Şimdi Ara

Axess kart blgilerim 3 ayda bir çalınıyor bu nasıl iş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akbankın kredi kartlarından şikayetciyim hiçbir banka kredi kartında sorun yaşamadım.

ancak akbank kartımı 2 ayda bir patlatıyorlar. yani bir sürü kredi kartım var nedense sadece axess kartımı patlatıyorlar bu nasıl bişeydir banka sisteminde açık var bence.

arkadaşlarımında sadece axess kartlarını patlattılar benimle aynı gün onunkide patlamış yurt dışı ve ttnet alışverişi yapmışlar..

• Arkadaşlarınızın da aynı gün olduysa, ya çevrenizdeki birinde bir iş vardır, ya da banka sisteminde. Ama 3 ayda bir patlatılıyor ve sadece axess kartım demişsiniz, o zaman banka sisteminde açık olabilir. Bankayı arayıp dürtün bu konuda bence ama pek sallamayabilirler klasik olarak. O yüzden güvenlik açısından bir süre kullanıma kapatın bence...
  • akbank i 10 yildir kullanirim saglam dir bence cevrenizde alisveris yaptiginiz ozellikle ortak alisveris yaptiginiz yerlere dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu bankayla ilgili değil çevrenizden birileri olabilir . İntenet bankacılığı üzerinden internet üzerinden alışverişleri kapatınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.