Şimdi Ara

Axess limit dusurmeme taahhütune chippara (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
24
Favori
36.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah razı olsun 100 +100 200 TL chip aldık Axess ve free için
  • Akbank 1,24 milyar kar beklerken 1,4 milyar kar açıklamış.
    Bol bol dağıtıyor. Freeye de aldım 100.
  • 8900 TL olan limitimi 1000 Tl ye düşürün dedim. neden dedi kendimi kontrol edemiyorum dedim. kaça düşürmek istiyon dedi 1000 dedim. 100 chippara yükleyelim 6 ay kapatma ve limit düşürme dedi tamam dedim.
    kullanım süresi yok chipparaların bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlmKbr

Bu chat olayına nereden giriyoruz arkadaşlar?

Akbank direkt uygulamasını indir hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6300 limiti 1350 ye düşürün dedim online chat ten. 100 TL chip para verdiler. kabul ettim. ek kartı da kapattırmak istedim 30 TL de ona verdiler kabul ettim. 100 + 30 = 130 TL Konuyu açan arkadaşa teşekkürler her zaman mı bankalar bizi sömürecek az da biz onları sömürelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkan07

6300 limiti 1350 ye düşürün dedim online chat ten. 100 TL chip para verdiler. kabul ettim. ek kartı da kapattırmak istedim 30 TL de ona verdiler kabul ettim. 100 + 30 = 130 TL Konuyu açan arkadaşa teşekkürler her zaman mı bankalar bizi sömürecek az da biz onları sömürelim.

Ek kart yok dediler bana

• arkadaşlar, bu işi başka bankada deneyen oldu mu yakın zamanda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: Erkan07

6300 limiti 1350 ye düşürün dedim online chat ten. 100 TL chip para verdiler. kabul ettim. ek kartı da kapattırmak istedim 30 TL de ona verdiler kabul ettim. 100 + 30 = 130 TL Konuyu açan arkadaşa teşekkürler her zaman mı bankalar bizi sömürecek az da biz onları sömürelim.

Ek kart yok dediler bana

Ben Ek kartı tamamen kapatmak istedim.

• Diğer banka kredi kartlarini deneyen varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmoz

arkadaşlar, bu işi başka bankada deneyen oldu mu yakın zamanda..

-Az önce yapı krediyi aradım world eko (aidatsız) kartı iptal talebinde bulundum hiç bir şey teklif etmediler ve kartı kapattılar.
    -daha sonra ing yi aradım pegasus bonus kartı iptal talebinde bulundum onlarda hiç bişey teklif etmedi hatta erkek müşteri temsilcisi neredeyse sorduğum sorulara karşılık beni dövecekti onlar sadece talep alabiliyormuş ve iptal birimi arıyacakmış ing nin kart iptal bölümü diye birşey yokmuş sadece birim dönüş yapıyormuş.

-Denizbank deniz bonus geçtiğimiz günlerde kart aidatı iptal ettiler. kartı 6 ay kapatmama ve aylık 500 tl harcamaya 100 TL verdi galiba. denizbank bonkör zorlarsanız iptal talebine 100-150 arası veriyor.
    -Finansbank aidatsız fix kart iptal ettirdim geçtiğimiz aylarda 25 TL verdi zaten benden 5 ay aylık 5 TL kestiniz onumu iade ediyorsunuz istemiyorum dedim ve kapattırdım. Ama Finansbank Fix yada normal kredi kartı iptal başvurusuna 50-60 TL arası veriyor puan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan07 -- 26 Nisan 2017; 12:19:5 >

• 10000'dan 6000'e düşürün dedim.

Yok dediler 100 verelim, olur dedim

Haber veren arkadaşa teşekkürler.

Sırt bu olayı yapmak için borcu erken ödedik bu ay :D
  • canlı desteğe 2 kere yazdım ilk 30 sonra 50 çıktı kapattım şimdi arayıp denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir66

Kaçtan kaça düşürdün dostum? 100 ne kadar düşüşe verdiler?

12000 TL idi 5000 TL e düşürün dedim.
    Bunu hem Free hemde Axess Platin için yaptım.
    İkisinede 100 er tl kaptık
  • yemediler telefonda da 50 verdiler aldım :D
  • odeabank axess geçerli midir?
  • wingsde işlemedi.
  • Free için 70tl verdiler anında kabul ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limiti bayağı bir düşürün sanırım tutarı ne kadar düşük söylerseniz chip para o kadar artıyor. Ben 4400tl den 1500 e düşürmek istedim 70tl önerdiler.

• Kim konuyu açtıysa Allah razı olsun bende free ve axess olmak üzere ikisinden de 100 er tl kaptım
  • Öğrenci halimle yeni aldığım 1100 tllik axessgold kredi kartının kampanyalarını beğenmedim diye kapatmak istedim kadın bana 1 saat boyunca kampanya sayıp durdu artk yoruldum tamam kapatmayın nalet olsun deyip kapatttım :D :D Vermediler yani bi parapuan . Oysaki fiannsbank ve teb de olmuştu :(

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.