Şimdi Ara

Axess kartın son iki hanesi kadar cip para (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
20
Favori
29.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahbap

hocam bu yeni müşteriye %10 olayı devam ediyor mu? evetse free veya neo da dahil oluyor mu?

biteli aylar oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    nasıl aylar oldu ? bu ay son
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

nasıl aylar oldu ? bu ay son

başvuruyu kastettim. yoksa bu ay da okutacağız kartı.

çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu.

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Sanal kartın mantığı zaten sanal olması, neden fiziki basılı karta gerek var ki? Bastırmazsiniz kartı, 10 lira da almazlar. Müşteriye seçenek sunarlar heralde fiziki kart basılmamasi yönünde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks79

quote:

Orijinalden alıntı: emekci35

Ağam bizimle alay ediyor son 4 hanesi 0000. 😀

sıkıntı yok 50 lira cepte mobil uygulamadan katılırsanız +10 daha toplam 60 lira. yada sanal kart oluşturup 1 işlemi onunla yapmak gerek

Biri 109 kazanacak biri 60 olarak olur mu hocam hani adalet😀

• quote:

quote:

quote:

sıkıntı yok 50 lira cepte mobil uygulamadan katılırsanız +10 daha toplam 60 lira. yada sanal kart oluşturup 1 işlemi onunla yapmak gerek

adaletsizlik degıl bence bu şanssızlık :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

adaletsizlik degıl bence bu şanssızlık :)

Bizde başka yol buluruz 😀

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Arkadaş okuduğunu anlama yetilerimiz mi kayboldu nedir anlamadım.

4 harcamayı sonu xx15 ile biten kartla da yapsan 5. alışverişi yapacağınız son iki hane önemli.
    4 harcamayı asıl kartla, kalan 1 taneyi sanal ya da ek kartla yapsan bile ek kartın/sanal kartın son iki hanesi yüklenir.
    Ek kart ve sanal kartlarla yapılan işlemler asıl kartın hedefine dahil olur demesi ek kartlarla ayrı ayrı kazanamazsınız, 1 müşteri 1 kez yararlanabilir demektir. Asıl kartın 5 tane 150 TL kotasından düşer demektir. 15 tane işlem yapsanız 3 kere puan kazanamazsınız (sanal kart ve ek kartı da saydım) demektir. Asıl kart 1 tane, ek kart 2 tane işlem yapsa toplam 3 işlem yapmış olursunuz 1 tane değil.

Böyle de anlaşılmazsa boşverin kampanyayı zaten, 1 ay sürecek kampanya bitmez bu iş.

bu seferde illa 5. alışverişimi sonu yüksek olan kartla yapmamız gerekiyor diye soracaklar :)

Bu kafayla puanları da son alışveriş yaptığımız yerde mi kullanabiliyor derlerse şaşırtmazlar.

• 3 degisiklikte ancak 77 yi yakalalayabildim.sanal kartta.daha degistirsem mi acaba bilemedim.

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    kim diyor sanal kart son iki hanesine göre cip verecek, bağlı olduğu kart son iki hanesine göre

edit = neyse bu iş biraz karışık galiba milletin işine karismayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer my question -- 1 Aralık 2017; 16:36:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N920C

kim diyor sanal kart son iki hanesine göre cip verecek, bağlı olduğu kart son iki hanesine göre

Tamam kardeş sen öyle yaparsın ,lütfen bilgin olmadan fikrin de olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucoyaho

arkadaşlar şimdiden size taktik veriyim son 2 hanesi düşük olanlar size diyorum

sanal kart açın son 2 hanesi büyük gelene kadar...

ne de olsa açıp kapama serbest...akbank direck den mesajla bu işlemi basitçe yaparsınız

sonra 150 tl lik alışverişlerinizden 1 tanesini bu sanal kartla yapmanız kafidir.

sanal kartınızın son 2 hanesi 99 ise size 99 chip para gelir

mesajımı şukular şelale diyorsanız beğenin

Arkadaşım çok sağol...

Benim kartın sonu 50 nin altındaydı. Tüh ne yapcaz falan diyordum senin mesajı gördüm. Hemen bir tane sanalkart oluşturdum. Ama maalesef sonu 55 oldu.

Sonra başka bir arkadaşın tarifi üzerine Akbank Direct'e girdim. Müşteri temsilcisine bağlanıp sanalkartı iptal ettirmek istiyorum dedim. Sebebini sordu. Ben de işlemde yanlışlık yapmışım dedim. Tamam deyip iptal etti.

Bir de sanalkartın ücretli olduğunu söyleyenler var dedim. Hayır sanalkart ücretsiz dedi.

İptal ettikten sonra hemen bir daha sanalkart oluşturdum... Bu sefer sonu 94 oldu...

Tekrardan çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 1 Aralık 2017; 16:48:58 >

• üye iş yeri şartı var mı

• paradoks79 kullanıcısına yanıt
    Okudum yeterince,banko axessin dahil olmadığı yazıyor.neonun dahil olup olmadığını anlayamadım. gidip gereksiz harcama yapmamak için sorduk yani

• Süper oldu ya :) shell de 2/4 yapmıştım. 2 defa daha 150 alırım shell tamam olur. Bu kampanya içinde geriye kalır 3 işlem. Biri doğalgaza gider. Kaldı 2. Diğerlerinide sanal kartla ıvır zıvır aldık mı tamamdır.

Bu arada arkadaşla denedik az önce sanal kart çıkarmayı. Bana 95 geldi ona 94 :) 10 da uygulamadan katılımla gelcek allah bereket versin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Arkadaş okuduğunu anlama yetilerimiz mi kayboldu nedir anlamadım.

4 harcamayı sonu xx15 ile biten kartla da yapsan 5. alışverişi yapacağınız son iki hane önemli.
    4 harcamayı asıl kartla, kalan 1 taneyi sanal ya da ek kartla yapsan bile ek kartın/sanal kartın son iki hanesi yüklenir.
    Ek kart ve sanal kartlarla yapılan işlemler asıl kartın hedefine dahil olur demesi ek kartlarla ayrı ayrı kazanamazsınız, 1 müşteri 1 kez yararlanabilir demektir. Asıl kartın 5 tane 150 TL kotasından düşer demektir. 15 tane işlem yapsanız 3 kere puan kazanamazsınız (sanal kart ve ek kartı da saydım) demektir. Asıl kart 1 tane, ek kart 2 tane işlem yapsa toplam 3 işlem yapmış olursunuz 1 tane değil.

Böyle de anlaşılmazsa boşverin kampanyayı zaten, 1 ay sürecek kampanya bitmez bu iş.

Başkan 5. Alışverişi yaptığın kart önemli değil bu arada. Alışveriş yapılan kartlar arasında en yüksek hangisiyse onu baz alır. Yani sonu en yüksek olan kartla 3.alışverişide yapsan sorun yok. En yükseği baz alır.

• bmözdemir16 kullanıcısına yanıt
    artıran yoksa 60 diyorum.
  • Peki faturalar dahil mi? gerçi elektrik 138, telefon 132, su faturası elden ödeniyor. Tamam geri aldım sorumu.
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Hocam bir siz anlamışsınız, ama siz de yanlış anlamışsınız

• shell de zaten 100x4 e 50 tl veriyor

150x4 shell +150 yapsan, 600 tl yakıt fazla gelebilir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.