Şimdi Ara

Axess kartın son iki hanesi kadar cip para (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
20
Favori
29.581
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadşlar geçen sene çoğunlukla hesaba gr altın şeklinde kullanmıştık.Bu sene aynı şekilde düşünen, ya da bu şekilde alabileceğimiz site tavsiye eden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

quote:

Orijinalden alıntı: mucoyaho

arkadaşlar şimdiden size taktik veriyim son 2 hanesi düşük olanlar size diyorum

sanal kart açın son 2 hanesi büyük gelene kadar...

ne de olsa açıp kapama serbest...akbank direck den mesajla bu işlemi basitçe yaparsınız

sonra 150 tl lik alışverişlerinizden 1 tanesini bu sanal kartla yapmanız kafidir.

sanal kartınızın son 2 hanesi 99 ise size 99 chip para gelir

mesajımı şukular şelale diyorsanız beğenin

Arkadaşım çok sağol...

Benim kartın sonu 50 nin altındaydı. Tüh ne yapcaz falan diyordum senin mesajı gördüm. Hemen bir tane sanalkart oluşturdum. Ama maalesef sonu 55 oldu.

Sonra başka bir arkadaşın tarifi üzerine Akbank Direct'e girdim. Müşteri temsilcisine bağlanıp sanalkartı iptal ettirmek istiyorum dedim. Sebebini sordu. Ben de işlemde yanlışlık yapmışım dedim. Tamam deyip iptal etti.

Bir de sanalkartın ücretli olduğunu söyleyenler var dedim. Hayır sanalkart ücretsiz dedi.

İptal ettikten sonra hemen bir daha sanalkart oluşturdum... Bu sefer sonu 94 oldu...

Tekrardan çok teşekkürler...

Hocam bu kampanya için sormuyorum ama sanalkart olusturmak akbankta sınırsız mı ? teb dışında bunu yapan bir banka bulamadım.

• Sanalkart actim 65 sonu. 65 puan mi kazanicam 109 mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

Sanalkart actim 65 sonu. 65 puan mi kazanicam 109 mu?

Kampanya şartlarını okudun mu hocam sen?

• Khalasar kullanıcısına yanıt
    Bastırmadığım halde bende aldılar. Sanal kartı iptal ettim bende. Ziraatin sanalını kullanıyorum.
  •  Axess kartın son iki hanesi kadar cip para

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free sanal 88 premium 80. Premiumu iptal edip tekrar alayım mi ugrasmaya deger mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonu 82...Şanslıyım..
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    İş te de oluyor. Hem daha rahat ve kullanışlı.

• Yakıt olarak almayı düşünenler eş dost akraba ile ortak kullanabilir.

Kendim öyle yapıyorum şahsen.

Kardeşimle ortak kullanıyoruz. Bu yüzden aylık yakıt kampanyalarını hep tutturuyoruz. Shell ile beraber bunu yaparız. Bu ay o kesin 2 tane 150 alır. Ben de 2 tane kesin alacağım. Geriye sadece sanal kart ile alışveriş yapmam kalıyor. Sonu 94 😂

• Shelle birlikte olabilir

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Axess Sanal Kart'ın yıllık ücreti nedir?

Axess Sanalkart tamamen ücretsizdir.

https://www.axess.com.tr/axess/sayfa/1/389/axess-sanal-kart

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Hocam bir siz anlamışsınız, ama siz de yanlış anlamışsınız

Yanlış hangisi yav

Edit: Son kartı baz alma geçen seneki kampanyaydı değişmiş bu sefer son harcama yapılana yükleniyormuş ve en yükseği baz alıyormuş. Orası öyle şeyolmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 1 Aralık 2017; 18:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Arkadaş okuduğunu anlama yetilerimiz mi kayboldu nedir anlamadım.

4 harcamayı sonu xx15 ile biten kartla da yapsan 5. alışverişi yapacağınız son iki hane önemli.
    4 harcamayı asıl kartla, kalan 1 taneyi sanal ya da ek kartla yapsan bile ek kartın/sanal kartın son iki hanesi yüklenir.
    Ek kart ve sanal kartlarla yapılan işlemler asıl kartın hedefine dahil olur demesi ek kartlarla ayrı ayrı kazanamazsınız, 1 müşteri 1 kez yararlanabilir demektir. Asıl kartın 5 tane 150 TL kotasından düşer demektir. 15 tane işlem yapsanız 3 kere puan kazanamazsınız (sanal kart ve ek kartı da saydım) demektir. Asıl kart 1 tane, ek kart 2 tane işlem yapsa toplam 3 işlem yapmış olursunuz 1 tane değil.

Böyle de anlaşılmazsa boşverin kampanyayı zaten, 1 ay sürecek kampanya bitmez bu iş.

Başkan 5. Alışverişi yaptığın kart önemli değil bu arada. Alışveriş yapılan kartlar arasında en yüksek hangisiyse onu baz alır. Yani sonu en yüksek olan kartla 3.alışverişide yapsan sorun yok. En yükseği baz alır.

Pardon geçen seneki kampanyayı yorumlamışım, bunda işlem yapılan kartların içinde en yüksek olanmış ama puan yüklemesi en son işlem yapılan kartaymış. Bu kısmı için özür diliyorum.

• arkadaşlar sanal kartı nasıl silecez ? akbank direkt ve int şubesine baktım silemedim..Canlı destekte bişilre geveledi yok kart borcu ödendikten sonra felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zombitch

İş te de oluyor. Hem daha rahat ve kullanışlı.

Akbank gibi müşteri hizmetleri mi gerekiyor yoksa teb gibi internet bankacılığından istediğin kadar silip oluşturabiliyor musun ?
  • sanal kart oluşturdum son iki hanesi 01 ben yokum arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

sanal kart oluşturdum son iki hanesi 01 ben yokum arkadaş

bana 0000 verdi sonra 06 sonra 08 :) şaka gibi valla
  • Şansa bak 2. Denemede 99 verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: KEOPS_2

Arkadşlar geçen sene çoğunlukla hesaba gr altın şeklinde kullanmıştık.Bu sene aynı şekilde düşünen, ya da bu şekilde alabileceğimiz site tavsiye eden var mı?

Hocam bende hesaba altin olarak kullanacagim bildigim bi altungold var sizin başka bildiginiz var mi bir de ziraate havale yollayan olmasi lazim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.