< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) NİSAN 2025 GÜNCELLENİYOR (1679. sayfa)

-
-
Sizin için denedim, sorun yok.
iOS 18.4
Juzdan 2.2.6
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben denedim şimdi temsilci bağlanınca yazılıyor, önceden yazılmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler ios 18.1.1 kullanıyordum. Ondan herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu hepsipay yüklemelerinde artık axess puan vermiyordu sanırım
-
-
Geçen ay bende cüzdan üzerinden çalışmıştı bu kampanya. Anında 200 chip para kazandınız diye mesaj da gelmişti. Bu ay denedim ne gelen var ne giden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben gecen ay yukledim chip para veriyordu.Giyim sektorudeki tum kampanyalara katilin onceden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
lhareketlere baktımda geçen ay world ile yapmışım yüklememiş axess denememişim şubatta axess yüklemiş
ama axesste bu kervana katılmış sanırım dün yüklemedi iptal ettim yüklemeyi
hb yattı amazon kaldı geriye birtek
-
Dün hepsipaya 1000 yükledim vermedi chip giyim dekorasyon kampanyasına geçen günlerde vermişti ama yüklediğimde
Hocam kampanyaya katilirsaniz verir.Hepsipay genel olarak giyim sektoru olarak geciyor.Hatta ustte arkadas yuklendigini belirtmis.
hocam vermedi işte siz denedinizmi bu kampanyada
tüm kampanyalara katılırım ben kullanayım kullanmayım
zaten giyimde 2. 2500e 150 var
-
Oyun iadesi gelen var mı?
-
-
Hbc giyim olarak mı geçiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hb giyim olarak geciyor
Juzdan'ın içinden kredi kartınıza tıklayın nakit avans kısmından kontrol edin. Faiz %0.99 gösteriyorsa kullanın.
-
Hepsipay'a 2500 lira atarsam hem Giyim, Elektronik, Seyahat kampanyasından 100₺ hem de HB alışveriş kampanyasından 200₺ gelir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 18 Nisan 2025; 1:34:40 > -
GİYİM ELEKTRONİK kampanyasından 150 Chip para geliyor. Ama alışveriş kampanyası gelmiyor. O kampanyada cüdan işlemleri hariç yazılmış. Geçen ay da öyle yaptılar. Önceden alışveriş kampanyasına Hepsipay dahildi. Artık dahil olmuyor.
ben giyim elektronik kampanyasını tamamladım. Toplam 600 Chippara verildi. Sizin dediğiniz 100 Chippara farklı bir kampanya mı?
benim bahsettiğim kampanya ilk 2500 TL ver üzeri işlemden sonraki her 2500 ve üzeri işleme 150 chippara kampanyası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X