Şimdi Ara

Axess kartın son iki hanesi kadar cip para (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
20
Favori
29.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Izmirde agacli yolda gediz var oraya odeniyor.fark almiyolar diye biloyorum fatura gelince gidip denicem sonucta pos cihazinda gecicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hero4262321 kullanıcısına yanıt
    150 ye boynerden giyim alinir yilbasi indirimi oluyo bazen uygun fiyatli urun kombinlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: göktuğbey

1. Elektrik faturasi gediz a.ş ye odenir aksesle150 den fazla gelir fatura

2.150 mazot

3.150 mazot

4.15 paket sigara

5.????

Abiler kızar diye çık çık ver e yükle parca parca harcarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaturco

Benim kart ek kart. Sonu 99. Benim harcamam asıl karta ek puan kazandırıyor sanırım. Peki asıl kartın da son hanesi 99 mudur? Bir de bu kampanya wings blacklerde geçiyor mu

99 sa 99 puan gelir.neyi merak edıyorsunuz daha. ama puan ek karta degılde ekkartın baglı oldugu asıl karta yüklenir
  • 5. harcama olması kötü olmuş 3. olsa kullanırdım yada tek seferde 750 TL üzeri olsa idi telefon alabilirdim kötü olmuş.
  • Arkadaş okuduğunu anlama yetilerimiz mi kayboldu nedir anlamadım.

4 harcamayı sonu xx15 ile biten kartla da yapsan 5. alışverişi yapacağınız son iki hane önemli.
    4 harcamayı asıl kartla, kalan 1 taneyi sanal ya da ek kartla yapsan bile ek kartın/sanal kartın son iki hanesi yüklenir.
    Ek kart ve sanal kartlarla yapılan işlemler asıl kartın hedefine dahil olur demesi ek kartlarla ayrı ayrı kazanamazsınız, 1 müşteri 1 kez yararlanabilir demektir. Asıl kartın 5 tane 150 TL kotasından düşer demektir. 15 tane işlem yapsanız 3 kere puan kazanamazsınız (sanal kart ve ek kartı da saydım) demektir. Asıl kart 1 tane, ek kart 2 tane işlem yapsa toplam 3 işlem yapmış olursunuz 1 tane değil.

Edit: En son kartı baz alma geçen seneydi arkadaşlar, bu sene aralarından en yükseği seçiyormuş. En son işlem yapılan karta yükleniyormuş. Son iki hanesi en büyük kartla 1 tane işlemi yapın gerisini boşverin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 1 Aralık 2017; 18:47:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Arkadaş okuduğunu anlama yetilerimiz mi kayboldu nedir anlamadım.

4 harcamayı sonu xx15 ile biten kartla da yapsan 5. alışverişi yapacağınız son iki hane önemli.
    4 harcamayı asıl kartla, kalan 1 taneyi sanal ya da ek kartla yapsan bile ek kartın/sanal kartın son iki hanesi yüklenir.
    Ek kart ve sanal kartlarla yapılan işlemler asıl kartın hedefine dahil olur demesi ek kartlarla ayrı ayrı kazanamazsınız, 1 müşteri 1 kez yararlanabilir demektir. Asıl kartın 5 tane 150 TL kotasından düşer demektir. 15 tane işlem yapsanız 3 kere puan kazanamazsınız (sanal kart ve ek kartı da saydım) demektir. Asıl kart 1 tane, ek kart 2 tane işlem yapsa toplam 3 işlem yapmış olursunuz 1 tane değil.

Böyle de anlaşılmazsa boşverin kampanyayı zaten, 1 ay sürecek kampanya bitmez bu iş.

bu seferde illa 5. alışverişimi sonu yüksek olan kartla yapmamız gerekiyor diye soracaklar :)

• erryan45 kullanıcısına yanıt
    yaptığınız kampanya nedeniyle:)
  • 2 kartında sonu 99.Birde yeni müşterilere ilk üç alışveriş %10 ile birlikte yanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu harcamaları zaten yapacaklar için iyi sırf puan için alışveriş yapacaklar için kötü kampanya. Axess %10 kampanyam var şahsen birleştirmen bile.

• Neo ile alışveriş dahil mi?

• Üye işyeri şartı yok degilmi. Ben göremedim

• Ağam bizimle alay ediyor son 4 hanesi 0000. 😀

• Aralık ayında ücretsiz taksit kampanyası var mı?
  • 30 adet bim hediye kart🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus3282

Neo ile alışveriş dahil mi?

kmp şartlarını hiç okumadığınız ne kadarda belli oluyor
  • katılmam demiştim ama baktım o lazım bu lazım..3 işlemi yapmışım bile neyse kısa günün kârı artık diyecez
     Axess kartın son iki hanesi kadar cip para
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekci35

Ağam bizimle alay ediyor son 4 hanesi 0000. 😀

sıkıntı yok 50 lira cepte mobil uygulamadan katılırsanız +10 daha toplam 60 lira. yada sanal kart oluşturup 1 işlemi onunla yapmak gerek
  • bu kadar saçma bir kampanya olamaz, genel bir kampanya ama bütün müşterilere cazip değil.
  • CeoBurak kullanıcısına yanıt
    hocam bu yeni müşteriye %10 olayı devam ediyor mu? evetse free veya neo da dahil oluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.