Axess markette 300 TL chip-para |
Bildirim
Axess markette 300 TL chip-para |
Prensip gereği "ikinci harcama" yazan hiç bir kampanyaya girmiyorum... |
Yap şunu bari 300 üstü de bir işe yarasın.. 🤔
|
Herkes kararlı olabilse geri adam atarlar. Nasıl ki yakıt kampanyalarında 50₺ ödül sabit kalıp 100₺ olan harcama şartını (ilki dahil olmamasını geçtim) 250x4 çıkarmaları bizlerle t.şk geçtikleri gibi.. ne de olsa yakıt alacaklar bokta versek katılırlar
|
Tecrübeyle sabit. Akbank kayıt açmak demek, en az 20 gün beklemek ve konuyla alakasız sizi hiç anlamadan copy-paste cevap almanızdan ibarettir.
Hemfikir olanlar beğeni atarsa bu tecrübeyi tescilleriz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PUAN kazanan veya işlem yapıpta puanı yüklenmeyen var mı? son aylarda akbank market kampanyalarında problem vardı |
sanal market sayac islemedi hocam.teslim de aldim |
yok yapmadim da sayac islemedi |
O zaman sanalmarket geçerli değil kampanyada. Normalde 1 saat içinde bende işlemişti migros mağaza alışverişinde. ve şu şekilde görünüyordu. |
İnternet alışverişi dahil olmasına rağmen sayaca işlemiyor gibi sanki. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturmanizda fayda var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 3 Aralık 2022; 20:30:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
merhaba sisteme ne zaman yansıdı bende yansımadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Prensip gereği "ikinci harcama" yazan hiç bir kampanyaya girmiyorum... |
kaç saat içinde yansıdı sayaça < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanal market mi, mağaza mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |