Şimdi Ara

Axess limit dusurmeme taahhütune chippara (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
24
Favori
36.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler 45 TL kaptık
  • Aidat kesmişler.şimdi öğrendim.aidat iadeleri son zamanlarda zorlaştı sanırım.iade artı chippara aşan var mı Limit düşürerek

• Hiç bu kadar sıcak başlık görmemiştim

75 TL de bana verdiler. Bahane olarak da harcamalarımı kontrolde zorluk yaşıyorum dedim.

Haber verene teşekkürler
  • Bana sistem fix 60 tl tanımlıyor.Limiti düşürün dedim 60 tl yüklediler.Daha sonra yine bağlandım limiti arttırın dedim yine 60 tl yüklediler.
    Limit artırma,limit azaltma,kart kapatma gibi işlemler için ayrı ayrı puan teklifi çıkıyor,sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmoz

arkadaşlar, bu işi başka bankada deneyen oldu mu yakın zamanda..

FİNANSTA denedim hemen düşürüyorlar..))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

Limit artırımı içinde %5 puan veriyor. Kişiye özel olabilir

Arayıp limit artırın desem chip para verirlermi..)))

Ben artırım talebinde bulunuyordum. MH 1 ay içinde diğer kartların limitini düşünürseniz en fazla 100 TL olmak üzere %5 cihp para hediye dedi en az da 25 herhalde çünkü 3900 den 4200 e çıkarmışlar 25 TL yatmış, tekrar limit artırımı talep ettim mobilden dün aradılar ve aynı şeyi söyledi. Finans kartının limitini düşürdüm biraz önce

hocam sizin taktiğe başvurdum..bana hiç artırınca puan verecez falan demedi..şurdan başvurun dedi geçti..ole %5 puan falan yok size dedi..

• Az önce kredi kartımdan 2 adet vodafone fatura ödemesi 1 adette yurtdışı alışverişi oldu bildirimler ard arda gelince hemen kartı kapattırdım. En son 10 gün önce gg'den alışveriş yapmıştım. Dünde canlı destekten 30 tl chippara aldım. İlk defa başıma böyle bir olay geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

Öğrenci halimle yeni aldığım 1100 tllik axessgold kredi kartının kampanyalarını beğenmedim diye kapatmak istedim kadın bana 1 saat boyunca kampanya sayıp durdu artk yoruldum tamam kapatmayın nalet olsun deyip kapatttım :D :D Vermediler yani bi parapuan . Oysaki fiannsbank ve teb de olmuştu :(

Öğrenciye 1100 tl limitli kartı iyi vermişler ona şükret
  • Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olduk teşekkürler :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    Buradaki maksat limiti dolu olanların diğer bankalardaki limitlerini düşürmek olabilir mi

• Is bank aidat kredi kartimin limiti 1500 tlydi saolsun limiti 300 tl yaptilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olduk teşekkürler :(

Noldu

• Online chat ile müşteri temsilcisi ile kredi kartı limitini düşürmek istediğimi söyledim.

- Hiç tepki vermedi. Ne kadara düşürmek istiyorsunuz? dedi.
    + Bende yarı yarıya düşürülsün dedim.
    - MH bana limitinizi ...... .-TL'ye düşürüyorum, onaylıyor musunuz? dedi
    + Bende onaylamadan ekranı kapattım.
  • Limit artırımına nasıl puan veriyor? Ben denedim olmadı. Sanırım adamlar uyanmış

• 9600 den 6600 e düşürme blöfüne 90 tl teklif ettiler kabul ettim. Bilgilendiren arkadaşlara tşkler.

• celebic kullanıcısına yanıt
    Bana onaylıyorum dedikten sonra teklif sundular. Sanırım sistem o anda chip teklifi veriyor.

• 75 liraya onay verdim 6 ay için.
  • Haber veren arkadaşa sonsuz teşekkürler.. 100-TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: psu

Bana sistem fix 60 tl tanımlıyor.Limiti düşürün dedim 60 tl yüklediler.Daha sonra yine bağlandım limiti arttırın dedim yine 60 tl yüklediler.
    Limit artırma,limit azaltma,kart kapatma gibi işlemler için ayrı ayrı puan teklifi çıkıyor,sanırım.

ozaman birde kapatacam de so 60 ı al
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.