Şimdi Ara

Axess limit dusurmeme taahhütune chippara (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
24
Favori
36.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu da denedim.Ben alacağımı aldım.Denemek isteyen denesin.

Limit artırım ya da azaltımda chip parayı kabul edenler daha sonra akbank mobil direkt canlı destekten kartı kapattırmak istiyorum dedikten sonra kart kapatımını onaylıyor musunuz diye yazdıklarında sohbeti sonlandırınca akbank kocaeli merkezden arayıp kart kapatmama sözüne "değerli müşterimiz aktif kullanıcımız sizi kaybetmek istemiyoruz" diye yine chip para teklifi veriyorlar.Denemek isteyenler varsa herkese teklif ediyorlar mı bilmiyorum.

Bende mobilde ve telefonda hep son 3 ayda 6195 tl harcama yapmışsınız,aktif kullanıcımızsınız diye lafa başlıyorlar.Harcamalarımın çoğu yurt dışı amazon ve aliexpress.Harcama,düzenli kullanım belki etkili olabilir.
  • beyler hangi numarayı çevireceğiz ve kaçı tuşlayacağız ben telefondaki uygulamadan arıyorum onlarda aynı işlemi yaparmı acaba.
  • psu kullanıcısına yanıt
    hocam denedim dediğinizi. sohbetteb çıktım, merkezden aradılar. kartınızı kapatmak istiyormuşsunuz onaylıyor musunuz diye sordu. onaylıyorum demedim yoksa kapatacaktı sanırım. chip mip teklif etmedi. yanlışlık nerede :)
  • Wings için 6700 mil yüklemesi aldım.chip puan olayı yokmuş lanet wingsde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 tl bizde aldık teşekkürler konu sahibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Yazdığım gibi herkese veriyorlar mı bilmiyorum.Bana direkt kartı kapatmama sözüne chip para teklif etti.Sistemde kişiye özel teklif çıkıyordur.Chip para tekliflerini neye göre dikkat edip sistemde verdiklerini bilmiyorum.
  • Axess gold kartımı direk düşürdüler hiçbirşley teklif etmediler :(

Axess free kartıma 100 tl yüklediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyrocu

Bana onaylıyorum dedikten sonra teklif sundular. Sanırım sistem o anda chip teklifi veriyor.

Tekrar deneyeyim o zaman, teşekkürler...

Peki yarı yarıya yeterli olur mu? Çünkü benim kartın limiti oldukça yüksek, yarı yarıya düşse bile limit gene yüksek kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 26 Nisan 2017; 16:8:15 >
  • Geçen ay kart parası iadesi için kart kapatmama sözü vermiştim. Şimdi ek kartı iptal talebi yapsam sorun olur mu? Ek kart iptali için chip para veriliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir karta 100 bir karta 45 verdi 6 ay muhabbetine konu açana teşekkür ediyorum.
  • 90 Tl Allah bereket versin...
  • greenman G kullanıcısına yanıt
    aynısı bende oldu
  • AXESS kredi kartınızın 6 ay açık kalması ve limit azaltmama sözünüze, kartınıza 100.00 TL tutarında chip-para yüklenecektir.

Akbank direkt'e giris yapip sonrasinda altta cikan canli destekten hallettim. Kepceyle verdigimin bir kismini kasikla geri almis oldum, haber veren veren arkadasa tesekkurler
  • celebic kullanıcısına yanıt
    bende onaylamadan once teklif geldi.

limit 17bin kusur 10bine dusurun demistim
  • Ben 6 ay kadar önce kapattırmak için aramıştım. 115 TL Chip Para yüklediler 6 ay taahüt karşılığında. Neye yaradı bi b.ka yaramadı kart aidatı diye aldılar geri zaten.
  • Bİ BENMİYİM ŞANSSIZ DİREK DÜŞÜRDÜ...
  • 20 lira teklif ettiler, hiçbir cevap yazmadan görüşmeyi sonlandırdım
  • Wings için puan alamadım ama 152 lira yıllık aidat iadesini almış oldum o da güzel 😅

• 30 chip puan havadan...
    Haber için teşekkür ederim.

Teşekkürler sana da Akbank
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blumhouse

quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

Öğrenci halimle yeni aldığım 1100 tllik axessgold kredi kartının kampanyalarını beğenmedim diye kapatmak istedim kadın bana 1 saat boyunca kampanya sayıp durdu artk yoruldum tamam kapatmayın nalet olsun deyip kapatttım :D :D Vermediler yani bi parapuan . Oysaki fiannsbank ve teb de olmuştu :(

Öğrenciye 1100 tl limitli kartı iyi vermişler ona şükret

okulun Atatürk Kültür merkezinde kısmi zamanlı öğrenci olarak 1 sene çalışmıştım o yüzden yapı krediden bana kredi bile verdiler ön onaylı :) 9 bin TL

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.