Şimdi Ara

*****AXESS MOBİL'İN 1. YAŞINA ÖZEL HARCADIĞIN KADAR CHİP-PARA***** (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
27
Favori
67.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazanılan chip para ile online alışveriş nasıl yapılır? Örneğin hepsiburada da chip para öde seçeneği göremedim. Bilgisi olan var mı?
  • someoneme kullanıcısına yanıt
    İkisinde de yapılabilir. Ödemeye geldiğinde kart bilgilerini gir chip para sorgula seçeneği çıkar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyrocu kullanıcısına yanıt
    Amazon tr 'den de oluyor mu?
  • Dün sms ile katıldım başka kart için. 22.33 de acaba denesem mi bugün ?

• quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

Amazon tr 'den de oluyor mu?
    Henüz aktif değilmiş.

• axess n11 ile kombo yapılacağını anladıktan sonra kampanyayı geriye çekti.
  • ebabil__ E kullanıcısına yanıt
    kisiye ozel soyle bir kampanya var. Ordan gelmistir?

*****AXESS MOBİL'İN 1. YAŞINA ÖZEL HARCADIĞIN KADAR CHİP-PARA*****

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün kayıt olmuştuk bugün alışveriş yapamıyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Henüz aktif değilmiş.

Alıntıları Göster
    Hocam hangi sitelerde chip parayı kullanabiliriz? Gittigidiyor ile hepsiburada destekiyor gibi. Başka var mıdır?
  • Dun oglen kayit yaptirmistim ama suan aliveris yapsam ne olur acaba?mus hizmetlerine de baglanamadim

• gyrocu kullanıcısına yanıt
    n11 de var mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuru Altı Pilav kullanıcısına yanıt
    Yunus Bey, Axess Mobil’in 1. Yasina ozel kampanyamiza gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ederiz. Kampanyamiza katilim 9 Kasim saat 19:00’da sona ermistir. Kampanyaya katilanlar 9-11 Kasim tarihleri arasinda yapacaklari ilk harcama kadar 100 TL’ye varan chip-para kazanacaklar. Keyifli alisverisler dileriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim dün öğle teslim aldığım axsess şimdi aktif oldu daha, kampanyalara katılabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebey19

Yunus Bey, Axess Mobil’in 1. Yasina ozel kampanyamiza gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ederiz. Kampanyamiza katilim 9 Kasim saat 19:00’da sona ermistir. Kampanyaya katilanlar 9-11 Kasim tarihleri arasinda yapacaklari ilk harcama kadar 100 TL’ye varan chip-para kazanacaklar. Keyifli alisverisler dileriz.
    Tesekkur ederim hocam.Bunun uzerine bir degisiklik olmamistir insallah kampanyada.En kisa surede denemek lazim

• Allah kahretmesin katılmak için süre sınırı mı vardı bu kampanyada. Dün gördüm dedim yarın alışveriş yapacaktık iyi oldu diye düşündüm. Alışverişten önce katılırım dedi kendi kendime. Kaçırmışız.

• Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    SMS İle katılmayı deneyin belki olur
  • Çift kart GittiGidiyor 200+200 toplam 400 chip para seviyorum bu axsesi geçen ayda 2 hafta sonu 2 kart 200TL indirim almıştım. neodan geçen ay 2 kart 70chip Limit dusurmemeye geçen ay 2 kart 6Ochip aldım ayrıca harcama limitinede 20 chip verdi. kısaca 2 ayda 2 karta 750 TL chip verdi kart. Üstelik tanıdık işyeri olunca çekim sıkıntısında olmuyor istediğim market kampanyasini cekebiliyorum. Axses başka bir alem.

• Beyler kampanyaya katıldıktan sonra ek kart ile chip para kazandım, asıl kart ile de alışveriş yapsam ona da verir mi?

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    aslında zorunlu ihtiyaç için yapıldıysa benzin gaz gibi çok sıkıntı değil de ikide bir şartları değiştirmeseler iyi olacak

• Dün öğlen uygulamadan kampanyaya katıldım az önce 100 tl mazot aldim chip yuklendi direk

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.