Bana gelen kampanya şu: Axess’ten Giyim, Elektronik, Seyahat Alışverişlerinize 1.500 TL’ye Varan İndirim Fırsatı! https://www.axess.com.tr/axess/sayfa/1/7708/axessten-giyim-elektronik-seyahat-alisverislerinize-1500-tlye-varan-indirim-firsati2000 liralık anakart alacaktım. Cüzdan geçmiyorsa bu durumda direk alacağım 100+100 gelecek diye anlıyorum. Ya da en kötü önce Hepsipay cüzdana atıp eğer sayaç işlemezse iade alabiliyorum sanırım değil mi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 18 Nisan 2025; 9:52:27 > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) NİSAN 2025 GÜNCELLENİYOR (1680. sayfa)

-
-
bu size özel bir kampanya galiba. benim bahsettiğimden farklı.
dediğiniz gibi sipariş verirseniz iki kampanya için de ödül kazanmanız gerekir.
benim anladığım bu şekilde. Ama işin içinde Akbank olunca kesin konuşamıyorum.:)
-
Gelmesi lazim.ben hepsipaye yuklerken hem normal chip para kampanyasi hem de giyim kampanyasindan gelmisti ama %100 emin degilim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu katıl kazan bir bana gelmedi herhalde 2.5 senedir Akbank'tayım.
Sağolun MH sorayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun kampanyası iadesi için sms geldi, iki iş günü içinde hesabınıza yansıyacaktır diye yazıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir bana gelmiyor sanirim bu kampanya
Hem oyun kampanyasından 500 hem de doğalgaz elektrik fatura kampanyasından 1000 TL az önce yattı, mükemmel oldu. Dünde sporsever kampanyasından 200 TL gelmişti. Teşekkürler akbankım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 19 Nisan 2025; 7:14:4 >
Bu oyun kampanyası da mı kişiye özel acaba
Steam cüzdan oluyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Play store kod var mı bu kampanyalarda?
Degerli Akbankli, Fatura Kampanyasi kapsaminda 1000 TL indirimin ×××× ile biten kartiniza yansitildigini bildirmek isteriz. Indiriminizi 2 is gunu icerisinde donem ici hareketlerinizden ve ekstrenizden takip edebilirsiniz. Mutlu gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B002
Benimde fatura kampanyasından indirim gelmiş. Hemen kredi kartına yansımış
Bana gelen mesajda otomatik ödeme talimatlarını mobilden verin diyormuş, bende mh leri ile görüşerek verdim. Mh leri de uyarmadı. Kampanya şartlarına uygun değilmiş, kabul edilmedi ,iade yatmadı. Otomatik ödeme kampanyasına katılırken gelen mesaja dikkat edin ona göre verin arkadaşlar.
-
Şubatta elektrik doğalgaz talimatına 1000 lira iade kampanyasının iadesi geldi.
Talimatı vadesiz hesaptan vermiştim. İadeyi free kredi kartına yatırmışlar. Neyse para paradır.
Bana aşağıdaki şekilde sms gelmiş. Kredi kartını bunla ödemek mantıklı mıdır? Kk faiz oranı daha yüksek ama artı paranın vergisiyle falan kk faiz oranını geçer mi bu şekilde?
Arti Para'nizi 18.04.2025-01.05.2025 tarihleri arasinda aylik standart faiz orani % 5.00 yerine, aylik % 2.99 oraniyla kullanabilirsiniz.
N11 den bana özel elektronik harcama kampanyası vardı.Harcama yaptım 3-4 gün oldu ama sayaca yansımadı.N11 Akbank Axes posta sektör elektronik değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 19 Nisan 2025; 15:15:25 >
Arkadaşlar chip para hangi e-ticaret sitelerinde geçiyor acaba ?
n11 ve hb de geçiyor diğerlerini bilmiyorum
-
Hb de denedim ama puanı karşıma çıkarmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X