatın dedim.450'e çıkınca 6 ay kapatmama sözüyle 450 chip puan almış olduk.

• 
Sayfa: önceki 16791680168116821683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.