Şimdi Ara

*****AXESS MOBİL'İN 1. YAŞINA ÖZEL HARCADIĞIN KADAR CHİP-PARA***** (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
27
Favori
67.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Riske girmedim gittigidiyordan yapıştırdım siparişi 23.55’de geldi chipparalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SouthhPark kullanıcısına yanıt
    kisiye özel e ticaretten 111 indirim gelecek mi merak ediyorum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Free kartım vardı kampanyayı görür görmez diger kartlara başvuru yaptım ref numarası verdi bankaya gidip kartımı aldım sitemde kampanya gözükmedi mh ile görüşerek kampanaya katılımı sağlayıp chip paramı aldım...

• 9-11 kasım demis kampamya aciklamasinda. Neden herkes kampanya 1 gunlukmus gibi yorumlar.yapmis? Erkenmi bitiriyorlar??

• bak hala sinirim geçmedi

• kazanılan chip paralarada bi antin kuntin yapmasalar bari, normalde 17.11 e kadar kullanım zamanı var ama bu kadar yoğunluk beklemiyorlardı herhalde süre varken katılımı erken bitirmişler baksanıza. yarın chip parayı erkenden yemek lazım nolur nolmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydoganlar1156

9-11 kasım demis kampamya aciklamasinda. Neden herkes kampanya 1 gunlukmus gibi yorumlar.yapmis? Erkenmi bitiriyorlar??
    Axess ile alakalı hocam kampanyayı önce farklı sonra farklı yapti. Bu da son ekran görüntüsü

*****AXESS MOBİL'İN 1. YAŞINA ÖZEL HARCADIĞIN KADAR CHİP-PARA*****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekci35 -- 10 Kasım 2018; 1:53:52 >

• BU ARADA KONU SAHİBİNE TEŞEKKÜRLER.

• "kampanya harcaması 11 kasıma kadar" diyenler... Axess şartları sonradan değiştirdi. 9 Kasım 23.59 yaptı. garantiye almak için gittim benzinimi aldım.

Yine yarın falan harcama yapıp chipi gelen olursa konu netleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 10 Kasım 2018; 4:57:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

"kampanya harcaması 11 kasıma kadar" diyenler... Axess şartları sonradan değiştirdi. 9 Kasım 23.59 yaptı. garantiye almak için gittim benzinimi aldım.

Yine yarın falan harcama yapıp chipi gelen olursa konu netleşir.
    Kampanyaya dün geldiği gibi katılmıştım, 10 Kasım saat 00:41'de alışveriş yaptım ve puan geldi.
  • Katılan arkadaşlar için alış veriş süresi ve chip kullanma hakkının zamanı değişmemiş. Sadece kayıt zamanını geri çekmişler KOL senter öyle dedi

• 07.20 de alışveriş yaptım puan geldi.
  • Arkadaşlar şuan alışveriş yaptım 200 chip para geldi rahat olun 11 i geceye kadar geçerli alışverişler. Ama bu axess e güven olmaz alın gecikmeden :)

• N11 kupon satışından 11 tl ye kupon almaya çalıştım ama alamadım Akbank dan mesaj geldi 11 tl chip para yüklenmiştir diye nasıl iş bu ikinci alışverişe puan vermiyor değilmi

• katildigimda 11.11e kadar sures vardi ne yapayim benzin alayim mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cacagri kullanıcısına yanıt
    11 geceye kadar olduğunu sanmıyorum. İlk afişte 11'ne kadar yazıyordu. Bugün son olabilir.
    Yaklaşık bir yıldır kullanmadığım axcess'ten gitti gidiyor ile 350 TL (100+100+ kişiye özel 150) kazandım. Yılın kombosu olabilir.
  • someoneme kullanıcısına yanıt
    Axess mobil uygulamasında 1. yıla özel kampanyası şuanda kazandığım için görünüyor bende ve son 1 gün yazıyor ordada son gün yazmıyor. Ama ben olsam hemen yaparım riske gelmez böyle fırsatlar 😊

• Yunus Bey, Axess Mobil’in 1. Yasina ozel kampanyamiza gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ederiz. Kampanyamiza katilim 9 Kasim saat 19:00’da sona ermistir. Kampanyaya katilanlar 9-11 Kasim tarihleri arasinda yapacaklari ilk harcama kadar 100 TL’ye varan chip-para kazanacaklar. Keyifli alisverisler dileriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek kartla yapılan alışverişin chip parası asıl kart sahibine mi yoksa ek kart sahibine mi gidiyor bilen var mı?
  • bence 9 Kasım günü kampanyaya katılanlar, 11 Kasım dahi alım yapsa 100 puan gelecek ama korkudan hemen yaptık :)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.